Men's Health poleca:
Profil zabas85
-
-
Witam. Wraz z moja dziewczyną, głownie dla niej udało mi sie dojść do takich zestawów ćwiczeń jak Tae Bo Billego Banks'a oraz Hip Hop Abs Shaun'a TTae Bo to ćwiczenia bardzo przypominające coś w rodzaju sztuki walki z dużą ilościa ciosów nogami i rękoma. To mnie własnie zaciekawiło. I myślę ze nie długo spróbuje sam to troszkę poćwiczyć. Hip Hop Abs to ćwiczenia na nie tylko jak nazwa wskazuje brzusio, ale również i na inne partie ciała w rytm muzyki hip hop. Oczywiscie nie polskiego hip hopu Można w trakcie tego nauczyć sie również tańczyć gdyż ruchy mają wiele z tańcem nowoczesnym wspólnego Moje pytanie jest takie: Czy ktos sie z tym spotkał, uprawiał, trenował ?Jak tak jakie są efekty, odczucia ? I czy może polecić inne podobne programy ?Pozdrawiam wszystkich !
zabas85, 2008-12-29 19:40:25 -
A stosował ktoś albo slyszał o POWER 90 i P90X takich systemach ? układ na 90 dni ?
zabas85, 2009-01-02 21:37:51
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE

MĘSKIE SPRAWY
Kajko i Kokosz
Fani polskich komiksów czekali na to od lat. Choć kilka wcześniejszych podejść do przeniesienia n...
DIETA
12 przepisów na kanapki pełne białka
Jesteśmy narodem kanapkolubnym. Grubo ponad połowa z nas wrzuca je rano, wieczorem, a jeszcze jak...
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]
Im młodsza branża, tym łatwiej o szybką karierę. Awokado wykorzystało swój czas wyśmienicie i moż...

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?
Czy żeby być zdrowym, naprawdę trzeba robić makaron z cukinii? Zastanawiamy się, jak żyć w świeci...

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia
Candy RapidO ROW4964DXH\1-S to wszechstronna i niezawodna pralko-suszarka z 10-letnią gwarancją n...

PROMOCJE
Trzeci wymiar w kuchni – lodówka 3D Haier
Trzydrzwiowa lodówka Haier A3FE742CGBJ to innowacyjne urządzenie łączące klasyczną stylistykę z n...
zabas85, 2008-12-29 19:31:10