Men's Health poleca:
Profil psyho89
-
-
Mnie zainteresowało to, że podczas rozstania facet zawsze jest tym złym - nawet jesli rozstanie jest z jej powodu, nie wiem jak one to robią ale tak się tłumaczą, że wychodzi na to ze wszystko to Twoja wina. Masakra
psyho89, 2009-10-05 19:33:46 -
Ciekawe jest że preferuję kobiety niskie ( ok. 160 cm) i kruche ( 45-50 kg ) bo uwielbiam takie małe istotki - a mam kobietę mojego wzrostu ( 175cm ) i do tego o apetycznych kształtach i jest blondynką ( a wolę szatynki ) - i co jest najlepsze? Uwielbiam jej urodę od momentu kiedy ją pierwszy raz ujrzałem Charakter niezwykły. Piękny umysł...
psyho89, 2009-10-05 20:33:49 -
Nie wiem dlaczego wielu facetow lubi cwiczyc brzuch na koncu - ja sobie tego nie wyobrazam - robie go na początku kiedy mam najwiecej powera bo potem to bym predzej sie porzygal.Plan jak na poczatek jest calkiem spoko choc w sumie niezle sobie dowalasz bo cwiczysz 3 partie jednego dnia - ja bym cwiczyl maks dwie, ponadto mało robisz na te barki - jesli chcesz by Ci ładnie szły dodaj do tego unoszenie hantli nad głowę i nie zaniedbuj tylnego i przedniego aktonu.Klatka - myślę ze spoczko choc jesli chcesz miec ją proporcjonalną cwicz rowniez jej górę więc na plaskiej równiez cwicz z glową powyzej bioder.triceps dobrze zacząc od pompek szwedzkich ale polecam rowniez cwiczyc je przy wyciągu gornym oburącz i uginac lokcie leząc znad czoła.co do brzucha - daj sobie w kosc i zrob 3,4 serie spięc na pilce gimnastycznej w serii laczonej z unoszeniem nóg w zwisie ( wyprostowanych najlepiej ) i opuszczanie ciężaru bokiem ( na skośne ) - jesli robisz te cwiczenia dynamicznie to efekt będzie bo brzucha nie trzeba mordować pol godziny.PS : i jesli chcesz te efekty utrzymać to wez sie w garsc i nie odpuszczaj. Pamietaj ze prawdziwy facet to facet z zasadami ktorych sie trzyma
psyho89, 2009-10-05 22:40:13 -
Cialo - Nick Auger. Umysł - moj mi odpowiada jak najbardziej.
psyho89, 2009-10-05 22:45:53 -
tralala ?
psyho89, 2009-10-05 22:49:07 -
CYTAT(kubaaaaa @ Oct 6 2009, 8:48 AM) Waldek to Twój brzuch na tym avatarze? Nawet mnie nie denerwuj, że tak !Więc chyba muszę Cię zdenerwować
psyho89, 2009-10-06 14:57:52 -
Czasem się zastanawiam czy to w ogóle możliwe że zwykły czytelnik, który naprawdę solidnie się wyrzeźbił i posiada interesującą osobowość może być u was na okładce. Bo zarówno Tomasz Brzuzka jak i Michał Gronowski zajmowali się fitnessem i kulturystyką zawodowo hmmm... z Brzózką gadałem w promenadzie :D
psyho89, 2009-10-06 21:10:38 -
Nie ma specjalnych czrów jesli mam byc szczery - po prostu robię go systematycznie ale daję mu odpocząc nie cwicze brzucha 7 razy w tyg - 4, 5 razy. Genialne są spięcia na piłce i unoszenie nog w zwisie oraz spięcia boczne z ciężarem - jesli wykonujemy je powoli ( 5 sek jedno powtorzenie ) i z wstrzymaniem ruchu w momencie maksymalnego napięcia miesni - efekty są naprawdę fajne. PS : brzuch ktory " wysle " na konkurs na okładkę bedzie duzo bardziej scięty A właśnie : to strasznie ważne - praktycznie co miesiąc zmieniam cwiczenia : ich układ, ew. ciężar i częstotliwość - dzieki temu nie jest nudno i pobudzam brzuch do pracy
psyho89, 2009-10-06 21:17:02 -
CYTAT(Ahmed @ Oct 6 2009, 21:14 PM) Waldemar Czy twoje zdjęcie to tak na prawde twój brzuch bo jakoś trudno mi uwierzyć ?No mój mój dlaczego trudno Ci uwierzyc?PS : Gronowski posiada sylwetkę bardziej fitness a Brzózka bardziej kulturystyczną, ale fakt jest jeden - obaj są mega wyrzeźbieni.
psyho89, 2009-10-06 21:32:19
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
FITNESS
Superserie na biceps i triceps [Rozgrzewka + trening]
Zbudowanie bicepsów, o jakich marzysz, może trwać dłużej, niż myślisz. Szczególnie wtedy, gdy pró...
![Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]](https://www.menshealth.pl/home_images/14976/270x124.jpg?v=1611160783)
FITNESS
Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]
Nartorolki to bezśniegowa wersja biegania na nartach. Oto odpowiedzi na pytania, których, być mo...

PROMOCJE
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 pochłania nawet 99,97% zanieczyszczeń
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 to niezwykle innowacyjny oczyszczacz i nawilżacz powietrza ...

DIETA
Kofeina, synferyna, EGCG i kapsaicyna – spalacze tłuszczu pod lupą
Suplementów. mających pomóc Ci spalać tkankę tłuszczową, jest tyle, że uginają się pod nimi półki...
FITNESS
Swing amerykański [Progresja + technika wykonania]
Amerykanie stworzyli i ulepszyli wiele bardzo przydatnych dla ludzkości wynalazków. Naszym ulubio...
![Martwy ciąg [Błędy techniczne]](https://www.menshealth.pl/home_images/14972/270x124.jpg?v=1610965956)
FITNESS
Martwy ciąg [Błędy techniczne]
Z martwym ciągiem jest jak z seksem – tutaj naprawdę pierwsze skrzypce gra technika. Naucz się wi...
![Przysiad ze sztangą [Błędy techniczne]](https://www.menshealth.pl/home_images/14971/270x124.jpg?v=1610965367)
FITNESS
Przysiad ze sztangą [Błędy techniczne]
Przed Wami król siłowni – przysiad. Zbyt często jednak okazuje się, że król jest nagi, że odarto ...

PROMOCJE
Lodówka z komorą próżniową – ciesz się do 8 razy dłużej świeżością swojej żywności
Firma Haier będąca od 12 lat numerem jeden na świecie w branży AGD, znana jest z unikalnych i in...
psyho89, 2009-10-05 19:27:35