Men's Health poleca:
Profil arrrdian
-
-
Ramię ~38 cm, wzrost 175cm, waga 70-72 kg, wiek 22 lata.
arrrdian, 2013-03-21 14:18:03 -
Ciekawe nigdy nad tym się nie zastanawiałem. Musiałbym znaleźć jakiś kontakt u mnie w okolicy, kto ma dojście do trenera, który tym się zajmuje.Dziękuję za miłe słowo.
arrrdian, 2013-03-21 14:50:35 -
Przez godzinę ćwiczyć pompki i drążek ?Przecież zrobić 5 serii pompek, nawet jeśli pomiędzy seriami robi się 2 minuty przerwy, to 10 minut roboty.Potem 2 - 3 minut odpoczynku i trening podciągania - trwający maksymalnie 10 - 12 minut (uwzględniając przerwy między seriami).Tak więc w 20 - 25 minut można zrobić 5 serii pompek i 5 serii podciągania. Co tu robić godzinę ? Dokładnie. Osobiście przy pompkach nie robię przerwy między seriami. Trening samych pompek to max 10 minut a efekt taki sam lub nawet lepszy niż ćwicząc godzinę.
arrrdian, 2013-03-23 18:26:46 -
Zainteresowanym dieta wysokobiałkową radzę przyjrzeć się jej wpływowi na nerki i wątrobę. One nie podlegają efektowi jojo, niestety.Zgodzę się z tym, jeżeli osoba ta nie przestrzega wszystkich zasad zdrowego odżywiania.Kiedyś ciotka opowiadała mi, że jej koleżanki wylądowały w szpitalu po diecie wysokobiałkowej, dializy. Dlaczego? Brak filtracji nerek. Powód? Niedostateczna ilość płynów w ciągu dnia.Przy wysokim poziomie białka w diecie jest potrzebna dostateczna ilość płynów. Osobiście pije około 5 L wody dziennie (+- 0.5), nie ma żadnych problemów, badania krwi oraz moczu robione od 4 lat co roku.Moje zdanie jest takie, że każda dieta jest dobra, lecz diabeł tkwi w szczegółach. Jeśli mamy wybraną już przez siebie diete to dopilnujmy ją w każdym calu, niech najmniejszy szczegół będzie dla nas ważny i stawiać sobie poprzeczkę tak, żeby było można zrobić krok dalej.Wszystko jest dla ludzi, ale lepiej robić to z głowa i pomyśleć wcześniej dwa razy.
arrrdian, 2013-03-27 01:17:08 -
ale czy ktoś testował tą diete-cud??Wybrałem z tego kilka przydatnych informacji, połączyłem z moją dietą i gdy miałem parę kilo za dużo poskutkowało. Szybki efekt.Powiem, że działa, tylko jedna uwaga, ja do dnia dzisiejszego trzymam formę, trzymam się swojej diety i uprawiam sport.
arrrdian, 2013-03-27 09:19:08
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Biegi przełajowe [Technika + porady treningowe]](https://www.menshealth.pl/home_images/15060/270x124.jpg?v=1614424080)
FITNESS
Biegi przełajowe [Technika + porady treningowe]
F1 może być dla niektórych bardziej fascynująca niż WRC, ale w bieganiu prawdziwe wyzwania zaczyn...

MĘSKIE SPRAWY
Kajko i Kokosz
Fani polskich komiksów czekali na to od lat. Choć kilka wcześniejszych podejść do przeniesienia n...
DIETA
12 przepisów na kanapki pełne białka
Jesteśmy narodem kanapkolubnym. Grubo ponad połowa z nas wrzuca je rano, wieczorem, a jeszcze jak...
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]
Im młodsza branża, tym łatwiej o szybką karierę. Awokado wykorzystało swój czas wyśmienicie i moż...

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?
Czy żeby być zdrowym, naprawdę trzeba robić makaron z cukinii? Zastanawiamy się, jak żyć w świeci...

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia
Candy RapidO ROW4964DXH\1-S to wszechstronna i niezawodna pralko-suszarka z 10-letnią gwarancją n...
arrrdian, 2013-03-21 13:44:21