Men's Health poleca:
Profil patryq92
-
-
rzeczywiście poprzedni interfejs strony i jej zawartość podług nowej wersji to rewelacja brawo !!
patryq92, 2008-12-26 23:56:47 -
spróbuję się zastosować zobaczymy co z tego będzie ale wierze że będzie dobrze chociaż zawsze jadłem dwa albo trzy posiłki pewnie będzie się trudno przyzwyczaić ;PP
patryq92, 2008-12-27 00:10:43 -
ja skopiowałem tekst wkleiłem do worda i wydrukowałem zajmie ci to niecałe 5 minut . . .
patryq92, 2009-01-08 17:09:11 -
zależy jak rozumiesz słowo dużo ja pływam nie cały rok dokładnie 9 miesięcy i kraulem mogę pływać cały dzień bez zatrzymania się żabką to samo niestety motylkiem już nie widocznie muszę jeszcze dopracować ale ja chodziłem przez te 9 miesięcy trzy razy w tygodniu na basen i trenowałem intensywnie od 60 minut do nawet 90 minut ale przeważnie była to godzina jak to mówią trening czyni mistrza i powiem jeszcze że gdy zaczynałem ważyłem 108 kg przy wzroście 181 cm aktualnie waże 82 kg bo mi się przytyło 4 kg (ważyłem 78kg) kraulem nauczyłem się pływać przed żabką (umiałem pływać kraulem tylko z głową nad powierzchnią wody) i łatwiej było mi się nauczyć pływać kraulem poświęciłem na to 2 lub 3 godziny trenowałem z płetwami na nogach i z dużą deską chowałem głowe do wody na zmiane machając rękami z czasem robiłem to coraz szybciej później odstawiłem deske i pływałem z płetwami po krótkim czasie pływałem bez płetw i bez deski ;]
patryq92, 2009-01-08 17:25:06 -
\'surudoi\' napisał(-a):mam na mysli codziennie(min 5 ray w tygodniu) plywam godzine praktycznie non stop dobre 6 miesiecypowiem tak nie bój się wody jeśli pływasz 6 miesięcy to spokojnie powinieneś umieć pływać kraulem widocznie bałeś się zanurzyć głowę albo był jakiś inny powód pamiętaj eksperymentój z pływaniem tak jak z resztą ze wszystkim . . .
patryq92, 2009-01-11 20:12:30 -
a po co mi myszka ?? istnieją skróty klawiszowe ;d a 5 minut jak byś nie wiedział to przybliżony czas . . . tak trudno trochę pomyśleć ?? a nie zaraz pisać jakiego bezsensownego posta ??
patryq92, 2009-01-11 20:18:48 -
witam otóż mam 76 kg przy wzroście 181 cm i nie mam szybkiej przemiany materii . . . schudłem już 32 kg i pracuje cały czas nad utrzymaniem wagi lecz chciałbym stracić jeszcze tłuszcz a zyskać mięśnie co myślicie o tym żeby brać :rano 2 tabletki kreatyny i jedną tabletkę CLA naczczo później gdzieś 30 minut po treningu brać 2 tabletki kreatyny i pić do tego koktail np. mleko z dwoma bananami czy tam jednym ok. 300 ml i na noc jeść pudding z białka (Night protein blend) dawka 200 ml mleka z 40 g białka co o tym myślicie ??i mam pytanie skoro moja dieta wcześniej była skromna i na noc nic nie jadłem tylko chodziłem spać trochę głodny (ale nie do przesady) to jak zjem ten pudding to może się stać tak że pójdzie mi w tłuszcz ?? bo trochę się zdziwiłem że mam na noc coś jeść ;p oczywiście trenuje więc nie będzie tak że będę łykać jakieś prochy a nie będę ćwiczył . . .
patryq92, 2009-02-10 14:57:48 -
tzn. że przytyje jak zjem takie coś na noc ??
patryq92, 2009-02-10 15:41:56 -
no to tak na śniadanie 2 jajka smażone lub gotowane i do tego szynka oczywiście bez żadnych przypraw lub jakieś płatki z mlekiem np. corn flakes, owsiane serki jakieś od czasu do czasuna obiad ryba lub kurczak pieczony z sałatką z warzyw i oliwą z oliwek nieraz też zjem schab z dwoma pomidorami później trening i po treningu gdzieś tak 18-19 godzina koktail z banana i mleka ok. 500 mlogólnie mieszam takie zdrowe jedzenie . . . ale to jem najczęściej
patryq92, 2009-02-10 21:01:27
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Biegi przełajowe [Technika + porady treningowe]](https://www.menshealth.pl/home_images/15060/270x124.jpg?v=1614424080)
FITNESS
Biegi przełajowe [Technika + porady treningowe]
F1 może być dla niektórych bardziej fascynująca niż WRC, ale w bieganiu prawdziwe wyzwania zaczyn...

MĘSKIE SPRAWY
Kajko i Kokosz
Fani polskich komiksów czekali na to od lat. Choć kilka wcześniejszych podejść do przeniesienia n...
DIETA
12 przepisów na kanapki pełne białka
Jesteśmy narodem kanapkolubnym. Grubo ponad połowa z nas wrzuca je rano, wieczorem, a jeszcze jak...
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]
Im młodsza branża, tym łatwiej o szybką karierę. Awokado wykorzystało swój czas wyśmienicie i moż...

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?
Czy żeby być zdrowym, naprawdę trzeba robić makaron z cukinii? Zastanawiamy się, jak żyć w świeci...

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia
Candy RapidO ROW4964DXH\1-S to wszechstronna i niezawodna pralko-suszarka z 10-letnią gwarancją n...
patryq92, 2008-12-26 17:55:43