Men's Health poleca:
Profil zielonyranger
-
-
Ja jestem posiadaczem PSP od grudnia 2007 - dobra zabawka, często w zasypianiu pomagał mi meczyk w PESa Z nowych gier nie bardzo wiem co Ci można polecić, ale ze starszych to przede wszystkim GOD of Wars, no i oczywiście PES @BenderGrafika porównywalna do PS2 tylko że na małym ekraniku
zielonyranger, 2010-03-22 21:47:04 -
CYTAT(Kissu @ 23-03-2010, 17:33) A ja jednego poranka potrafię wstać z łużka popatrzeć w lustro w trakcie golenia i w myslach pomysleć,hmmm ale ze mnie przystojniacha i nawet widać efekty cwiczeń"Po takim poranku cały dzien jest mój wtedy jestem strasznie pewny siebie i pozytywnie nastawiony.Jednak kolejnego dnia potrafie wstać z łużka popatrzeć na swoje odbicie i pomysleć,,Kur.a ale ja mam zakola,ale jestem blady,te wory pod oczami,i to ciało takie zwiodczałe.Po takim poranku nic mi nie wychodzi.Nie wiem skąd to sie bierze ale strasznie strofuje mnie ta druga wersja.Rozumiem autra wątku jednak moim zdaniem dbając o siebie bedzie wiecej tych pierwszych niz tych drugich odczuc.Na nic nie ma super tabletki czy receptyNo wiesz, mam na to sposób.Zmień "łużko" na "łóżko" a od razu lepiej się będziesz czuł
zielonyranger, 2010-03-23 19:35:33 -
A ja mam takie małe pytanie, postanowiłem je zadać w tym temacie, zeby nie zakładać nowego.Często piszecie o maśle orzechowym, więc jakie polecacie ? Bo tak się zastanawiam nad tym jakie jest najlepsze
zielonyranger, 2010-04-08 15:35:56 -
Ode mnie również poszedł głos na Szmala
zielonyranger, 2010-04-17 12:59:27 -
No to tak, jestem kibicem Wisełki Kraków - bywam na meczach, kibicuję od dziecka Z zagranicznych klubów to tylko i wyłącznie Juventus Turyn (niestety w tym sezonie kiepsko :/ )No i oczywiście zespół w którym gram, ale jego nazwy nie zdradzę
zielonyranger, 2010-05-09 21:57:15 -
No ja tam grywam w A-klasowym zespole Pozycja: forstoper, lub gdy potrzeba to boki obrony.
zielonyranger, 2010-05-09 22:01:53 -
Brylant:akurat wolę Celtic Glasgow No chyba że chodziło Ci o reprezentacje Power Rangersów To niestety nie, nie wzięli mnie Zordon powiedział że będę grał w przyszłym sezonie
zielonyranger, 2010-05-10 10:22:47 -
Najlepsza to chyba żołądkowa de luxe.No i oczywiście finka
zielonyranger, 2010-05-11 10:50:15 -
Sven: no przecież ciepła to nie wódka Tylko zimna wódka i gorące dziewczyny, nigdy na odwrót.
zielonyranger, 2010-05-11 12:09:35
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]
Im młodsza branża, tym łatwiej o szybką karierę. Awokado wykorzystało swój czas wyśmienicie i moż...

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?
Czy żeby być zdrowym, naprawdę trzeba robić makaron z cukinii? Zastanawiamy się, jak żyć w świeci...

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia
Candy RapidO ROW4964DXH\1-S to wszechstronna i niezawodna pralko-suszarka z 10-letnią gwarancją n...

PROMOCJE
Trzeci wymiar w kuchni – lodówka 3D Haier
Trzydrzwiowa lodówka Haier A3FE742CGBJ to innowacyjne urządzenie łączące klasyczną stylistykę z n...

PROMOCJE
Wiosenno-letnia kolekcja Heritage 2021 od Wranglera
Każdy rozpruty szew, zadrapanie, rozdarcie i zagniecenie na dżinsach mają swoją historię. To hist...
FITNESS
Trening pleców [Rozgrzewka + test formy]
Szerokie plecy. W treningu przydają się nawet bardziej niż w polityce. Przed Tobą trening, dzięki...
zielonyranger, 2010-03-22 14:39:06