Men's Health poleca:
Profil rogal12321
-
-
mam pytanie, dieta na spalanie tluszczu zaburzy prace na silowni ?plan oczywiscie na rzezbe, hehe
rogal12321, 2009-02-05 20:05:28 -
\'misqo\' napisał(-a):kolczyki jak kolczyki, w brwi na pewno nie! kiedyś bardzo chciałem ale jak się przyjrzałem koledze który sobie zrobił jakoś odkryłem ta gorszą stronę i dałem sobie spokój. a co powiecie o tunelach?> tutaj w atenach można spotkać najróżniejsze grupy społeczne ale nie mówimy tylko o takich wariatach jak emosy czy skiny ale również o normalnych ludziach którzy sobie to robią. wydaje mi się że taka forma przekuwania, a raczej robienia sobie dziur w skórze jest tragiczna. jakoś nie mogę pojąć tego jak ludzie są w stanie to nosić. odstające to i w ogóle oszpeca. a jak się zdejmie to zostaje flak który niby się zrasta potem. zależy jak wielki ten tunel jeszcze jest.no cóż, w końcu takie szczegóły niby odzwierciedlają osobowość...pozdro, misqo.powiem tak, masz racje ale niema to zadnego sensu,mialem brata ktory ma teraz 21 lat i mial kolczyk w jezyku, uszach i brwi,moge powiedziec tak, poszedl do pracy, na wazniejsza impre - sciagal,az wkoncu mu to zaroslo i nic z tego niemial, a mowil ze nieoplaca sie,tracenie brwi niema sensu, okaleczanie sie tez nie ?a pozatym, nigdy MH nie mowil o jakichs kolczykach, przestawial jak mozna zostac idealnym czy swietnym facetem majac do dyspozycji wlasny trening, cialo i osobowosc, to po co wam te pytania ?,po 1. - nieapetycznie wygladapo 2. - co ci z tego ze masz kolczyk, bedziesz ladniejszy ?po 3. - zastanow sie glebiej, nie lepiej isc na impreze czy na SPA czy cos takiego niz samemu sie okaleczac,w kazdym badz razie uwierz mi - zle ci przebija - umierasz lub tracisz ucho czy jezyk,dlatego ja na twoim miejscu bym tego nierobil,btw. tera moj brat niema kolczykow i jest ladniejszy niz byl, naprawde ;]a kobiety na to nieleca. uwierzpozdro
rogal12321, 2009-02-05 20:12:22 -
ja kochalem grac w gry komputerowe MMORPG takie jak MU, cabalonlinea gralem keidys w MOHAA, teraz tez ale w malej iloscitak to niemam czasu, wogole teraz to tylko gram w kurnik.pl ze znajomymi,a tak to nk i gg i mi starczy bo niesiedze w nieskonczonoscno i oczywiscie forum MH :]
rogal12321, 2009-02-05 20:15:15 -
ja narazie z selekcja niemam zamiaru brac udziala co do pielgrzymki to nielubie tak, ogolnie jestem wygodnis =)
rogal12321, 2009-02-05 20:18:04 -
\'SoltyS\' napisał(-a):Ja np. nie kieruję się tym co pisze MH. Czytam artykuły,ale nie jestem w ten magazyn wpatrzony jak stara baba w książeczke do nabożeństwa. Korzystam z rad i róznych informacji i ogolnie poszerzam swoją wiedzę,ale kieruje się tym co mi sie podoba i co uwazam za fajne,modne,stylowe itp.. Muszę przyznać,że piszą o ważnych rzeczach i przydatnych i korzystam z tego,ale nie wprowadzam wszystkiego w życie ,co np. nie zgadza sie z moimi przekonaniami OK OK, ale to jest chyba forum MH a nie pogaduszki.pl ? ;>tak kazdy ma swoj styl, bron boze aby w 100% realizowac styl MH, kazdy ma swoj i sobie go tworzy na tej podstawie.ale czy takie [beeep]y sa nam potrzebne,wogole czlowiek chcac sie odrozniac robi glupie rzeczy i bierzemy po nim przykladparanoja jakas ;]
rogal12321, 2009-02-05 21:24:40 -
\'Beloved\' napisał(-a):Nie powinna. Napisz jaką masz dietę oraz co wcinasz przed i po treningu, wtedy ocenimy.to sa dopiero plany na przyszlosc, taka chec wiedzy ;p
rogal12321, 2009-02-06 16:00:10 -
\'whitechocolatte\' napisał(-a):biegu w tętnie 170 ( czyli solidny trucht)mowimy tu chyba o wysilku tlenowym to tetno musi byc utrzymane do 140, wtedy dzieje sie spalanie tluszczu i hartowanie organizmu,przy tetnie 170 to spalasz miesnie facet ,to raczej polsprint na te tetno musisz zastosowaca co do biegu to max 20 minut ! nie wiecej, tyle ci starczy,2 razy na tydzien biegasz i kondycje i forme masz full wypas,uwierz mi, znam sie na tym troche
rogal12321, 2009-02-06 23:56:35 -
do golenia to gilete max fusion + krem nivea,perfuma to BOND czy ew adidasadezodorant adidasa czy nike,do wlosow head&sholdersa do stawiania wlosow odzywkai jazda ;]
rogal12321, 2009-02-07 00:04:32 -
\'whitechocolatte\' napisał(-a):ok ...ale tętno 140 to ja mam jak ide:>jak idziesz masz 70-80 ,sprawdz :]
rogal12321, 2009-02-07 07:59:19
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE

