Men's Health poleca:
Profil milo
-
-
CYTAT(sven @ 22-05-2010, 2:26) Śmiałem sie dziś ze współlokatorką że pierwszego dnia dobiegnę do bloku oddalonego o jakieś 100-150m i wrócę do domu Bardzo bardzo możliwe.No to bierz ten lek, oszczędzaj się - czasem niewskazane jest nadmierne obciążanie organizmu treningiem przy antybolach. Pamiętaj też o jakimś leku osłonowym - Lacidofile/Lakcidy - w aptece doradzą i powiedzą jak brać, jesli jeszcze nie bierzesz No a ja juz sie walki doczekac nie mogę :/Coś tej walki dalej nie ma, nie wiem czy czekasz cala czas na nia, ja juz odpływam...tak, biorę osłonki, staram sie oszczedzac organizm i dlatego nie trenuje, dzis nie wytrzymalem to delikatnie pocwiczylem
milo, 2010-05-22 04:30:43 -
CYTAT(Brylant @ 22-05-2010, 9:45) @Silvergram cały czas w totka ale tam już takiej skuteczności nie [email protected] z na co bierzesz [email protected] innidajcie tak jak Milo zdjęcia wysłane do redakcji, bo napewno wszyscy jestesmy ciekawi. dzieki Panowie gdzie Wasza regeneracja4:30 w nocy.....Z tym antybiotykiem to ostra jazda, bo upier...lił mnie kleszcz (mialem juz ich kilkanaście w życiu) ale ten zrobił mi rumień, który równa się z 100% zarażeniem jakimś badziewiem, lub boleriozą...od lekarza dostalem antybiotyk na 3 tyg profilaktycznie, w razie by mi faktycznie zapodał toksyne jakąś:/ dobrze ze szybko zareagowalem bo po 1: wtedy mozna bolerioze wyniszczyc, po dłuższym okresie jest nieuleczalna, po 2 kumpela poszla po miesiacu od ukaszenia i 3miechy ja leczyli... Ale przerwa w treningu i osłąbienie organizmu spowodowane silnym antyb. mnie denerwuje
milo, 2010-05-22 11:38:10 -
CYTAT(Brylant @ 22-05-2010, 10:43) aha, to przesrane, myslałem, że może przesadziłeś z drastyczną dietą i treningamni przez sesja i osłabiłeś organizm i złapałeś coś /Jeśli chodzi o kleszcze to moja koleżanka także leżała w szpitalu kilka miesięcy przez to. a wyszło,że ten kleszcz ugryzł ją kilka lat temu i dop teraz się choroba uaktywniła....No tak jest, dlatego ja się cieszę że zrobił mi się obrzęk, bo wtedy przynajmniej wiadomo że coś sie dzieje, a tak pewnie zlekceważyłbym tego kleszcza...ale jeszcze 14dni antybiotyku i wracam do morderczych treningów bo juz mi brakuje katowanka. A co do przetrenowania się i chorowania to odkąd odżywiam się zdrowo to nie łąpię chorób, wirusów..Chyba z 2 lata temu bylem u lekarza ostatni raz z jakąs grypa czy cos. A nie powiedziałbym żebym się oszczedzał
milo, 2010-05-22 11:58:24 -
Pytanie do Admina, kiedy wrzucicie ostatnią 4 finalistów? // Ps. Podobało mi się stwierdzenie w gazecie że gdyby wydawca się zgodził ten numer maiłby 12 okładek, bardzo to motywujące i pocieszające. W każdym razie, moim zdaniem, w gazetce w tym jedynym numerze w roku powinno poświęcić się te 5 stron i pokazać sylwetki wszystkich finalistów chociażby po pół strony na osobę Zdjęcia są na necie i owszem, ale myślę że pojawienie się w gazetce nawet w środku byłoby fajną pamiątką. No ale nic, trzeba atakować za rok ponownie;)
milo, 2010-05-22 12:06:06 -
O wreszcie jesteśmy w komplecie;) Jak tak patrzę na wszystkich to nie wiem czy potrafiłbym wybrać jednego faworyta...Byłbym za tym jak pisali w gazecie że jeśli by mogli daliby 12 okładek...Dla mnie to nie głupi pomysł, bo wtedy ludzie mogliby brac więcej tych samych numerów do kolekcji hehe;P
milo, 2010-05-22 19:38:32 -
Najważniejsze to zmień ksywę na Apollo, też poczekam na Twoje zdjęcia Herkulesie i na Twoje ząbki przy maksymalnej spince mięśni;) Jak powyżej, szkoda słów. Pewność siebie to jedno, ale brak pokory i szacunku dla drugiego to inna bajka! Baw się dobrze przy następnych postach...
milo, 2010-05-22 20:41:49 -
CYTAT(Hogg @ 25-05-2010, 20:25) Tak z ciekawości: czy uczestnicy konkursu są w jakiś sposób sprawdzani pod kątem zażywania anabolików, sterydów etc?No właśnie w regulaminie było napisane że mogą zostać poddani, więc może w razie podejrzeń mogą takowe testy zrobić. No i dobrze, zdrowy tryb życia to zdrowy, a nie na jakimś syfie funkcjonować i nie daj boże wygrać okłądkę na sterydach...mijałoby się to z celem;) Mens Health a na okładce koleś po kuracji;)
milo, 2010-05-25 21:37:22 -
Z chęcią wytestuję ten trening na dłuższą metę. Trening obwodowy zazwyczaj robiłem np 10dni przed zdjęciami czy coś. Teraz pora wytestować to na własnej skórze!:)
milo, 2010-05-27 20:36:07 -
CYTAT(maras86pl @ 27-05-2010, 20:02) wyluzuj tez, lepiej, ze jest cisza i spokój. później ktoś wejdzie na MH poczyta i pomysli, że każdy tu taki jak onTa nie wywołuj wilka:P Po co śmiecić na forum i cisnąć jakiegoś znudzonego gimnazjalistę. Ps. dobry ten nowy artykuł o treningu, napalilem się na niego, nawet sobie rozpisałem cały trening jaki zacznę, myślę że będzie konkretny niech tylko skończe te zasrane antybiotyki bo juz z braku ćwiczeń w miejscu ciężko usiedzieć. Zobaczymy jak rok treningu wszystkich partii każdego dnia podziała, za rok rezultaty na kolejnych eliminacjach do konkursu;) PS2;) Dziękować redakcji i sponsorom za kosmetyki Vichy! Wczoraj doszły kurierkiem a nie mialem okazji podziękować!
milo, 2010-05-27 23:11:48
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE

