Men's Health poleca:
Profil cardioreactor
-
-
Kwestia dobroci pojawia się także w moim przypadku i po raz kolejny o niej słyszę. A mnie interesuje czy planowaliście już dzieci, rodzinę ? Jako ona się na to zapatrywała? Czy miała instynkt macierzyński ?Kwestia jest tego rodzaju, że faktycznie coś w tym musi być że panienki lubią sk***ieli ale jak przychodzi do planowania rodziny to wydaje mi się, że wybierają facetów którzy dają perspektywę stworzenia ciepłego domu.Jak to jest/było w Twoim przypadku?
cardioreactor, 2012-01-08 10:16:16 -
Dzięki za odpowiedzi. Szczerze mówiąc już od pewnego czasu miałem podobne odczucia jak Borys, Mitotropin i Venso nt. tego jak powinienem traktować kobietę którą spotkałem na swojej drodze czyli krótka piłka, liść jak trzeba itd. tym bardziej że mówiła że wolałaby już gdyby zadawał jej ból fizyczny. Tyle tylko, że ja nie potrafię uderzyć kobiety, jakiegoś frajera który by jej tknął mógłbym zakopać ale nie ją. Chyba faktycznie jestem za dobry, no ale nie będę się na siłę zmieniał. Prawdopodobnie w dużej mierze jest ze mną dla fizycznej relacji bo tu wychodzą ze mnie wszystkie demony i tutaj potrafię być sk***ielem. Także ten mój związek jest trochę popieprzony - w jeden dzień dół i depresja, a w następny perwersyjna jazda
cardioreactor, 2012-01-08 10:25:18 -
\'beza\' napisał(-a):W naszym przypadku ,powiem ze nie jestem typem grzecznego faceta, mam swoje zdanie... ale jesli chodzi o kobiete konkretnie o nia bylem w pelni oddany ... jesli chodzi o zwiazek, w grudniu po swietach mowila mi ze chce juz miec pierscionek, mysli o tym i marzy ze rodzice zyczyli jej w swieta wraz z bratem tego aby w tym roku spelnil sie nasz zwiazek..Nie wiem czy to by była dobra zagrywka, ale jak nie masz innych pomysłów i chcesz zagrać niestandardowo to zacznij okazywać swoje dobre samopoczucie gdy jest w pobliżu, żartuj z kumplami przez telefon, śmiej się, wyjdź na piwo z ekipą i wróć do domu w przednim nastroju i gadaj z nią jak z dobrą kumpelą. Zapytaj się czy jakoś możesz pomóc w szukaniu mieszkania i bądź przy tym serdeczny a nie zdołowanyWiem, że może być ciężko ale jeżeli uważasz że już pozamiatane to może spróbuj tak zadziałać, na pewno ją to ruszy bo baby nienawidzą takiej obojętności a uwielbiają jak się ktoś przez nie męczy... To takie sadystki są, przynajmniej niektóre..
cardioreactor, 2012-01-08 10:43:23 -
\'mateusz336\' napisał(-a):Nie bardzo mam z czego schudnąć. Mam 65Kg przy 172cm wzrostu. Jak sam widzisz nie mam wagi a problem jest. Czy dostępne preparaty ziołowe pomagają, czy mogą zaszkodzić.?Daruj sobie ziołowy syf - to totalna ściema, nie znam nikogo komu by to choć trochę pomogło. Lewa kamagra też nie działa, załatw receptę na polski odpowiednik niebieskich tabletek (są efektywne i niedrogie) albo załatw w sex shopie, ale tam są drogie więc lepsza recepta - nie są refundowane więc nawet ortopeda może wypisać i nikt się nie przyczepi.pzdr
cardioreactor, 2012-03-05 18:04:12 -
