Men's Health poleca:
Profil maduerski
-
-
Czy jak chcemy w okresie tzn. 3-4 miesięcy wyrzeźbić brzuch ,to czy dwa lub trzy razy w miesiącu możemy troszeczkę bardziej przy balować (tzw. reset)? Bo już się gubię czytam : artykuły,fora i nie znajduję odpowiedzi .. inni piszą że jak mam dobrą dietę i ćwiczenia to nie zaszkodzi ,a inni że mogę mieć problemy z osiągnięciem tego celu w tym okresie. Czekam na wasze opinie ; ) a i moje ćwiczenia i dieta opierają się na książce Tomasza Brzózki "Fitness dla Mężczyzn" . aj i chyba w złym temacie : / z góry przepraszam.
maduerski, 2010-12-21 14:20:36 -
No tak można ale nie którzy ludzie (tzn. w tym także ja) lubią się zabawić ,nie dlatego że czuje się pewniej ale jakoś tak lubię ten stan ^^ no i dzięki za wasze opinie na ten temat ; ) odpuszczę sobie na pewien czas.. za parę miesięcy przecież wakacje i trzeba jakoś wyglądać !
maduerski, 2010-12-22 20:15:30 -
Hustla: Ludzie mają teraz takie rozumienie że jak ktoś dobrze wygląda to tzw. "chemik".. nie wierzą że bez takich specyfików można osiągnąć wymarzoną sylwetkę. Gadanie wygląda pewnie tak "nie pije ,bo się boi że mu spadnie"
maduerski, 2010-12-23 12:57:25 -
tak jest że dość w późnym wieku zaczyna się trenować daną dyscyplinę i każdy stawia na tobie krzyżyk ,mówiąc "jesteś za stary/słaby" dla nie których to daje potężnego kopa ,a innych zniechęca.. ale to już zależy od samego siebie ;p jak zmienisz tryb życia i ogólnie pływanie stanie się twoją pasją i za wszelką cenę będziesz brnął do celu to ci się uda (nie tak jak dla phelpsa ,ale może być o tobie głośno) : D kurde ale napisałem normalnie jak wypowiedź bohatera z jakiegoś filmu z happy endem
maduerski, 2010-12-23 17:41:52 -
ciekawa odmiana football'u zapewne znajdzie wielu fanów ^^
maduerski, 2011-01-01 15:42:28 -
w ostatnim numerze MH bardzo ładny artykuł się znajduje ; ) Vichy Homme Hydra Mag C (Cena 30 ml: 85zł) .. i teraz coraz więcej dla młodych ludzi powstaje produktów do pielęgnacji twarzy. Do skóry z problemami trądzikowymi Dr Eris - Pharmaceris (tego sam używam i jest ok).
maduerski, 2011-01-02 12:36:05 -
jedynie z wypłacalnym źródłem spotkałem się jedynie na serwisach pokerowych np. PokerStrategy.com ,kolega gra i mówi że są wypłacalni i na forach ma dobrą opinie.. oczywiście znajomy gra małymi stawkami ale wychodzi mu koło 30-40zł dziennie a nie jest profesjonalistą w pokera.
maduerski, 2011-01-02 13:09:56 -
http://moda.allegro.pl/nowosc-koszula-slim...1378585282.html chodzi ci o coś podobnego ? jak tak to na allegro sporo jest ale ładniejszych niż ta i ciekawie wygladają
maduerski, 2011-01-02 18:22:40 -
Mi się coś zdaje albo pomyliliście pojęcia "ustawka" z "rozróbą" .. Ustawki zawsze odbywają się w miejscach z dala od neutrali i miast(i naprawdę dbają o pewne zasady/reguły).. rozróba w miastach wynika ,gdy się spotkają 2 inne ekipy różnych klubów (przez przypadek przeważnie) i wtedy jest największa szkoda w miastach -.-" Brylant ustawki do miasta się nie przenoszą .. Łódź ,Trójmiasto ,Kraków ,Warszawa i inne miasta gdzie występują "Derby" szkodzą miastu ,bo to po prostu "rozpierducha" jest .. A to co ostatnio wspomniał kolega o ustawce Łks vs. Widzew.. Proszę dowiedzieć się od kibiców danych klubów jak było ,a nie słuchać co piszą pismaki.. Bo wypisali ze było ponad 300 pseudokibiców .. g*wno prawda ! Ustawka i Rozróba .. mylenie pojęć moim zdaniem przyczyną sprzeczek/kłótni w tym temacie ; ) takie moje zdanie !
maduerski, 2011-01-15 00:23:05
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Sławomir Zawrotniak – sukces ma oblicze wiedzy [Facet MH]](https://www.menshealth.pl/home_images/15201/270x124.jpg?v=1619087147)
MĘSKIE SPRAWY
Sławomir Zawrotniak – sukces ma oblicze wiedzy [Facet MH]
Przedstawiamy Wam Sławomira Zawrotniaka, trenera CrossFit, coacha fitness & wellness, nauczyciela...
![Sprint + rwanie hantli [Finisher]](https://www.menshealth.pl/home_images/15200/270x124.jpg?v=1619085339)
FITNESS
Sprint + rwanie hantli [Finisher]
Dla niektórych końcówka treningu to czas na obniżkę tempa, ale Ty możesz zawiesić sobie poprzec...

PIENIĄDZE
6 zawodów przyszłości - co się będzie opłacać?
Szukając swojej ścieżki zawodowej, warto wiedzieć, jak będzie kształtował się rynek pracy w przy...

PROMOCJE
Rosnące znaczenie zdrowia a nawyki żywieniowe Polaków. SuperMenu 2021
Jak ostatnie miesiące wpłynęły zdrowie, aktywność fizyczną i nawyki Polaków? Czy jest źle? Przegl...

PROMOCJE
Levi’s® — Buy Better, Wear Longer
19 kwietnia wystartowała nowa wiosenna kampania marki Levi’s® — „Buy Better, Wear Longer”, która ...

MĘSKIE SPRAWY
SuperLiga – zamach na futbol czy wizjonerstwo?
Mawia się, że piłka nożna to sport dla każdego, że nie ma tu barier wejścia, jak w przypadku teni...

PROMOCJE
OMEGA odlicza czas do Igrzysk Olimpijskich zegarkiem Seamaster Diver 300M Tokyo 2020.
Może nieco później niż planowano, ale Igrzyska Olimpijskie Tokio 2020 wreszcie nadchodzą! Od dziś...

DIETA
Białko po treningu - jak to działa?
Mięśnie są jak silnik: na wysokich obrotach spalają więcej. Dlatego po treningu trzeba uzupełnić ...
maduerski, 2010-10-24 18:24:23