TUDUM – wielkie wydarzenie dla fanów Netflixa

Gdy patrzymy na line-up nadchodzącej imprezy Netflixa, na usta ciśnie nam się słynny cytat z filmu Kiler – „Mają rozmach, sku*wisyny".

TUDUM fot. Netflix
Netflix jest znany z tego, że nie oszczędza na serialach i filmach. Okazuje się, że firma z Los Gatos ma też gest, jeśli chodzi o imprezy.

REKLAMA

Nadchodzące wydarzenie TUDUM nie będzie byle jaką konferencją z kilkoma zapowiedziami na krzyż. Podczas trwającej trzy godziny imprezy zobaczymy ponad 70 materiałów związanych z filmami, serialami i odcinkami specjalnymi. Jakby tego było mało, na wirtualnym wydarzeniu pojawi się ponad 145 aktorek, aktorów i twórców związanych z produkcjami Netflixa.

W programie przewidziano zapowiedzi nowych filmów i seriali, premierowe zwiastuny, panele dyskusyjne i wiele, wiele więcej. TUDUM będzie prawdziwym świętem dla fanów Netflixa.

Tytułu, które na pewno pojawią się na TUDUM

  • Aggretsuko
  • A Whisker Away
  • A Través De Mi Ventana
  • Arcane
  • Armia złodziei
  • Black Crab
  • Big Mouth
  • Bridgertonowie
  • Bright: Samurai Soul
  • Poobijana
  • Kasztanowy ludzik
  • Cobra Kai
  • Colin w czerni i bieli
  • Cowboy Bebop
  • The Crown
  • Mroczne pożądanie
  • De Volta Aos 15
  • Nie patrz w górę
  • Emily w Paryżu
  • Tyler Rake: Ocalenie
  • Finding Anamika
  • Zemsta rewolwerowca
  • Hellbound
  • Heeramandi
  • Human Resources
  • Interceptor
  • Korporacja konspiracja
  • Dom Z Papieru
  • The Old Guard
  • Ozark
  • Maldivas
  • My Name
  • New World
  • Pretty Guardian Sailor Moon Eternal: The Movie
  • Zbuntowani
  • Ritmo Salvaje
  • Czerwona nota
  • Sandman
  • Sex Education
  • The Silent Sea
  • Soy Georgina
  • Stranger Things
  • Super Crooks
  • Ultraman
  • The Umbrella Academy
  • Wikingowie: Valhalla
  • Wiedźmin
  • Wiedźmin: Rodowód Krwi
  • Young, Famous & African

TUDUM - lista gości specjalnych

  • Jennifer Aniston
  • Jonathan Bailey
  • Jason Bateman 
  • Zazie Beetz
  • Halle Berry 
  • Millie Bobby Brown
  • Manolo Cardona 
  • Henry Cavill 
  • John Cho 
  • Lily Collins 
  • Nicola Coughlan 
  • Madhuri Dixit 
  • Idris Elba
  • Nathalie Emmanuel
  • Kevin Hart 
  • Chris Hemsworth 
  •  Dwayne Johnson
  • Jung Hae-in
  • Kai 
  • Kim Hee-chul 
  • Regina King 
  • Nick Kroll 
  • Jennifer Lawrence
  • Ralph Macchio 
  • Jonathan Majors
  • Adam McKay 
  • Caleb McLaughlin 
  • Álvaro Morte 
  • Elsa Pataky
  • Maite Perroni 
  • Maitreyi Ramakrishnan
  • Noomi Rapace
  • Adam Sandler 
  • Matthias Schweighöfer
  • Maisa Silva
  •  Lilly Singh
  • Zack Snyder
  • Song Kang
  • Alejandro Speitzer 
  • Omar Sy
  • Charlize Theron
  • Kenjiro Tsuda
  • Finn Wolfhard
  • William Zabka

Oficjalny zwiastun wydarzenia:

TUDUM – gdzie oglądać?

TUDUM rozpocznie się w sobotę 25 września o 18:00 czasu polskiego (9:00 PT; 12:00 EST; 16:00 GMT; 1:00 JST i KST). Nieco wcześniej, o godzinie 14:00, rozpoczną się specjalne pokazy seriali koreańskich i indyjskich oraz produkcji anime.

Wydarzenie będzie transmitowane na kanałach YouTube Netflixa (również na polskim), Twitterze oraz Twitchu.


Źródło: Netflix

Zobacz również:
Nasz trening możesz wykonać w kwadrans i praktycznie bez wypuszczania sztangi z rąk.
ZOBACZ WIĘCEJ

Komentarze

 
DODAJ KOMENTARZ
REKLAMA