Men's Health poleca:
Profil dugi21
-
-
Artykuł troszke straszy ale warto to wiedzieć.Także podziekowanie do autora.Jestem hmm młody (26 lat) ale kto wiec co mnie czeka.A dzięki temu artykułowi znam już jakieś podstawy tej choroby,objawy i czego mogę sie spodziewać i jak ewentualnie "leczyć" .A tak na marginesie to pozdrawiam całą redakcje.Kupiłem waszą gazetę jakiś rok temu.Kupiłem ją hmm jak by to powiedzieć,byłem po prostu znudzony życiem.W kółko to samo się je,gada,mysli itp.I tak po przyczytaniu waszej gazety dostałem olśnienia ( xD ),że tak nie musi być i nie powinno.Zmieniłem może nie całkiem bo w tej chwili nie mogę sobie na to pozwolić,tryb życia.Lepiej jem i lepiej się czuję.Inaczej myślę i inaczej organizuje czas a także rzuciłem palenie(na 4 miechy i znów palę ale kombinuje jak znowu rzucić ).Także jeszcze raz dziekuję redakcji za świetne artykuły i pozdrawiam.
dugi21, 2010-11-12 20:30:01 -
Dobry artykuł.Akurat zbliżają mi się badania okresowe to przy okazji załatwie sobię te 5 badań.A co do wysiłku fizycznego to akurat mam to zapewnione w pracy ponieważ pracuję fizycznie.Tylko nie wiem czy taka praca jest dobra na dłuższą metę ponieważ jestem w ruchu 8h(W temperaturze 35C +/- 10c zaleznie czy lato czy zima) a siedze tylko z 15min jak mam przerwę aby coś zjeść.Także i ciśnienie podczas 8h pracy jest wyższe od normalnego i zanim się uspokoi to potrzebuje troche czasu.
dugi21, 2011-01-16 12:17:45 -
Ciekawy artykuł.Tak sie składa że jestem alergikiem i za jakieś 2 tygodnie ide na testy alergiczne na żywność.Mleko pije codziennnie do płatków górskich z suszonymi bakaliami i płatkami migdałowymi + banan przed pracą(Jestem szczupły,i starcza mi to na jakieś ~3h),a pracuje fizycznie.jedynie co zauważyłem u siebie od czasu kiedy piję wiecej mleka to gazy xD .Alę w miarę możliwości zrobię sobię ten test.W każdym razie zanim zacząłem czytac men's healt miałem dużo problemów z trawieniem typu biegunki itp. Ale gdy się wkreciłem w to czasopismo czuję się lepiej.Jem wiecej warzyw i owoców oraz nabiału zamiast batoników i chipsów,pije wode mineralną zamiast tych wszystkich soków itp.Możliwe też,że mam wiekszy katar przez mleko.Zauwazyłem to od kiedy piije wiecej mleka.W każdym razie napewno się lepiej odżywiam niż kiedyś(2 fajki na sniadanie i kawa przed praca) i lepiej się czuje.
dugi21, 2011-03-16 21:22:49 -
Bardzo przydatny artykuł.Dobrze wiedzieć taki rzeczy.Zdziwiłem się trochę z tym popijaniem leków wodą mineralną ze zwiększoną obecnośćią minerałów.Starałem się zawsze popijac wodą i nie zauwazyłem u siebie jakiś skutków ubocznych ale napewno postaram się z tym tematem bardziej zapoznać aby na przyszłość bardziej uważać.
dugi21, 2012-06-04 22:39:57
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Burpee + podciąganie [Wyzwanie MH]](https://www.menshealth.pl/home_images/14967/270x124.jpg?v=1610790951)
FITNESS
Burpee + podciąganie [Wyzwanie MH]
Zwiększ swoją siłę i spal przy tym sporo kalorii, robiąc po treningu BURPEE z podciąganiem na do...
![Wyciskanie sztangi na ławce poziomej [Błędy techniczne]](https://www.menshealth.pl/home_images/14966/270x124.jpg?v=1610789995)
FITNESS
Wyciskanie sztangi na ławce poziomej [Błędy techniczne]
Jeśli my zrobimy literówkę w tekście, poprawi ją zespół korektorów. Błędy w siłowni, gdy wisi nad...
FITNESS
Wiosłowanie sztangą [Błędy techniczne]
Nie bez powodu wioślarze mają plecy jak lotnisko. Ty nie musisz jednak wsiadać w kajak czy łódkę ...

FITNESS
Taśmy TRX - 4 przydatne ćwiczenia
Lekkie, przenośne i proste – taśmy TRX to najlepszy sprzęt dla faceta, który nie ma za dużo czasu...

FITNESS
Syzyfki - świetny trening ud
Być może praca Syzyfa była skazana na porażkę, ale wykonując ćwiczenia nazwane od jego imienia bę...

DIETA
7 mitów o kaloriach, makroskładnikach, etykietach i nie tylko
Jedni uważają, że liczenie kalorii to przeżytek, inni są zdania, że bez niego nie ma mowy o reduk...

PROMOCJE
4F x RL9 – Robert Lewandowski dołącza do Drużyny 4F
Jeden z najlepszych piłkarzy na świecie, strzelec 71 bramek w Champions League, napastnik Bayernu...
dugi21, 2010-02-26 19:27:55