Polityka prywatności - poznaj szczegóły » [ X ]
PODZIEL SIĘ



OCEŃ

Łuków - dobre, bo polskie

Łuków
Codzienna dieta powinna bazować na zdrowych produktach, bogatych w składniki odżywcze w dobrze zbilansowanych proporcjach. Chcąc dokonywać dobrych wyborów, powinniśmy stawiać przede wszystkim na jakość. Do niedawna głównym wyznacznikiem konsumenckich wyborów była cena produktu. Obecnie można zaobserwować trend większej świadomości zakupowej konsumentów, a wyznacznikiem coraz częściej jest nie cena, a jakość produktu i jego skład.

Konsumenci wiedzą już, że wędliny dobrej jakości, to produkty o dużej zawartości mięsa, bez wzmacniaczy smaku, wyprodukowane na bazie naturalnych składników. Takie produkty to podstawa urozmaiconej i zdrowej diety. Wśród nich warto wyróżnić kiełbasę krakowską suchą, podwawelską ekstra i żywiecką. Niech miarą ich doskonałej jakości będzie fakt, że polskie suche kiełbasy, sporządzane i wędzone według tradycyjnych receptur, są rarytasem na całym świecie.

Konkurują z powodzeniem z takimi tradycyjnymi wyrobami, jak na przykład włoska szynka parmeńska. Jakość tych produktów jest tematem kampanii „Linia produktów z Łukowa – Gwarancją Jakości QAFP”. Znak ten oznacza produkt wyselekcjonowany i zdrowy. Pamiętajmy, że znak jakości to zdrowy wybór, tak ważny w codziennej diecie.

Komentarze

 
DODAJ KOMENTARZ
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij