Men's Health poleca:
Profil mhfan
-
-
taka prawda, obecnie zegarek nie sluzy w wiekszej czesci do mierzenia czasu, a jako dodatek ktory ma swiadczyc o wyczuciu stylu, dobrym smaku, guscie czy nawet zamoznosci (jezeli wezmiemy wyzsza polke zegarkow)
mhfan, 2012-01-24 15:32:54 -
powiem wam panowie ze jakis czas temu zauwazylem marynareczki w hmie na wyprzedazy 50%, stwierdzilem ze moze byc okej bo standartowo marynarki w hmie to 169-199 zl, a tu cena 499 szok, i to ze welna wcale tego nie tlumaczy tej ceny wg mnie ;]
mhfan, 2012-01-25 00:07:13 -
na wszelkie podraznienia czy to od maszynki klasycznej czy elektrycznej - polecam golic sie po porannym prysznicu. wlosy miekna pod wplywem cieplej wody i pary wodnej, co pozwala uniknac 95% podraznien. sprawdzilem na sobie do tego jeszcze jakis balsam po goleniu i jest super dodalo sie dwa razy przez przypadek, prosze moderatora o usuniecie tego drugiego
mhfan, 2012-01-26 17:00:55 -
na wszelkie podrazenia czy to od maszynki klasycznej czy elektrycznej - polecam golic sie po porannym prysznicu. wlosy miekna pod wplywem cieplej wody i pary wodnej, co pozwala uniknac 95% podraznien. sprawdzilem na sobie do tego jeszcze jakis balsam po goleniu i jest super
mhfan, 2012-01-26 17:01:00 -
jakos mi sie tak odruchowo napisalo, a fakt - sprawdzalem tylko w przypadku klasycznej maszynki. moj blad
mhfan, 2012-01-26 23:03:31 -
\'Venso\' napisał(-a):Za te pieniąze można sobie marynarkę na wymiar zrobić całkiem dobrej jakości (30-50% wełna). Jak dobrze poszukać 400-1200zł można cały garnitur na miarę.400-1200 zl za garnitur na miare ? tzn miales na mysli garnitur w swoim rozmiarze ze sklepowej polki tak? bo chyba nie taki od krawca
mhfan, 2012-01-29 22:52:01 -
\'Hogg\' napisał(-a):No chyba napisał wyraźnie o co chodzizmierzam do tego ze cos mu sie chyba pomylilo, bo garnitury na miare u krawca zaczynaja sie od 3000 +.
mhfan, 2012-01-30 00:24:59 -
\'Venso\' napisał(-a):Zdziwiony ? hehehe A widzisz, mam mózg to go uzywam, odnajduję taniego producenta i u niego zamawiam, nie płącę tak jak wiekszość frajerskich cen za standardowe liche garnitury/marynarki w dodatku z przeceny Tak szczegółowo do Twojej wiadomości...Garnitur na zamówienie za 350zł mam na podstawie 9 miar (45% wełna, 35% elana uszlachetniona, 20% wiskoza)Od 900-1200zł mam na podstawie 16 miar (65% wełna kaszmirowa, 35% sztuczny jedwab)Smieszne prawda ? Chciałeś zażartować, a tylko wyszedłeś na błazna..ja myslac o garniturze na miare mam na mysli: idziesz do dobrego krawca ktory narpawde umiec szyc garnitury i nie robi tego na odpiernicz, on zdejmuje miary, starannie szyje garnitur z dobrego materialu, wstepna przymiarka + ew. poprawki, wykanczanie - to jest moja definicja garnituru na miare. szczerze to nie bardzo wiem co to znaczy zamawiac garnitur u taniego producenta. w mojej wyobrazni nie miesci sie ze ktos w tym kraju jest w stanie za 1000zl uszyc dobry garnitur (w 1000zl od razu material), bo jest to wiele godzin zmudnej, ciezkiej i dokladnej pracy, ale jezeli sa tacy ludzie to chwala im za to
mhfan, 2012-01-31 11:16:17 -
ogolnie rzecz biorac nogawka najbardziej optymalna powinna siegac do podlogi(konca piet) gdy stoisz bez butow
mhfan, 2012-02-02 11:35:16
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE

MĘSKIE SPRAWY
SuperLiga – zamach na futbol czy wizjonerstwo?
Mawia się, że piłka nożna to sport dla każdego, że nie ma tu barier wejścia, jak w przypadku teni...

PROMOCJE
OMEGA odlicza czas do Igrzysk Olimpijskich zegarkiem Seamaster Diver 300M Tokyo 2020.
Może nieco później niż planowano, ale Igrzyska Olimpijskie Tokio 2020 wreszcie nadchodzą! Od dziś...

DIETA
Białko po treningu - jak to działa?
Mięśnie są jak silnik: na wysokich obrotach spalają więcej. Dlatego po treningu trzeba uzupełnić ...
![Konserwatyści vs liberałowie – czy świat oszalał? [Felieton]](https://www.menshealth.pl/home_images/15191/270x124.jpg?v=1618838843)
MĘSKIE SPRAWY
Konserwatyści vs liberałowie – czy świat oszalał? [Felieton]
Rewolucyjna spirala powoli się nakręca i z całego rozumu życzę jej wszystkiego najgorszego.
![Herbata - mocne kości i dobra kondycja do późnych lat? [Shorty MH]](https://www.menshealth.pl/home_images/15189/270x124.jpg?v=1618654063)
DIETA
Herbata - mocne kości i dobra kondycja do późnych lat? [Shorty MH]
Odżywki, szejki, świeżo wyciskane soki, kawa – gdzie tu wcisnąć jeszcze herbatę? A jednak Polacy...
![Śniadania białkowo-tłuszczowe [Okiem dietetyka]](https://www.menshealth.pl/home_images/15188/270x124.jpg?v=1618653680)
DIETA
Śniadania białkowo-tłuszczowe [Okiem dietetyka]
Śniadania wykluczające węglowodany stały się ostatnio bardzo modne, bo miały przyspieszać spalani...

MĘSKIE SPRAWY
To nasza wspólna historia
Gościli na łamach MH przed laty. Potem nasze drogi się rozeszły i każdy dojrzewał w swoim tempie....

MĘSKIE SPRAWY
Jak dobrze znasz MH?
Możemy dumnie powiedzieć, że nasza znajomość trwa już 200 numerów. Sprawdźmy więc z przymrużeniem...
mhfan, 2012-01-24 15:27:46