Men's Health poleca:
Profil alek
-
-
CYTAT(brylant @ Jun 18 2009, 18:27 PM) Kurcze tylko czy na allegro dostane w czopkach,brał ktoś może??a nie lepsza by była glutamina?Lepiej jak byś podsypał białkiem serwatkowym + glutamina Zwieracz będzie jak ta lala.Ogólnie zmierzamy na dosyć dziwny temat ;]
alek, 2009-06-18 18:58:28 -
CYTAT(Pafii @ Jun 18 2009, 18:57 PM) Można wówczas przestraszyć Batmana.Ale gdzie te wlewy .......? Może puścić z innej strony. Wtedy już tylko pozostają ćwiczenia na bidecie.Co do bidetu osobiście nie posiadam ale podobno nie dość ze myje to jeszcze masuje pośladki + gdy zwiększysz poziom ciśnienia możesz wymasować sobie zwieracz , polecam gdy masz zatwardzenie albo masz taki rozstrój ze nie czujesz ze wylatuje Co do ćwiczeń innych partii w czasie wypróżniania - Polecam wstrzymywanie oddechu pewnie powiększysz sobie rozmiar płuc haha gorzej tylko gdy nie wytrzymasz do końca to nie dość ze z ćwiczenia nici to efektem ubocznym może być wylatywanie toksyn górą Facet to świnia?
alek, 2009-06-18 20:25:36 -
A ja gotuje z zawodu i z zamiłowania Czy jakaś kobieta oprze się mężczyźnie który gotuje ? Ale nie tylko wodę na herbatkę ;] [joke]Bardziej zainteresowana była by moja "przyszła" teściowa niż Towarzyszka Życia
alek, 2009-06-18 20:33:35 -
haha zniszczyła go Pewnie miała sporo zapasu w gilotynie Najlepsze jest to ze paliła przysłowiowego Jana hahaha
alek, 2009-06-18 20:42:49 -
Polecam serial Generation Kill - 7 odcinków o marines Hoah.Kompania Braci oczywiście Kiedyś Na Wspólnej i z 10 lat temu zbuntowanego anioła haha wstyd się przyznać
alek, 2009-06-18 21:26:07 -
\'bobas\' napisał(-a):Zbuntowanego aniola tez ogladalem na dyskotekach fajne laski tam byly Hhaah Ale tyko te co tanczyly na scenie W pewnym momencie to oglądałem tylko po to żeby pooglądać Natalie
alek, 2009-06-18 22:35:28 -
\'sven\' napisał(-a):Jesli mowa o typowo słowaińskich zwyczajach - to mnie zawsze smieszyło chwalenie sie "wypije 15 piw i nic mi nie jest". Bo to głupota. W końcu pije sie nie po to zeby nic sie nie działo - bo to strata kasy, czasu i energii.Wiadomo że jak sie odpada po 1 piwie to troche kupa, ale bez przesady. Tak samo picie na wyścigi na imprezach też zawsze mnie smieszyło. Nie sztuką jest naprać się w godzinę. Sztuką jest bawić sie cały wieczór na równym nietrzexwym ale świadomym poziomie, po czym mieć siłe odprowadzić panne do domu, lub zabrać ją na noc i skonsumować. Jak pić to z głową. Z racji na moje zasady co do picia i zycia - jestem mentalnym członkiem alkopoligamii.comMasz 1000000% racji.Picie na wyścigi - kłania się gimnazjum lub brak mózgu.Co tu więcej dopisać? Tylko jedno Dolać mu dobrze gada!
alek, 2009-06-26 21:06:03 -
Wakacje hmm Ja od dzisiaj cały miesiąc praktyki-kucharz ;] dopiero w sierpniu odpocznę pewnie gdzieś w górach i może jak będzie kasa to prawo jazdy trzeba zrobić. A od września robota i szkoła Życie Btw: Jeśli ktoś narzeka ze mu gorąco zapraszam na kuchnie do byle jakiej restauracji ;]
alek, 2009-07-01 23:27:04 -
Również "oryginalnym" bajerem jest tekst typu : On:Wiesz ile wazy niedźwiedź polarny? Ona:NieOn:hmm ja tez nie ale na pewno tyle ze jest w stanie złamać pierwsze lody.Ogólnie nie wiem kto się łapie na takie coś ale ok Trzeba być sobą i jak już wspomnieliście lepiej zrobić coś nawet głupiego niż nic bo wtedy ona pomyśli ze się nią nie interesujecie - sam to przerabiałem
alek, 2009-07-01 23:36:42
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE

MĘSKIE SPRAWY
SuperLiga – zamach na futbol czy wizjonerstwo?
Mawia się, że piłka nożna to sport dla każdego, że nie ma tu barier wejścia, jak w przypadku teni...

PROMOCJE
OMEGA odlicza czas do Igrzysk Olimpijskich zegarkiem Seamaster Diver 300M Tokyo 2020.
Może nieco później niż planowano, ale Igrzyska Olimpijskie Tokio 2020 wreszcie nadchodzą! Od dziś...

DIETA
Białko po treningu - jak to działa?
Mięśnie są jak silnik: na wysokich obrotach spalają więcej. Dlatego po treningu trzeba uzupełnić ...
![Konserwatyści vs liberałowie – czy świat oszalał? [Felieton]](https://www.menshealth.pl/home_images/15191/270x124.jpg?v=1618838843)
MĘSKIE SPRAWY
Konserwatyści vs liberałowie – czy świat oszalał? [Felieton]
Rewolucyjna spirala powoli się nakręca i z całego rozumu życzę jej wszystkiego najgorszego.
![Herbata - mocne kości i dobra kondycja do późnych lat? [Shorty MH]](https://www.menshealth.pl/home_images/15189/270x124.jpg?v=1618654063)
DIETA
Herbata - mocne kości i dobra kondycja do późnych lat? [Shorty MH]
Odżywki, szejki, świeżo wyciskane soki, kawa – gdzie tu wcisnąć jeszcze herbatę? A jednak Polacy...
![Śniadania białkowo-tłuszczowe [Okiem dietetyka]](https://www.menshealth.pl/home_images/15188/270x124.jpg?v=1618653680)
DIETA
Śniadania białkowo-tłuszczowe [Okiem dietetyka]
Śniadania wykluczające węglowodany stały się ostatnio bardzo modne, bo miały przyspieszać spalani...

MĘSKIE SPRAWY
To nasza wspólna historia
Gościli na łamach MH przed laty. Potem nasze drogi się rozeszły i każdy dojrzewał w swoim tempie....

MĘSKIE SPRAWY
Jak dobrze znasz MH?
Możemy dumnie powiedzieć, że nasza znajomość trwa już 200 numerów. Sprawdźmy więc z przymrużeniem...
alek, 2009-06-18 18:52:33