[ X ]

Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej (również poprzez zamknięcie tego komunikatu), wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych na zasadach wskazanych w "Polityce prywatności"

Kontynuuj przeglądanie

REKLAMA
REKLAMA
PODZIEL SIĘ


OCEŃ
3.7

Suszona wołowina Wild Willy – mięso zamiast batonów białkowych

Przekąski proteinowe podbiły serca i podniebienia osób uprawiających sport. Są poręczne, dostępne w wielu smakach i dobrze zaspokajają głód bezpośrednio po wysiłku.

wołowina
Przyjęcie porcji białka niedługo po treningu najlepiej kompensuje deficyt energii spożytkowanej na ćwiczenia i dostarcza aminokwasów niezbędnych do regeneracji.

Nie każdy miłośnik batonów białkowych wie jednak, że niektóre z nich, oprócz zwiększonej porcji białka, zawierają także pokaźną dawkę cukrów prostych, tłuszczów nasyconych, a nawet tłuszczów utwardzonych. Tabele składników niektórych batonów kipią od emulgatorów oraz substancji słodzących i tych utrzymujących wilgoć. Dlatego też osoby, którym zależy na utrzymaniu zdrowej diety muszą solidnie się nagimnastykować, by znaleźć batony białkowe dobrej jakości.

REKLAMA

Na szczęście aktywni nie są zdani jedynie na słodkie przekąski. Osobom spragnionym białka po intensywnym treningu siłowym lub długim kardio w sukurs przychodzi suszona wołowina Wild Willy. Polski produkt tworzony z najlepszej gatunkowo ligawy zawiera nawet trzy razy więcej białka niż porcja batonu.

Dostępna w trzech smakach (klasycznym, żurawinowym i paprykowym) wołowina jest przygotowywana według autorskich receptur, wyłącznie przy użyciu naturalnych przypraw. Tradycyjne metody suszenia sprawiają, że mięso zachowuje swój aromatyczny smak na długo i w każdych warunkach. Wild Willy dostępny jest w wygodnym opakowaniu zamkniętym struną, które zdaje egzamin w torbie treningowej lub plecaku turystycznym.

Komentarze

 
DODAJ KOMENTARZ
REKLAMA
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij