Men's Health poleca:
Profil maras86pl
-
-
CYTAT(Qmac @ Nov 12 2009, 23:01 PM) co ile wykonujemy ten trening? ile razy w tygodniu?? dzisiaj cwiczylem i bardzo mi sie podoba:)ogólnie czesto przyjmuje się zasadę, żeby dac mięśniom odpocząć ok 48 godzin, ale przy tym planie tak jak napisał Waldemar układ z jednym dniem wolnym wystarczy
maras86pl, 2009-11-20 17:29:02 -
ja skusiłem się na LG KU990ipoczatkowo sceptycznie byłem nastawiony na dotykowy ekran, nie chciałem tego telefonu, ale taki z UK otarł w moje ręce, od 4 miesięcy odpukać w niemalowane, ale jestem bardzo zadowolony. Ekran dobrze kalibrowany sprawia, że nie wduszam gówien tylko dokladnie to co chce, oby tak dalej. Minusem jest tylko bateria, która trzyma 2 lub 3 dni nie więcej, no trudno na powietrze nie ujedzie. Telefon ma podstawowe funkcje, bez Wi-Fi czy navigacji, ale to akurat w telefonie potrzebne mi nie jest.
maras86pl, 2009-11-21 20:01:22 -
z naszych polskich to ulubionego nie mam bo i teraz patrzeć się na naszą kopaną nie da sami przyznacie niestety :/ ale ogólnie mecze LM lubie obejrzeć od wielu lat podoba mi się styl Milanu, niestety też od wielu lat bez zmian w tym klubie i teraz to drużyna "emerytów" (notabene i tak nieźle sobie radzących)
maras86pl, 2009-11-21 20:03:42 -
osobiście bardzo lubię muzykę klubową jakiś czas temu po uszy zakochany byłem w muzyce trance, niestety teraz to wszystko powoli się komercjalizuje, tzw electro, to sluchać już nie mogę, na jedno kopyto :/ dlatego ostatnio zacząłem w większej mierze słuchać radia, czyli słuchać czego popadnie nie można się ograniczać, zarówno na siłowni jak i muzycznie
maras86pl, 2009-11-21 20:06:36 -
kiedyś więcej czasu poświęcałem różnym analizom i częściej też obstawiałem. Teraz znów zaczynam się bawić w to, ale gram w taki sposób, że wybieram kilka zespołów (max 5) na kupon AKO, za 50 zł. Jeśli wygram fajnie, jeśli nie następnym razem stawiam na te same zespoły. Skuteczność jest niezla tego systemu, tylko trzeba mieć silną wolę i np 3 niepowodzeniami się nie załamywać. Nie ma nic za darmo niestety...
maras86pl, 2009-11-21 20:11:50 -
chwała Empikowi udało mi się tam dostać COACHa - w żadnym innym miejscu nie mogłem zdobyć. I po lekturze mogę śmiało polecić niezdecydowanym. Przejrzyście i treściwie, wiele porad, wyjaśnień a także różne plany dla ćwiczących o różnym stopniu zaawansowania
maras86pl, 2010-01-02 20:37:22 -
co można robić na piłce? jest kilka ćwiczeń przy których ma ona fajne zastosowanie, tak jak napisał Patero CYTATzwiększa wysiłek - niestabilne podłoże można ją wykorzystać przy wyciskani hantli czy też przy spięciach brzucha, skłonach tułowia czy unoszeniu bioder. Inwencja twórcza, warto samemu urozmaicać sobie ćwiczenia. A im więcej sprzętu pod ręką tym szerszy wachlarz możliwości
maras86pl, 2010-01-03 11:10:17 -
w COACHu jest fajna tabela, a na kompie można przecież edytować i wg własnych potrzeb wypełniać, jakiś wzór to jest
maras86pl, 2010-01-03 11:12:56 -
no ładnie każda kobieta jest inna, ale można jakoś uśrednić te wszystkie porady i wyjdzie coś z tego
maras86pl, 2010-01-06 09:45:31
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia
Candy RapidO ROW4964DXH\1-S to wszechstronna i niezawodna pralko-suszarka z 10-letnią gwarancją n...

PROMOCJE
Trzeci wymiar w kuchni – lodówka 3D Haier
Trzydrzwiowa lodówka Haier A3FE742CGBJ to innowacyjne urządzenie łączące klasyczną stylistykę z n...

PROMOCJE
Wiosenno-letnia kolekcja Heritage 2021 od Wranglera
Każdy rozpruty szew, zadrapanie, rozdarcie i zagniecenie na dżinsach mają swoją historię. To hist...
FITNESS
Trening pleców [Rozgrzewka + test formy]
Szerokie plecy. W treningu przydają się nawet bardziej niż w polityce. Przed Tobą trening, dzięki...
![Trening na ergometrze wioślarskim [Technika + test formy]](https://www.menshealth.pl/home_images/15042/270x124.jpg?v=1613556103)
FITNESS
Trening na ergometrze wioślarskim [Technika + test formy]
Niewiele urządzeń buduje siłę i wytrzymałość tak efektywnie, jak ergometr wioślarski. Sprawdź, w ...

FITNESS
Podciąganie na drążku - 4 ciekawe urozmaicenia
Opanowanie właściwej techniki podciągania da Ci szerokie plecy, wyrzeźbione ramiona, sześciopak i...
maras86pl, 2009-10-26 22:35:03