Men's Health poleca:
Profil misiou
-
-
Jedyne co możesz zrobić w tym wypadku to dać sobie spokój,bo jeśli będziesz się tym przejmował to faktycznie zrobi się z tego problem.Moim skromnym zdaniem kobiety od razu zauważają u faceta niepewność związaną z niezaakceptowaniem swojego ciała i to nie jest dla nich pociągające. a przecież nikt nie jest idealny;)
misiou, 2009-12-11 10:13:51 -
Toy, a ja uważam że jeśli kobiety na Ciebie lecą to nie ze wględu na oczy czy inne pierdoły które napisałeś,tylko ze wzg na pewność siebie która aż bije po oczach choćby w ostatnim poście :]
misiou, 2009-12-11 10:21:58 -
Owszem,ale zastanawiam się czy nie można być też chamską cipką.I co w takim wypadku?A serialowy Dr. House jest...serialowy.Liczą się Wasze doświadczenia w byciu chamem:)
misiou, 2009-12-11 16:13:00 -
sven ma swoje racje zwracając uwagę że współczesny facet jest mało męski/niedojrzały/małostkowy.Tylko zwraca uwagę dość osobliwie i bezkompromisowo
misiou, 2009-12-14 17:09:36 -
Nic mi nie rujnuje diety bo mam swój cel i nieugięcie zmierzam w jego kierunku.Nie chodźcie "na głodzie" na zakupy.Kupicie więcej a jak już kupicie,to nie będziecie chcieli żeby się zmarnowało.Ale przede wszystkim popracujcie nad siłą woli.Przegrani jej nie mają.
misiou, 2009-12-14 23:17:59 -
CYTATAle od nowego roku wiadmomo nowe postanowienia i od stycznia do wakacjii ostry trening bo wiadomo teraz swieta i trudno sie odchudzac i miec silna wole gdy jest okres świat Świąt jeszcze nie ma. I generalnie nie podoba mi się,że okres świąt to dla Ciebie 14.12-31.12.Ładnie tłumaczysz własnemu umysłowi swoją słabość cholera,czepiam się.A przecież jestem młody w stadzie!
misiou, 2009-12-14 23:45:31 -
CYTATukazuje się smutna prawda która z płci jest jednak najsilniejsza sad.gifyyyFacet > Kobieta > Facet Pipka
misiou, 2009-12-15 13:00:16 -
\'brylant\' napisał(-a):Niby dlaczego mija się z celem,bo nie rozumiem?nie jestem do końca pewien,ale obiło mi się o uszy że białko z mleka wolno się wchłania,w przeciwieństwie do białeczka serwatkowego z puchy. Jeśli to zmieszasz,Twój organizm zbyt szybko tego nie strawi
misiou, 2009-12-15 17:54:10 -
CYTAT(brylant @ Dec 15 2009, 18:46 PM) ale mam wrażenie,że Twój apel Sven i tak nic nie da!cipek zawsze pozostanie cipkiem.
misiou, 2009-12-15 17:56:25
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE

MĘSKIE SPRAWY
Kajko i Kokosz
Fani polskich komiksów czekali na to od lat. Choć kilka wcześniejszych podejść do przeniesienia n...
DIETA
12 przepisów na kanapki pełne białka
Jesteśmy narodem kanapkolubnym. Grubo ponad połowa z nas wrzuca je rano, wieczorem, a jeszcze jak...
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]
Im młodsza branża, tym łatwiej o szybką karierę. Awokado wykorzystało swój czas wyśmienicie i moż...

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?
Czy żeby być zdrowym, naprawdę trzeba robić makaron z cukinii? Zastanawiamy się, jak żyć w świeci...

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia
Candy RapidO ROW4964DXH\1-S to wszechstronna i niezawodna pralko-suszarka z 10-letnią gwarancją n...

PROMOCJE
Trzeci wymiar w kuchni – lodówka 3D Haier
Trzydrzwiowa lodówka Haier A3FE742CGBJ to innowacyjne urządzenie łączące klasyczną stylistykę z n...
misiou, 2009-12-11 10:09:30