\'Dzenson\' napisał(-a):Cześć !Proszę was o poradę, jak sobie poradzić z pewnymi myślami, które między innymi ograniczają moje zaufanie, i budują zazdrość.. Choć niby wszystko jest okej, a oto moja historia.. Jeszcze jak byłem w podstawówce, upodobałem sobie jedną pannę, i tak od podstawówki aż po liceum (aktualnie) chciałem być z nią. Od zawsze utrzymywaliśmy kontakt, od zawsze chciałem się do niej zbliżyć, ale nigdy nic z tego. Podczas tych zmagań o nią czyli dobre pare lat miałem tylko trzy kobiety, w tym z jedną spałem. Raczej nie znalazłem ch**a w śmieciach żeby wkładać w byle jaką procę. No cóż..nieważne. Niewiele o niej wiedziałem przez pewien okres czasu, bo zawsze gdy dawała mi kosza, odchodziłem w cień, i się do niej nie odzywałem..potem znów zbierałem siły żeby znów napisać, przemóc się, nawiązać kontakt i znów spróbować. no i tak udało nam się 12 listopada 2010 roku w końcu być ze sobą. od zawsze była poukładana, miała najlepsze wyniki w szkole, więc raczej miałem ją za wzór cnót. no cóż, w miarę gdy byliśmy razem zaczęły wychodzić jej brudy z przeszłości. podczas seksu raz gdy chciałem ją zaspokoić oralnie, odepchnęła mnie i powiedziała przestań.. powód? przypomniał jej się jej były (do tej pory mam uraz do 'minety'). no cóż, nieważne, jakoś sobie poradziłem, choć jestem cholernie wrażliwym człowiekiem niestety, k***a. no i przejdę do sedna sprawy.. otóż dowiedziałem się że przede mną było trzech facetów, i z każdym się kochała, ale żadnego nie kochała. zabolało mnie to strasznie. na dodatek czasami bolą ją plecy.. to przez wypadek z jej byłym gdy się kłócili gdy chciała się z nim rozstać. gościu miał kobietę, i kochankę, moją dziewczynę. odeszła od niego dopiero gdy dowiedziała się że będą mieć dziecko. zgroza. No i pytanie najważniejsze. Jak poradzić sobie z myślami że ona mnie nie zdradzi, że nie pojedzie gdzieś tam, nie pozna znów jakiegoś typa z którym jej się zachce, mimo zapewnień że mnie kocha a innym tego nie mówiła?Jak poradzić sobie gdy widzę np. alfę-romeo(auto jej byłego), to wyobrażam sobie to wszystko, jak to mogło wyglądać? dopada mnie k***ica, czy jakkolwiek to nazwać. niby to nerwica natręctw, ale ja już nie wiem jak sobie z tym poradzić. męczy to mnie.dziękuję.Masz mniej drastyczny przypadek ze swoją niż ja, ale masz identyczny problem. Z własnego doświadczenia wiem że nawet rok to jest mało. Przestaw się i ostro ją posuwaj jak jest naprawdę fajna a jak nie to daruj sobie. Doświadczenie moje i moich kumpli pokazuje że k***a zawsze będze k***ą
cardioreactor, 2012-03-05 18:08:00
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE

MĘSKIE SPRAWY
Kajko i Kokosz
Fani polskich komiksów czekali na to od lat. Choć kilka wcześniejszych podejść do przeniesienia n...
DIETA
12 przepisów na kanapki pełne białka
Jesteśmy narodem kanapkolubnym. Grubo ponad połowa z nas wrzuca je rano, wieczorem, a jeszcze jak...
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]
Im młodsza branża, tym łatwiej o szybką karierę. Awokado wykorzystało swój czas wyśmienicie i moż...

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?
Czy żeby być zdrowym, naprawdę trzeba robić makaron z cukinii? Zastanawiamy się, jak żyć w świeci...

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia
Candy RapidO ROW4964DXH\1-S to wszechstronna i niezawodna pralko-suszarka z 10-letnią gwarancją n...

PROMOCJE
Trzeci wymiar w kuchni – lodówka 3D Haier
Trzydrzwiowa lodówka Haier A3FE742CGBJ to innowacyjne urządzenie łączące klasyczną stylistykę z n...
cardioreactor, 2012-01-05 12:16:39