Men's Health poleca:
Profil pacjent
-
-
Wiesz, mój tata pragnął być strażakiem od dziecka. W końcu udało mu się dostać do straży. Ale początek szalonych lat 90'tych i skomplikowana sytuacja materialno-ekonomiczno-gospodarcza zmusiła go rezygnacji z marzeń zaledwie po paru miesiącach. Do dzisiaj ze łzami w oczach opowiada akcje, w których brał udział. To całkiem rozsądny zawód. Niesiesz pomoc innym, spotykasz się z większym szacunkiem społeczeństwa niż policja, jesteś w stanie założyć rodzinę i de facto nosisz mundur
pacjent, 2009-11-13 16:18:01 -
CYTAT(sven @ Dec 8 2009, 23:39 PM) Czyli, że jak? Moczem? Ejakulatem. Znam typa co ma 33 w nogawce. Co prawda osobiście tego nie widziałem ale to nawet lepiej...
pacjent, 2009-12-08 22:49:48 -
Heh, macie ostre rozkminy. Łatwiej było by pomóc Ci w wyborze gdybyś podesłał portfolio tych lasek i profil psychologiczny. Albo poszukaj partnerki na NK. Z pośród 300 znajomych na pewno znajdziesz ta jedyną...na tą noc.
pacjent, 2009-12-09 16:54:42 -
Albo jakiś sweterek. Na przykład w romby. Są teraz bardzo trendy i wyglądają całkiem przyzwoicie w każdym wieku.
pacjent, 2009-12-10 10:02:05 -
Respect for sure. Co prawda sama decyzja o rzuceniu palenia to dopiero początek ale wierze, że wytrwasz. Zaglądnij tutaj:Rzuć to!
pacjent, 2009-12-10 13:14:45 -
Wiecie czym ja Was zaskoczę? Nie mam telefonu komórkowego, poważnie! Chociaż czasem doskwiera mi jego brak...
pacjent, 2009-12-10 16:12:56 -
CYTAT(Misiou @ Dec 11 2009, 11:02 AM) Myślę,że w tym wypadku kluczowym słowem nie jest "chamstwo",a "NIEZALEŻNOŚĆ".Niezależność i chamstwo to raczej nie są wyrazy bliskoznaczne. Mogę być niezależną cipką (jak to Waldemar, bardzo odpowiednio zresztą, nazwał) ale te laski nie będą rzucały mi się szyje. Bycie chamem to taka ekstrawagancja, którą łatwo zauważyć i zapamiętać. Myślę, że większość kobiet jest zafascynowana właśnie takim typem ostrych i prawdziwie męskich(?) mężczyzn.
pacjent, 2009-12-11 16:07:51 -
Ciekawe aczkolwiek krótkie widowisko. Pudzian powinien teraz zmienić aka na Furiat. A w następnej walce chciałbym go zobaczyć z Popkiem Rakiem. Tak, tak to ten pseudo raper.
pacjent, 2009-12-12 11:10:21 -
\'swojak\' napisał(-a):Jeżeli jest ktoś kogo interesuje wojna wybrzeży west - east coast , polecam film "Notorius " Zarówno fanom Tupaca jak i Biggie smalls .Swojak, ten film to biografia Notorious'a a nie żaden dokument o wojnie wybrzeży...
pacjent, 2009-12-13 22:09:56
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]
Im młodsza branża, tym łatwiej o szybką karierę. Awokado wykorzystało swój czas wyśmienicie i moż...

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?
Czy żeby być zdrowym, naprawdę trzeba robić makaron z cukinii? Zastanawiamy się, jak żyć w świeci...

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia
Candy RapidO ROW4964DXH\1-S to wszechstronna i niezawodna pralko-suszarka z 10-letnią gwarancją n...

PROMOCJE
Trzeci wymiar w kuchni – lodówka 3D Haier
Trzydrzwiowa lodówka Haier A3FE742CGBJ to innowacyjne urządzenie łączące klasyczną stylistykę z n...

PROMOCJE
Wiosenno-letnia kolekcja Heritage 2021 od Wranglera
Każdy rozpruty szew, zadrapanie, rozdarcie i zagniecenie na dżinsach mają swoją historię. To hist...
FITNESS
Trening pleców [Rozgrzewka + test formy]
Szerokie plecy. W treningu przydają się nawet bardziej niż w polityce. Przed Tobą trening, dzięki...
pacjent, 2009-11-13 16:08:34