Men's Health poleca:
Profil nietoperz
-
-
Nie mogę zasnąć kiedy jestem wściekła, zdarza się to coraz częściej niestety . Jak się wyciszyć nie wiem, niektórzy potrafią ale mi się cały dzień przewija jak film gdy położę się do łóżka
nietoperz, 2012-05-28 21:48:34 -
Lubię zwłaszcza w sezonie, ostatnio odkryłam limonkowe w połowie to sorbet więc nie są kaloryczne
nietoperz, 2012-05-28 21:52:21 -
Moja bezradność w niektórych sytuacjach mnie wkurza
nietoperz, 2012-05-28 21:57:09 -
Piję prawie codziennie zamiennie z kawą żeby się jakaoś obudzić, marnie śpię ale nie sądzę żebym nadużywała,puszka zamiast filiżanki kawy. W sumie wszystko w nadmiarze szkodzi ale nie sadziłam że to może uzależniać albo być przyczyną takich kłopotów. Pewne jest że wypite popołudniu skutecznie nie pozwala potem zasnąć a że mam z tym lekki kłopot piję do południa
nietoperz, 2012-05-29 08:34:58 -
Cukry to kalorie, ale nie liczę ich bo jakoś się utrzymuję w swojej wadze, może czasem zimą 1-2kg więcej ale gubię wiosną.Tauryna ? Co to jest? i na co szkodzi? , sądziłam że to coś takiego jak cofeina
nietoperz, 2012-05-29 09:12:03 -
To o czym mówiła Kathia i LilPeneros to są zasady higieny snu, naczytałam się o tym kiedy nie mogłam zasnąć. Wiem jedno, jeśli bezsenność powodują emocje prawidłowa higiena snu niewiele pomoże, trzeba sobie z tym poradzić samemu bądź z pomocą psychiatry niestety. Tabletki nasenne to ostateczność ale czasem również konieczność.Najprościej zdiagnozować przyczynę i jej się pozbyć jeśli to możliwe.
nietoperz, 2012-05-29 09:57:24 -
\'Staniol\' napisał(-a):A na sen nie lepiej ''załatwić'' sobie spokój w pomieszczeniu, brak światła, zaciemnienie doszczętne pokoju, zero dźwięku, ewentualnie można sobie załatwić to okrycie na oczy. Szprycować się jakimiś rzeczami co nie są potrzebne zdrowemu człowiekowi.. Nawet jeśli ziołowe.Słusznie i nawet się z tym zgodzę, ma ciszę, niemal całkowitą ciemność i jeden problem, nie potrafię"wyłączyć" myślenia, jak na złość wtedy mam kociokwik
nietoperz, 2012-05-29 22:20:09 -
\'LilPeneros\' napisał(-a):Ziołowe preparaty nasenne nie mają właściwie żadnych skutków ubocznych jeśli stosuje się je w zalecanych, dopuszczalnych dawkach oraz tylko przez pewien czas.Miałam moment kiedy brałam Persen ale to raczej na uspokojenie , można go stosować również jako środek ułatwiający zasypianie jeśli problem ma podłoże emocjonalne.
nietoperz, 2012-05-29 22:23:39 -
Guaranę czy matte zdecydowanie lepiej ale energetyki mamy pod ręką zawsze i wszędzie. to o wiele prostsze kiedy nie chcesz tracić czasu, zdania są podzielone więc mam nadzieję że nie trace też na zdrowiu.Dziś damski jakiś piłam, skuteczny bo do tej pory nie pomyślałam o spaniu
nietoperz, 2012-05-29 22:47:40
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]
Im młodsza branża, tym łatwiej o szybką karierę. Awokado wykorzystało swój czas wyśmienicie i moż...

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?
Czy żeby być zdrowym, naprawdę trzeba robić makaron z cukinii? Zastanawiamy się, jak żyć w świeci...

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia
Candy RapidO ROW4964DXH\1-S to wszechstronna i niezawodna pralko-suszarka z 10-letnią gwarancją n...

PROMOCJE
Trzeci wymiar w kuchni – lodówka 3D Haier
Trzydrzwiowa lodówka Haier A3FE742CGBJ to innowacyjne urządzenie łączące klasyczną stylistykę z n...

PROMOCJE
Wiosenno-letnia kolekcja Heritage 2021 od Wranglera
Każdy rozpruty szew, zadrapanie, rozdarcie i zagniecenie na dżinsach mają swoją historię. To hist...
FITNESS
Trening pleców [Rozgrzewka + test formy]
Szerokie plecy. W treningu przydają się nawet bardziej niż w polityce. Przed Tobą trening, dzięki...
nietoperz, 2012-05-28 21:40:14