Men's Health poleca:
Profil piotr85
-
-
To zmień numer lub zgłoś na policję nekanie.
piotr85, 2013-07-15 22:02:07 -
Jak jeszcze nie kupiłeś pisz do mnie, jestem mechanikiem samochodowym. Może coś doradzę.
piotr85, 2013-07-15 22:07:10 -
Każdy dywaguje tylko o fizyczności i wyglądzie i każdemu z nas pewnie kopara opada na widok fajnego tyłka czy piersi.Ja poznałem swoją kobietę jak ważyła coś około 90kilo.Ktoś powie że jestem dziwny czy coś nie halo ze mną.Nieprawda,jestem przystojnym,wysportowanym facetem i namawiałem moją ukochaną na wspólne zajęcia na basenie i jazde na rowerze.Wciąż powtarzałem,że dla mnie jest i tak piękna,a ona w to i tak nie wierzyła i tak się zawzięła że dzisiaj schudła prawie 40kilo i jest najpiekniejszą kobietą jaką znam.I najbardziej kręci mnie jej serce i umysł.
piotr85, 2013-07-15 22:22:28 -
Autorka tematu o to pytała.Rozumiem, że Ty wolisz potwora z duszą i nie interesują Cię kobiety posiadające urodę. Ty mi nie wypominasz nazywając moją kobietę potworem? Żenada normalnie. Popatrzcie na swoje kobiety i dopiero je oceniajcie, o ile w ogóle je macie. To fajnie.To twoja sprawa z kim sypiasz i nikt Ci tego nie wypomina.To czy jesteś przystojny czy nie, a to czy lubisz szczupłe czy większe, to dwie różne sprawy nie mające ze sobą większego związku. Możliwe, że pomimo swej urody jesteś typem aseksualnego romantyka szukającego więzi emocjonalnej, a sex ma dla Ciebie stosunkowo niewielkie znaczenie. Skoro nie lubisz jędrnych piersi to może takie dziewczyny Ci się bardziej spodobają?Jak można będąc atrakcyjnym i niezdesperowanym facetem wiązać się z kobietą, która waży 90 kg ?Greenpeace podrzucił Ci tego wieloryba ?Jesli myślisz, że mnie wkurzysz tym postem to się mylisz. Nie widziałeś kobiety na oczy a wyzywasz ją od wielorybów. Nie wiesz ile ma wzrostu, jak wygląda, a najlepiej krytykowac. Widocznie mało wiecie o miłości.
piotr85, 2013-07-17 14:07:54 -
Panowie-kumpel mój ma problem.7 miesiecy temu zostawił kobietę i dopiero teraz sobie uświadomił,że życie bez niej jest bez sensu i że ją kocha.Nie ma odwagi odezwać się do niej.Co radzicie?Ona nie ma innego kolesia.
piotr85, 2013-07-24 08:48:05 -
Przedsiębiorca pogrzebowy.
piotr85, 2013-07-24 08:50:36 -
http://www.youtube.com/watch?v=kbyTXejJqbk:-D http://www.youtube.com/watch?v=9jNjNjVrtq4
piotr85, 2013-07-24 08:58:52 -
Zastanawiam się nad zmianą aktualnej diety na optymalną.Jakie korzyści płyną z tej diety?Nie chcę utyć,ani schudnąć.Dobrze czuję się w swoim ciele,188 cm wzrostu,waga 91kg.Widzę,że taka dieta by mi odpowiadała,bo lubię jeść tłusto.Jakie produkty polecacie,od czego zacząć?Czy są jakieś niedobre objawy przejścia na taką dietę?
piotr85, 2013-07-24 09:08:11 -
Mój ideał to Leryn Franco.
piotr85, 2013-07-24 09:19:08
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Biegi przełajowe [Technika + porady treningowe]](https://www.menshealth.pl/home_images/15060/270x124.jpg?v=1614424080)
FITNESS
Biegi przełajowe [Technika + porady treningowe]
F1 może być dla niektórych bardziej fascynująca niż WRC, ale w bieganiu prawdziwe wyzwania zaczyn...

MĘSKIE SPRAWY
Kajko i Kokosz
Fani polskich komiksów czekali na to od lat. Choć kilka wcześniejszych podejść do przeniesienia n...
DIETA
12 przepisów na kanapki pełne białka
Jesteśmy narodem kanapkolubnym. Grubo ponad połowa z nas wrzuca je rano, wieczorem, a jeszcze jak...
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]
Im młodsza branża, tym łatwiej o szybką karierę. Awokado wykorzystało swój czas wyśmienicie i moż...

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?
Czy żeby być zdrowym, naprawdę trzeba robić makaron z cukinii? Zastanawiamy się, jak żyć w świeci...

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia
Candy RapidO ROW4964DXH\1-S to wszechstronna i niezawodna pralko-suszarka z 10-letnią gwarancją n...
piotr85, 2013-07-15 09:18:30