Men's Health poleca:
Profil Tonic
-
-
Fajnie, że tu trafiłam, w życiu by mi do głowy nie przyszło, że w podobnych sytuacjach mężczyźni mają takie rozumowanie Jak koło kobiety kręci się jakiś - powiedzmy, że troszkę upierdliwy, ale zamaskowany pod osłoną przyjaźni - typek, to tym bardziej powinna doświadczyć czułości, bliskości ze strony partnera, a nie pokazywania, że On ma swoje zasady i udowadniania, że nie czuje się zagrożony To raz. A dwa - czy nie można w związku działać spontanicznie, czy Wy musicie tak wszystko analizować i przed każdym ruchem zastanawiać się, co teraz zrobić i jak to wpłynie na sytuację? Związek to nie przedstawienie, w którym wszystko musi być zaplanowane i rozpisane w scenariuszu!
Tonic, 2012-12-11 15:09:31 -
To, że rzucił pracę ma świadczyć o tym, że Mu zależy?! Gdyby Mu zależało, to by Jej nie zostawił. Skoro raz zrobił coś takiego to oznacza to, że przy każdej życiowej trudności pokaże Jej drzwi, bo tak najłatwiej...
Tonic, 2012-12-11 15:14:24 -
Owszem, kobiety wcześniej dojrzewają emocjonalnie, ALE... nie wiem, czy wszystkie baby tak mają - ja, gdy zaczynałam się z kimś spotykać i było fajnie, to było fajnie, ale przychodził taki moment, że nagle coś mi przestawało odpowiadać i sama nie do końca wiedziałam, co to było. I kobieca intuicja mówiła mi wtedy, że powinnam odpuścić, bo skoro raz pojawił się jakiekolwiek wątpliwości, to już nic z tego nie będzie. Dwa razy w życiu to zignorowałam i co? I później było większe cierpienie, bo im dłużej tworzy się związek, tym trudniej z niego zrezygnować, a czasem czuje się, że po prostu trzeba to zrobić.
Tonic, 2012-12-12 09:42:20 -
O rany, a ja myślałam, że to my - baby - jesteśmy kłótliwe i czepialskie
Tonic, 2012-12-20 13:23:28 -
A dlaczego to kobieta ma "wymyślać sylwestra" (nie wiem, kto wymyślił witanie Nowego Roku, ale czemu zaraz wszystko na nas zrzucać? ) ? A tak poważniej: dlaczego tak wielu mężczyzn czeka, aż to kobitka weźmie sprawy w swoje ręce? Naprawdę wolelibyście, aby nikt się tym Sylwestrem nie zainteresował? I co, siedzielibyście sobie na kanapie z piwkiem i tyle? Czy na ostatnią chwilę próbowalibyście na szybko coś zorganizować (gdyby okazało się, że kobieta w tym roku nic za Was nie zaplanowała...), żeby tylko nie siedzieć w domu?Pytam, bo niezrozumiałe jest dla mnie takie podejście na zasadzie: kobieta wymyśli, a ja poczekam i ewentualnie zaakceptuję bądź odrzucę :]U nas zawsze jest tak (mówię nie tylko o sylwestrowej nocy, ale i o innych okazjach do świętowania, np. rocznica), że albo raz jedno coś wymyśla, raz drugie, albo - tak, jak rok temu - siadamy i wymyślamy razem, co będziemy robić. Tak, żeby obie strony były zadowolone, ale i zaangażowane w przygotowania.Tak samo ze ślubem - bo i taki temat, jak widziałam, tu przemknął. Co to znaczy, że kobieta "wymyśliła sobie" ślub? Ona może marzyć, opisywać swoje wyobrażenia, a nie "wymyślać sobie". Btw. czy Ona wie, że nie zamierzasz się żenić, bo chcesz być wiecznie młody i niezależny?
Tonic, 2012-12-20 13:35:36 -
Chyba nie ma znaczenia wygląd stroju sportowego, tylko jego funkcjonalność - i mówię to ja, kobieta ;-) Jak się idzie poćwiczyć, to poćwiczyć, a nie prezentować innym swoje boskie ciało w boskim stroju Dobra odzież do ćwiczeń to taka, która nie krępuje ruchów, jest oddychająca, odprowadzająca pot i szybko schnie - żeby po powrocie móc to wyprać i na następny raz znów zabrać ze sobą ;-) Koszulki kupuję w sklepie Kooza, bo są tam względnie dobre i niedrogie, ale problem mam zawsze ze spodniami sportowymi :-/ Czemu spodnie są takie drogie? :-/ Kiedyś przymuszona sytuacją wyszukałam coś na Złotych Wyprzedażach, bo akurat mieli przecenę spodni Pumy i zapłaciłam 100 zł, ale teraz czeka mnie wymiana ciuchów i przecież nie mogę czekać, aż znów gdzieś znajdę jakąś promocję na gacie Co byście mogli polecić? Chodzi mi o długie spodnie, w krótkich to ja wolę iść latem do parku
Tonic, 2013-01-08 15:00:35 -
Dziadek mojego kolegi ma 80 lat, rusza się jak młodzieniaszek, wszystko w domu i w obejściu robi sam - i to chyba jest jego sposób na to, by nie zdziadzieć. Ma więcej wigoru niż niejeden młody mężczyzna. Ludzie w pewnym wieku muszą po prostu nie mieć czasu na nudę i czuć się potrzebni Ruch jest jak najbardziej wskazany, człowiek, który się zastoi, z pewnością szybciej się starzeje!
Tonic, 2013-01-08 15:03:54 -
Jezuuu, czytam i z przerażeniem stwierdzam, jak wiele z tych kobiecych, wkurzających, cech do mnie pasuje. Chwała mojemu Miśkowi, że ze mną wytrzymuje A, zrobię Mu dobry obiad, niech ma
Tonic, 2013-01-08 15:13:06 -
Oooo, mogę? Mogę? Mogę publicznie przyznać się, iż mam dziś na sobie stare jeansy, lekko przybrudzoną bluzę i porozciągany t-shirt? marzyłam o tym, żeby komuś to ogłosić W sumie i tak dziś z domu nie wychodzę, więc co za różnica... Za to majtki mam białe z prześwitującej koronki
Tonic, 2013-01-08 15:22:42
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Trening siłowy a oddychanie [Shorty MH]](https://www.menshealth.pl/home_images/15074/270x124.jpg?v=1614760260)
FITNESS
Trening siłowy a oddychanie [Shorty MH]
Chcesz obniżyć poziom stresu i odetchnąć wreszcie pełną piersią? Musisz więcej czasu poświęcić n...
![Podatek cukrowy – czy był potrzebny [Opinia dietetyka]](https://www.menshealth.pl/home_images/15073/270x124.jpg?v=1614698098)
DIETA
Podatek cukrowy – czy był potrzebny [Opinia dietetyka]
Czy cukier naprawdę jest tak złym składnikiem odżywczym, że należało go opodatkować? Nie lepiej, ...