MĘSKIE SPRAWY
SuperLiga – zamach na futbol czy wizjonerstwo?
Mawia się, że piłka nożna to sport dla każdego, że nie ma tu barier wejścia, jak w przypadku teni...

PROMOCJE
OMEGA odlicza czas do Igrzysk Olimpijskich zegarkiem Seamaster Diver 300M Tokyo 2020.
Może nieco później niż planowano, ale Igrzyska Olimpijskie Tokio 2020 wreszcie nadchodzą! Od dziś...

DIETA
Białko po treningu - jak to działa?
Mięśnie są jak silnik: na wysokich obrotach spalają więcej. Dlatego po treningu trzeba uzupełnić ...
![Konserwatyści vs liberałowie – czy świat oszalał? [Felieton]](https://www.menshealth.pl/home_images/15191/270x124.jpg?v=1618838843)
MĘSKIE SPRAWY
Konserwatyści vs liberałowie – czy świat oszalał? [Felieton]
Rewolucyjna spirala powoli się nakręca i z całego rozumu życzę jej wszystkiego najgorszego.
![Herbata - mocne kości i dobra kondycja do późnych lat? [Shorty MH]](https://www.menshealth.pl/home_images/15189/270x124.jpg?v=1618654063)
DIETA
Herbata - mocne kości i dobra kondycja do późnych lat? [Shorty MH]
Odżywki, szejki, świeżo wyciskane soki, kawa – gdzie tu wcisnąć jeszcze herbatę? A jednak Polacy...
![Śniadania białkowo-tłuszczowe [Okiem dietetyka]](https://www.menshealth.pl/home_images/15188/270x124.jpg?v=1618653680)
DIETA
Śniadania białkowo-tłuszczowe [Okiem dietetyka]
Śniadania wykluczające węglowodany stały się ostatnio bardzo modne, bo miały przyspieszać spalani...

MĘSKIE SPRAWY
To nasza wspólna historia
Gościli na łamach MH przed laty. Potem nasze drogi się rozeszły i każdy dojrzewał w swoim tempie....

MĘSKIE SPRAWY
Jak dobrze znasz MH?
Możemy dumnie powiedzieć, że nasza znajomość trwa już 200 numerów. Sprawdźmy więc z przymrużeniem...
rogal12321, 2009-02-05 20:02:40