Men's Health poleca:
Profil yarzyna
-
-
jak już wiele osób powyżej pisało najlepsze jest wyciskanie sztangi na ławce prostej...ja do tego dodaje sobie rozpiętki na ławce prostej lub skośnej ale największe efekty przynajmniej u mnie są po ściąganiu linek wyciągu górnego...a wyciskanie na ławce skośnej głową w dół jest na dolną partię klatki piersiowej oraz triceps...pozdrawiam u efektywnego treningu życzę...
yarzyna, 2009-05-28 20:09:23 -
CYTAT(SoltyS @ May 28 2009, 0:48 AM) Nie wiem czy to już pisałem,ale w Wigilie Bożego Narodzenia ćwiczyłem chyba 2 czy 3h przed kolacją wigilijną u siebie na siłce przy kolędach A normalnie to ostrego rocku słucham sobie przy kolędach...???hmmm to musiał być dopiero hardcore...ja bym chyba zasnął...na następne święta spróbuję przy kolędach bo tak w środku lata to trochę dziwnie wyskakiwać z kolędami...
yarzyna, 2009-05-28 20:13:04 -
chłopaki powyżej prawdę mówią...poza tym znam się troszkę na tym... (ukończyłem studia na kierunku medycznym)skonsultuj się z lekarzem (najlepiej ortopedą) on doradzi tobie co zrobić czy możesz ćwiczyć, a jeśli tak to ćwiczyć pod czujnym okiem instruktora, w każdej pożądnej siłowni takowy powinien być.
yarzyna, 2009-05-28 20:33:09 -
świetny artykuł... osobiście interesuję się rajdami i wyscigami i lubię dynamiczną jazdę ale na ogół jeżdżę dosyć spokojnie, nie wyzywam innych kierowców czy nie gestykuluję w ich kierunku znanym wszem i wobec znakiem 'sympatii' i 'przyjaźni' (środkowy palec)...ale... przyznaję że czasem rzadko ale czasem sam nie wiem skąd nachodziła mnie ochota żeby pokazać temu komuś w nowym lśniącym autku że moje też nie jest gorsze że z pozoru białe niepozorne suzuki też potrafi szybko jechać...naszczęście rosnące ceny paliw szybko ostudziły moje rajdowe aspiracje... a sportowe gti potrafi troszkę spalić...ale największy wpływ na znmniejszenie prędkości jaką się poruszam miała praktyka w szpitalu na oddziale ratowniczym i na oiom'ie...widok ludzi po wypadkach uświadamia jak wiele ryzykujemy i jak wiele możemy stracić...szerokiej drogi wsystkim czytelnikom MH życzę...
yarzyna, 2009-05-29 08:28:37 -
ciekawy artykuł, już przecztałem go raz w którymś z wydań MH ale dobrze sobie przypomnieć...sąsaidka prawdę ci powie...
yarzyna, 2009-05-30 13:29:10 -
Przyjemność to nie to samo, co satysfakcja...i wszystko jasne...
yarzyna, 2009-05-30 14:10:17 -
ciekawy artykuł dla osób wchodzących w świat suplementacji...czekam na kolejne artykuły z cyklu 'wszystko co musisz wiedzieć o...'sam stosuję nie tylko kreatynę i z chęcia poczytam coś o innych...może bedzie coś czego jeszcze nie wiem...chociaż staram się dowiedzieć jak najwięcej o zażywanej przeze mnie odżywce...
yarzyna, 2009-06-02 19:46:42 -
właśnie sam zacząłem ćwiczyć super seriami i przyznaję że powoli dają efekty, z tym że ja stosuję superserie na przeciwstawne sobie grupy mięśniowe np. biceps + triceps...a to że oszczędzamy czas to dodatkowy plus...normalnie wychodziłem z siłki pół godziny później...
yarzyna, 2009-06-09 12:02:17 -
coś w tym jest z tymi brzuchami...nie raz widzę fajną dziewczynę z facetem z brzuchem jak w 6 miesiącu ciąży...mój kolega który tyje w oczach powtarza ciągle mi przytoczony już wcześniej cytat, że 'dobrego konia to sie pod dachem trzyma', i nie wiem jak to robi ale powodzenie u dziewczyn ma dosyć spore...osobiscie to nie chciałbym mieć takiego brzucha a posiadanie 'bębna' nazywam "lustrzycą", objawia się ona wtedy że aby zobaczyć swojego, że tak powiem 'małego przyjaciela', albo palce u stóp potrezbna jest lustro...
yarzyna, 2009-06-09 12:09:53
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Masaż brzucha - skuteczne odchudzanie? [Shorty MH]](https://www.menshealth.pl/home_images/14985/270x124.jpg?v=1611525522)
FITNESS
Masaż brzucha - skuteczne odchudzanie? [Shorty MH]
Czy masaż może być alternatywą dla diety odchudzające? A może warto połączyć ich siły i spalać tł...
ZDROWIE
Jeszcze nie wiesz, na co Cię stać! Z Natural Nation osiągniesz zamierzony cel
Tylko skuteczne i bezpieczne suplementy mogą podnieść rzeczywistą efektywność treningów, pozwolić...
![Jazda na rowerze [Technika + trening]](https://www.menshealth.pl/home_images/14983/270x124.jpg?v=1611324042)
FITNESS
Jazda na rowerze [Technika + trening]
Po tych ćwiczeniach jedyne, o co się musisz martwić, to sprzęt. Twoje mięśnie na pewno nie będą n...

PROMOCJE
Suzuki Boxing Night IV – Starcie Mistrzów w Lublinie
To będzie najgorętsze bokserskie starcie tej zimy! Suzuki Motor Poland i Polski Związek Bokserski...
FITNESS
Mobilność bioder [4 ćwiczenia]
Popracuj nad ruchomością bioder, a zapomnisz o bólu pleców od siedzenia przy biurku, poprawisz te...
FITNESS
Superserie na biceps i triceps [Rozgrzewka + trening]
Zbudowanie bicepsów, o jakich marzysz, może trwać dłużej, niż myślisz. Szczególnie wtedy, gdy pró...
![Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]](https://www.menshealth.pl/home_images/14976/270x124.jpg?v=1611160783)
FITNESS
Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]
Nartorolki to bezśniegowa wersja biegania na nartach. Oto odpowiedzi na pytania, których, być mo...

PROMOCJE
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 pochłania nawet 99,97% zanieczyszczeń
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 to niezwykle innowacyjny oczyszczacz i nawilżacz powietrza ...
yarzyna, 2009-05-27 16:53:22