Men's Health poleca:
Profil rjin
-
-
Nosic nie noszę żadnego, z racji tego ze bedąc jeszcze gowniarzem strasznie gubilem zegraki (zgubilem ze 3, zostawialem je gdzies tam) a teraz jest telefon wiec da sie życ. Kiedys chciałbym kupic jakis zegarek, cos w stylu tych z Men's Health stycz-luty '09 w kolorze ciemnego złota, gustowne
rjin, 2009-03-07 21:59:23 -
\'Elvis napisał(-a):Czesc!! Musisz poprostu zacząc jesc wiecej, jedzenie niestety jest drogie skup sie na ryzu miesie platki owisane chleb razowy jakas wedlina i ser bialy, jajka tunczyk. Ułoz te skaladniki w jakis sensowny sposob, aby wyszlo 5 posiłków. Dodaj troche tłuszczy z orzechów oliwy z oliwek.Najlepiej jakbys wyliczył swoje zapotrzebowanie kaloryczne to bys wiedzial ile musisz jesc.Myslisz ze regularne jedzenie pomoze w zdobyciu wagi? Bo fakt faktem jem strasznie nieregularnie, 1 szy posilek kolo 12- 1 i to lekki, obiad wieczorem i w nocy kanapki etc. (Do tej pory)
rjin, 2009-03-08 00:29:57 -
Luki, zakladajac ze bede robil podobnie i cwiczyl w godzinach ~15- 19 (roznie) ile wg ciebie wczensiej powinienem zjesc cos i co najlepiej? Generalnie twoja "rozpiska" mi sie podoba Wyglada tanio i do tego smacznie.
rjin, 2009-03-08 13:47:39 -
O dzieki wielkie za konkrety, o cos takiego mi chodzilo wlasnie. Z tym ze bede chyba musial przesunac sobie to wszystko godzine do przodu Z racji ze wstaje o 9 -10 a klade sie o 24-1 i dla mnie niemozliwym bylo by to zmienic, nie dalbym rady ;P Ale bynajmniej bede probowal
rjin, 2009-03-08 14:37:53 -
Jak musze to wstane nawet o 5 Po prostu uwielbiam spac
rjin, 2009-03-08 18:27:01 -
Ja na temat, ale nie rymami bo talentu nie mam Pilsner Urquell -> Numer 1.
rjin, 2009-03-08 19:20:04 -
W tym miejscu chialbym ozłocic Jacka G za link w 1szym poscie.Przegladalem forum 3 miesiace temu, klikenlem w twoj link i sie zakochalem. Od 2 lat slucham muzyki tego typu, a tej kapelni nie znalem, jest genialna (niestety tylko najnowsza plytka)Z najnowszej plytki 8/12 kawalkow to po prostu od 3 miechow nie schodzi mi z playlisty Naprawde wielkie dzieki A od siebie dodam ze ja cwicze przy rytmach Sum41 / TFK/ Three Days Grace/ The All American Rejects/Simple Plan /Story of the Year itdOgolnie rock
rjin, 2009-03-08 19:25:57 -
Dyskusja sie rozgorzała i dobrze Sam sie dowiedzialem w koncu jak lepiej. Inna sprawa, czy spanie podczas dnia 2x po 1h moze cos mi pokrzyzowac plany? Bo ja np lubie jak wracam z silki cos zjesc polozyc sie 1h a potem dalej seidziec. Czasem 2x wlasnie
rjin, 2009-03-09 00:22:43 -
Własnie chcialem o to poprosic Wiec sie dołaczam do prosby.
rjin, 2009-03-09 12:01:47
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
DIETA
12 przepisów na kanapki pełne białka
Jesteśmy narodem kanapkolubnym. Grubo ponad połowa z nas wrzuca je rano, wieczorem, a jeszcze jak...
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]
Im młodsza branża, tym łatwiej o szybką karierę. Awokado wykorzystało swój czas wyśmienicie i moż...

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?
Czy żeby być zdrowym, naprawdę trzeba robić makaron z cukinii? Zastanawiamy się, jak żyć w świeci...

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia
Candy RapidO ROW4964DXH\1-S to wszechstronna i niezawodna pralko-suszarka z 10-letnią gwarancją n...

PROMOCJE
Trzeci wymiar w kuchni – lodówka 3D Haier
Trzydrzwiowa lodówka Haier A3FE742CGBJ to innowacyjne urządzenie łączące klasyczną stylistykę z n...

PROMOCJE
Wiosenno-letnia kolekcja Heritage 2021 od Wranglera
Każdy rozpruty szew, zadrapanie, rozdarcie i zagniecenie na dżinsach mają swoją historię. To hist...
rjin, 2009-03-07 21:52:47