REKLAMA

Profil mario1307

  • avatar
    zgłoś
    Szef kuchni to Ty: majonez palce lizać!
    witam kolege do dobrego majonezu (domowego)potrzebna jest lyzka musztardy ,czosnek w majonezie mozna wykluczyc nie jest potrzebny ,po zrobieniu majonezu trzeba go zachartowac by tluszcz sie nie oddzielil i nie doszlo do zwazenia , lyzeczka goracej wody na sam koniec to zapewni ze majonez postoi w lodowce -pozdrawiam
    mario1307, 2010-11-23 22:35:44
  • avatar
    zgłoś
    Ogień w kroku, czyli zapalenie prostaty
    polecam raz na jaki czas zjedzenie suszonej zurawiny jest u nas w sklepach ladna z usa -polecam ,czysci caly uklad moczowy,wystarczy nie duza garsc raz dziennie !!!!! zdrowia zycze
    mario1307, 2010-11-23 22:40:43
  • avatar
    zgłoś
    Szef kuchni to Ty: chłodnik z ogórka i cukinii
    do chlodnika mozna dodac wode gazowana !!tak tak wode gazowana oraz koper ,dodatkowo stosuje sie miete ,daje orzezwiajacy smak ,jest bardzo duzo dobrych przepisow na chlodnik najwazniejsze ze kazdy to moze zrobic nie bedac wysokiej klasy kucharzem ...do dziela
    mario1307, 2010-11-23 22:46:43
REKLAMA