PROMOCJE
Trwa plebiscyt Mobility Trends 2020!
Trwa głosowanie na produkty i usługi technologiczne, które miały premierę w 2020 roku. Do 10 marc...

PROMOCJE
Suzuki Boxing Night V
Suzuki Motor Poland i Polski Związek Bokserski wspólnie zorganizowali kolejną galę boksu olimpijs...
![Omlet na regenerację [Dania na szybko]](https://www.menshealth.pl/home_images/15068/270x124.jpg?v=1614586290)
DIETA
Omlet na regenerację [Dania na szybko]
Choć wygląda rozpustnie, jest źródłem zdrowych tłuszczów wspomagających regenerację.
![Omlet antywirusowy [Dania na szybko]](https://www.menshealth.pl/home_images/15067/270x124.jpg?v=1614586481)
DIETA
Omlet antywirusowy [Dania na szybko]
Napakowany antywirusowym czosnkiem i imbirem – ten pełnokrwisty przepis pozwoli Ci pokonać każdy ...
![Omlet przed treningiem [Dania na szybko]](https://www.menshealth.pl/home_images/15066/270x124.jpg?v=1614585654)
DIETA
Omlet przed treningiem [Dania na szybko]
Dodaj sobie energii pyszną mieszanką białka i węgli. Nie, nie będziesz potrzebował shakera.
![Omlet na spalanie tłuszczu [Dania na szybko]](https://www.menshealth.pl/home_images/15065/270x124.jpg?v=1614585402)
DIETA
Omlet na spalanie tłuszczu [Dania na szybko]
Podkręć metabolizm, serwując sobie omlet po meksykańsku. Tylko nie wymiękaj z ostrością...

FITNESS
Interaktywne lustro FITTAR – Twój niezawodny trener personalny
Popadłeś w rutynę treningową i szukasz nowych wyzwań? A może chcesz zacząć regularny trening, ale...

PROMOCJE
Najszybsze buty do biegania od Under Armour!
Testowane na dystansie ponad 11 000 mil (blisko 17 tysięcy kilometrów), UA Flow Velociti Wind to ...
milo, 2010-05-22 02:50:44