PROMOCJE
Mistrz wagi półciężkiej UFC Jan Błachowicz poleca ZEW for men
Jan Błachowicz – mistrz wagi półciężkiej UFC, który znalazł się w gronie najlepszych sportowców 2...

PROMOCJE
Trwa plebiscyt Mobility Trends 2020!
Trwa głosowanie na produkty i usługi technologiczne, które miały premierę w 2020 roku. Do 10 marc...

PROMOCJE
Suzuki Boxing Night V
Suzuki Motor Poland i Polski Związek Bokserski wspólnie zorganizowali kolejną galę boksu olimpijs...
![Omlet na regenerację [Dania na szybko]](https://www.menshealth.pl/home_images/15068/270x124.jpg?v=1614586290)
DIETA
Omlet na regenerację [Dania na szybko]
Choć wygląda rozpustnie, jest źródłem zdrowych tłuszczów wspomagających regenerację.
![Omlet antywirusowy [Dania na szybko]](https://www.menshealth.pl/home_images/15067/270x124.jpg?v=1614586481)
DIETA
Omlet antywirusowy [Dania na szybko]
Napakowany antywirusowym czosnkiem i imbirem – ten pełnokrwisty przepis pozwoli Ci pokonać każdy ...
![Omlet przed treningiem [Dania na szybko]](https://www.menshealth.pl/home_images/15066/270x124.jpg?v=1614585654)
DIETA
Omlet przed treningiem [Dania na szybko]
Dodaj sobie energii pyszną mieszanką białka i węgli. Nie, nie będziesz potrzebował shakera.
Tonic, 2012-12-11 14:57:47