Men's Health poleca:
Profil damianao87
-
-
polecam film "Changeling" z Angeliną Jolie (polski tytuł to Oszukana). świetna historia oparta na faktach. No i Gran Torino z Eastwoodem. no i jak ktoś już wspomniał Siedem dusz ze Smithem. i Slumdog wart polecenia:)
damianao87, 2009-02-17 21:17:42 -
jestem1. do sierpnia mam czas. może początek września.2. kupiłem atlas do ćwiczeń, razem z ojcem zespwałem drążek do podciągania. kupiłem hantelki. wszystkie konkurencje jestem w stanie zaliczyć od zaraz, ale tylko na minimum, a to mi nie daje pewności, że się dostanę. Brzuszków zrobie 65 w 2 min. 8 razy się podciągne. bieg na 3 km w okolicach 15 min.Bieg wahadłowy w okolicach 33 sek.3. Mój wzrost to 182 cm i ważę 77 kilo.Ciężko mi idzie podciąganie na drążku. Na to bym chciał położyć głównie nacisk.Od marca chciałbym dużo jeździć rowerem. Czy to dobry pomysł?Jaki trening proponujecie? Prowadze firme i trening zaczynam ok. godziny 20.
damianao87, 2009-02-17 21:57:38 -
świetnie mi to wszystko opisaliście:)Jeszcze to dokładnie przeanalizuje i zabieram się do roboty.Godziny treningów przeniose na rano. Rower wyłącze z treningu.Drążek mam bardzo szeroki i wysoko przymocowany.Motywacje mam wielką więc chyba nie będzie problemu.Pozdrawiam
damianao87, 2009-02-17 23:43:59 -
firme ojciec mi przepisał. ale nie widzi mi sie całe życie wegetować w papierkach. miałem już kilka pomysłów na życie. ale ten jest najpewniejszy. no i nie lubie ciągle robić tego samego całymi dniami. a wojsko daje mi pole do popisu w kwestii rozwijania zainteresowań. jak się dostanę to dam znać. pozdrawiam
damianao87, 2009-02-18 17:40:14 -
dla mnie ideałem kobiecości jest Alicia Keys:) sami popatrzcie:[yt]6LKdN1peRqM[/yt]
damianao87, 2009-02-23 13:08:31 -
rap, soul, jazz i elektroniczna najbardziej mnie kręci gdy ćwicze:)
damianao87, 2009-02-23 13:34:08 -
dla mnie najlepsze gry są na kurnik.pl uwielbiam makao:)
damianao87, 2009-02-23 16:50:43 -
A teraz może pytanie jakiej drużynie piłkarskiej kibicujecie? Ja osobiście od małego kibicuje Fc Barcelonie:) i nie jestem jednosezonowym kibicem. W przyszłości mam zamiar wybrać się na Camp Nou. Od zawsze podobał mi się ich styl gry, ciekawa historia, świetni piłkarze, liczne trofea:)Teraz kolej na was. Jaki jest wasz ulubiony zespół? Co sprawiło, że lubicie właśnie ten team? Może macie na youtubie ciekawe akcje, mecze, skróty, gole? Jeśli tak to prosze o zamieszczanie linków:) i prosze o kulturalne odpowiedzi, bo nie zawsze wśród kibiców takie spotykamy:)I jeszcze jeden z najlepszych meczy Barcy jaki kiedykolwiek widziałem:)[yt]JIShXXWDr8A[/yt]
damianao87, 2009-02-23 17:10:40 -
napewno barry white, marvin gaye, al green...jak coś znajde jeszcze to dam znać
damianao87, 2009-03-28 00:48:50
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
FITNESS
Superserie na biceps i triceps [Rozgrzewka + trening]
Zbudowanie bicepsów, o jakich marzysz, może trwać dłużej, niż myślisz. Szczególnie wtedy, gdy pró...
![Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]](https://www.menshealth.pl/home_images/14976/270x124.jpg?v=1611160783)
FITNESS
Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]
Nartorolki to bezśniegowa wersja biegania na nartach. Oto odpowiedzi na pytania, których, być mo...

PROMOCJE
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 pochłania nawet 99,97% zanieczyszczeń
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 to niezwykle innowacyjny oczyszczacz i nawilżacz powietrza ...

DIETA
Kofeina, synferyna, EGCG i kapsaicyna – spalacze tłuszczu pod lupą
Suplementów. mających pomóc Ci spalać tkankę tłuszczową, jest tyle, że uginają się pod nimi półki...
FITNESS
Swing amerykański [Progresja + technika wykonania]
Amerykanie stworzyli i ulepszyli wiele bardzo przydatnych dla ludzkości wynalazków. Naszym ulubio...
![Martwy ciąg [Błędy techniczne]](https://www.menshealth.pl/home_images/14972/270x124.jpg?v=1610965956)
FITNESS
Martwy ciąg [Błędy techniczne]
Z martwym ciągiem jest jak z seksem – tutaj naprawdę pierwsze skrzypce gra technika. Naucz się wi...
![Przysiad ze sztangą [Błędy techniczne]](https://www.menshealth.pl/home_images/14971/270x124.jpg?v=1610965367)
FITNESS
Przysiad ze sztangą [Błędy techniczne]
Przed Wami król siłowni – przysiad. Zbyt często jednak okazuje się, że król jest nagi, że odarto ...

PROMOCJE
Lodówka z komorą próżniową – ciesz się do 8 razy dłużej świeżością swojej żywności
Firma Haier będąca od 12 lat numerem jeden na świecie w branży AGD, znana jest z unikalnych i in...
damianao87, 2009-02-16 22:16:05