Men's Health poleca:
Profil fikacz
-
-
W takim razie w ktorych posilkach dostarczac wegle i w jakiej postaci zeby budowac miesnie a nie robic tluszczu? Trening robie kolo 22/23 bo ucze sie do matury i mam ograniczone mozliwosci czasowe - dlatego po treningu jest pozno i staram sie nie jeść.
fikacz, 2012-04-16 13:56:29 -
nie ma się co obawiać a tymczasem czekam na konkretne rady
fikacz, 2012-04-16 19:38:53 -
\'*Luki*\' napisał(-a):Widze, ze po raz kolejny mieszaja mi sie wazne rzeczy. A do myslacych inaczej raczej nie naleze. Tak wiec moze w MH powinni jasniej formulowac niektore kwestie? Chyba, ze tylko ja jestem taki, co myli fakty Luki1 gram białka dostarcza podobną ilość energii co 1 gram węglowodanów
fikacz, 2012-05-15 08:24:24 -
WitamBartas6 zaraziłeś mnie crossfitem Wiele lat trenowałem pływanie na wysokim poziomie, w sumie zawsze ćwiczyłem, ale teraz po obejrzeniu dziesiątków filmów o crossfit i poczytaniu na ten temat dochodze do wniosku że moja sprawność jest do dupy w porównaniu z nimi Tak czy inaczej biore się za to i będę się w miarę możliwości dzielił informacjami na ten temat.A tymczasem - jaki sprzęt jest niezbędny do crossfitu? Chciałbym wiedzieć na co przeznaczyć troche pieniędzy, co może być przydatne, ze względu na to, że mam miejsce do ćwiczeń (garaż) i zapał do pracy Pozdrawiam ;]
fikacz, 2012-05-27 20:46:18 -
\'Zielony_Ranger\' napisał(-a):Też po przeniesieniu siłowni w inne miejsce mam zamiar zacząć z crossfitem Wg. mnie to przede wszystkim sztanga, hantle, drążek, dodatkowo skakanka, może być piłka lekarska, jak dasz radę to kółka odpadają atlasy i inne tego typu sprzętyno to musze zdobyc sztangę, z resztą sobie poradze nawet kettlbelle mam xDskąd bierzecie WOD (te treningi dnia) czy jakos tak. bo podobno kazdy trening powinien byc inny...jeszcze jedno pytanko - mozna to łączyć z ćwiczeniem na siłowni? Mam karnet na cały miesiąc bez ograniczeń i szkoda by mi było żeby sie zmarnował xD
fikacz, 2012-05-27 23:51:28 -
ale świetna stronka szkoda że nie ma polskiego odpowiednika...dzięki
fikacz, 2012-05-28 10:26:59
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Masaż brzucha - skuteczne odchudzanie? [Shorty MH]](https://www.menshealth.pl/home_images/14985/270x124.jpg?v=1611525522)
FITNESS
Masaż brzucha - skuteczne odchudzanie? [Shorty MH]
Czy masaż może być alternatywą dla diety odchudzające? A może warto połączyć ich siły i spalać tł...
ZDROWIE
Jeszcze nie wiesz, na co Cię stać! Z Natural Nation osiągniesz zamierzony cel
Tylko skuteczne i bezpieczne suplementy mogą podnieść rzeczywistą efektywność treningów, pozwolić...
![Jazda na rowerze [Technika + trening]](https://www.menshealth.pl/home_images/14983/270x124.jpg?v=1611324042)
FITNESS
Jazda na rowerze [Technika + trening]
Po tych ćwiczeniach jedyne, o co się musisz martwić, to sprzęt. Twoje mięśnie na pewno nie będą n...

PROMOCJE
Suzuki Boxing Night IV – Starcie Mistrzów w Lublinie
To będzie najgorętsze bokserskie starcie tej zimy! Suzuki Motor Poland i Polski Związek Bokserski...
FITNESS
Mobilność bioder [4 ćwiczenia]
Popracuj nad ruchomością bioder, a zapomnisz o bólu pleców od siedzenia przy biurku, poprawisz te...
FITNESS
Superserie na biceps i triceps [Rozgrzewka + trening]
Zbudowanie bicepsów, o jakich marzysz, może trwać dłużej, niż myślisz. Szczególnie wtedy, gdy pró...
![Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]](https://www.menshealth.pl/home_images/14976/270x124.jpg?v=1611160783)
FITNESS
Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]
Nartorolki to bezśniegowa wersja biegania na nartach. Oto odpowiedzi na pytania, których, być mo...

PROMOCJE
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 pochłania nawet 99,97% zanieczyszczeń
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 to niezwykle innowacyjny oczyszczacz i nawilżacz powietrza ...
fikacz, 2012-04-16 00:15:22