Men's Health poleca:
Profil billcolavita
-
-
Nie robię przysiadów ze sztangą tylko z hantlami, staż pół roku ;D. Cel właściwie ogólnie poprawa sprawności, wszystkiego po trochu. Z tym tricepsem to jakbyś proponował to zmienić? Klata i triceps, barki i bicek?Z brzuchem to troche cieżko bo robie A6W a to trzeba co dzień trenować Dzięki za dobre rady.
billcolavita, 2010-12-18 12:28:32 -
Dieta jest myślę, że dobra Czemu wyrzucić A6W? Dobrze mi na brzuch wchodzi. Nie koniecznie mnie masa interesuje, bo waże dość sporo, bardziej może spalenie tłuszczu i trochę więcej siły by się przydało. P.S. co do diety to zawsze rano shake z białkiem, na drugie coś jakaś sałatka z menshealth, obiad pierś z kurczaka bądź jakaś wołowinka, ryż, warzywo, po treningu shake( mrożone owoce, białko, mleko 0.5%) Kolacja lekka kanapka z serkiem i jakieś warzywko. Pozdro.
billcolavita, 2010-12-18 12:40:42 -
Wiem, ale jajecznicy do szkoły nie zabiorę, a sałatkę do pudełka włożę i w szkole mogę sobie zjeść , na szczęście ostatnia klasa to się pewnie dieta zmieni. Co do płatków owsianych to nie za bardzo wiem z czym je jeść. Kupiłem już jakieś, ale brak mi jakiś przepisów, jedni mówią żeby gotować inni, że nie i już sie pogubiłem, może powiedz jak wygląda twoje przykładowe śniadanie, będę wdzięczny.
billcolavita, 2010-12-18 13:07:39 -
Witam! Sorry, że nowy temat, ale nic podobnego (z tym filmem) nie znalazłem. Moje pytanie jest proste: czy warto wykonywać ten trening mięśni brzucha?[yt]http://www.youtube.com/watch?v=3fU_8kJeXeE[/yt][color=\"#FF0000\"]Nie znalazłeś ??? Na forum jest ponad 20 tematów na temat brzucha, proponuję na przyszłość zapoznać siez 6 pkt. 'Zasad Forum'[/color]
billcolavita, 2011-01-19 15:16:57 -
Witam, przy wzroscie 190cm i wadze 85kg regularnie cwiczę siłowo, mam tez dietę. CHciałbym zwiększyć trochę mięśnie a potem je wyrzeźbic czy jest to mozliwe do powiedzmy wakacji, no i jakie odżywki byscie polecali, teraz łykam tylko białko serwatkowe ale myslalem zeby tak w kwietniu kupic cos na spalanie tłuszczu. pozdro.
billcolavita, 2011-01-25 17:25:28 -
A czy jako dowiadczony moglbys mi w tym trohce pomoc? wiem ze jest forum ale tyle roznosci sie tu pojawia ze masakra:) Moze na priv daj pare linkow albo wlasny pomysl ktory moglbym wykorzystac
billcolavita, 2011-01-25 18:12:41 -
Treningoponiedzialek: klata i bicek-wyciskanie na ławce prostej 4x10-rozpietki 4x10-wyciskanie hantli na lawce skosnej 4x10-pompki 4xmax (nie zrobie ich duzo dlatego max)-uginanie ramion ze sztanga 3x10-uginanie ramion z hantlami w chwycie mlotkowym 3x10-modlitewnik 3x10wtorek(nogi)-przysiady z hantlami 4x10-mc na prostych nogach 4x10-wspiecia na palce 6x10czwartek(barki i tricpes)-unoszenie hantli w bok 4x10-wycikanie hantli siedzac 4x10-szrugsy hantlami 4x10-wyciskanie fr stojac 3x10-pompki tricepsowe 3x max-wyciskanie w waskim nachwycie 3x10pt (plecy)-podciaganie podchwytem 4xmax-przyciaganie sztangi do brody 4x10-przyciaganie hantli lezac na lawce brzuchcem do dolu 4x10-podciaganie nachwytem 4xmaxten plan trenuje juz 6 tygodni, przed tem był plan ogolnorozwojowy (3tyg) biore bialko serwatkowe nie myslalem jeszcze o czyms mocniejszym bo mowie na masie tak bardzo mi nie zalezy (tylko troche tak 2-3kg) bardziej na rzezbie np. odslonieciu 6packu
billcolavita, 2011-01-25 18:35:25 -
Oczywiscie przepraszam zapomnialem dopisac na kazdym treningu cwiczenia na brzuch obowiązkowo (rozne, z mh, z youtube'a)
billcolavita, 2011-01-25 20:29:42 -
Mój ulubiony film (taki który mnie motywuje i sprawia uśmiech na twarzy) to AMERICAN BEAUTY
billcolavita, 2011-01-27 16:14:19
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE

PROMOCJE
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 pochłania nawet 99,97% zanieczyszczeń
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 to niezwykle innowacyjny oczyszczacz i nawilżacz powietrza ...

DIETA
Kofeina, synferyna, EGCG i kapsaicyna – spalacze tłuszczu pod lupą
Suplementów. mających pomóc Ci spalać tkankę tłuszczową, jest tyle, że uginają się pod nimi półki...
FITNESS
Swing amerykański [Progresja + technika wykonania]
Amerykanie stworzyli i ulepszyli wiele bardzo przydatnych dla ludzkości wynalazków. Naszym ulubio...
![Martwy ciąg [Błędy techniczne]](https://www.menshealth.pl/home_images/14972/270x124.jpg?v=1610965956)
FITNESS
Martwy ciąg [Błędy techniczne]
Z martwym ciągiem jest jak z seksem – tutaj naprawdę pierwsze skrzypce gra technika. Naucz się wi...
![Przysiad ze sztangą [Błędy techniczne]](https://www.menshealth.pl/home_images/14971/270x124.jpg?v=1610965367)
FITNESS
Przysiad ze sztangą [Błędy techniczne]
Przed Wami król siłowni – przysiad. Zbyt często jednak okazuje się, że król jest nagi, że odarto ...

PROMOCJE
Lodówka z komorą próżniową – ciesz się do 8 razy dłużej świeżością swojej żywności
Firma Haier będąca od 12 lat numerem jeden na świecie w branży AGD, znana jest z unikalnych i in...
![Rozgrzewka na 4 ćwiczenia [Łydki + staw skokowy]](https://www.menshealth.pl/home_images/14969/270x124.jpg?v=1610919632)
FITNESS
Rozgrzewka na 4 ćwiczenia [Łydki + staw skokowy]
Ostatnio odnosimy wrażenie, że dajemy sobie dmuchać w kaszę, nabierając się na konieczność jedzen...
![Test kasz [Sprawdzamy na sobie]](https://www.menshealth.pl/home_images/14968/270x124.jpg?v=1610918930)
DIETA
Test kasz [Sprawdzamy na sobie]
Ostatnio odnosimy wrażenie, że dajemy sobie dmuchać w kaszę, nabierając się na konieczność jedzen...
billcolavita, 2010-12-18 11:51:40