[ X ]

Drogi Użytkowniku,

W związku z tym, że począwszy od dnia 25.05.2018 r. na terenie Polski obowiązują nowe przepisy regulujące kwestie ochrony Państwa danych osobowych, Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), (dalej zwane RODO), Motor-Presse Polska sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu (53-238) przy ul. Ostrowskiego 7, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Wrocławia – Fabrycznej we Wrocławiu, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS: 0000151026, NIP: 8990026326, REGON: 930327847 o kapitale zakładowym w wysokości 2.860.000,00 złotych zachęcamy do zapoznania się ze zaktualizowaną treścią "Polityki prywatności" naszych Serwisów. Znajdują się w niej szczegółowe informacje na temat zasad przetwarzania danych osobowych na naszych stronach internetowych.

Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej (również poprzez zamknięcie tego komunikatu) z wykorzystaniem domyślnych ustawień przeglądarki internetowej w zakresie prywatności, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Motor-Presse Polska Sp. z o. o oraz naszych Zaufanych Partnerów do celów marketingowych, w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres zmieniając ustawienia plików cookies w przeglądarce.

Kontynuuj przeglądanie

PODZIEL SIĘ



OCEŃ

Chrupiące przekąski w azjatyckim stylu

Rośliny strączkowe są niezbędne w zdrowej i zrównoważonej diecie. To doskonałe źródło białka, więc powinny być spożywane zwłaszcza przez wegetarian i wegan. Dla osób poszukujących ciekawych smaków marka House of Asia stworzyła z edamame, ciecierzycy i bobu chrupiące przekąski w azjatyckim stylu.

Ciecierzyca, edamame i bób to jedne z najpopularniejszych roślin strączkowych. Są źródłem wielu wartościowych składników mineralnych, dobrych tłuszczy, błonnika. Mają także niski indeks glikemiczny.

Chęć poprawy stanu zdrowia i obniżenia ryzyka rozwoju chorób dietozależnych (głównie chorób układu krążenia) powinna zmotywować sportowców do zwiększenia spożycia roślin strączkowych. Nie wszyscy wiedzą, że strączki są doskonałą alternatywą dla białka zwierzęcego – zawierają go tyle samo ile np. pierś z kurczaka (ok. 24 g na 100 g produktu). Dzięki zwiększeniu spożycia roślin strączkowych znaczna część sportowców zauważa poprawę swoich wyników sportowych, wyższą wydolność, szybszą regenerację oraz mniejszą liczbę kontuzji i urazów.

Dla osób, które szukają zdrowszej alternatywy dla chipsów ziemniaczanych, czy smażonych orzeszków ziemnych marka House of Asia stworzyła chrupiące przekąski ze strączków. Dzięki prażeniu i dodaniu starannie dobranych przypraw ciecierzyca, edamame i bób zyskały zupełnie nowy wymiar. Wśród nich każdy znajdzie coś dla siebie, zarówno wielbiciele łagodnych, jak i pikantnych smaków.

Przekąski House of Asia dostępne w cenie ok. 6,99 zł w pięciu pysznych odsłonach: Ciecierzyca prażona (curry), Soja Edamame (prażona i solona), Bób prażony (Sriracha), Bób prażony (BBQ), Bób prażony (czosnek i cebula).

Komentarze

 
DODAJ KOMENTARZ
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij