Men's Health poleca:
Profil alek
-
-
2 lata temu dosyć intensywnie się strzelałem . Mam nawet jeszcze mp5 A4. Świetna zabawa, zwłaszcza z dużą ilością osób. Może kiedyś do tego wrócę
alek, 2012-09-11 14:17:25 -
Tak sobie czasem wchodzę na to forum i nadal nie rozumiem co się stało, że kiedyś z poważnego, pomocnego stało się jakimś jarmarkiem, na którym to jeden z drugim rywalizują o to kto jest lepszy. Toż to jakiś śmiech na sali... kiedyś tego nie było, a może i było tylko człowiek był głupi i miał wiecej czasu na zastanawianie się? Jak to dobrze że człowiek jest zajęty ważniejszymi sprawami
alek, 2012-09-24 00:40:28 -
\'jovska\' napisał(-a):kup: banana, kiwix2, 2 rodzaje posypki do lodów czy tam ciast, winogrona, budyń czekoladowy np słodka chwila.Budyń do miski (zrobiony!!!), owoce osobno na talerzykach, badź miseczkach do dipów i tak samo posypki. Dwa małe widelczyki+ nastrój!!!! ( Np. Świeczki;-))( Aaa i ten w głowie też! ).Czekoladowe found'e- wierz mi, że powaznie dziewczynę zaskoczysz kreatywnością i romantyzmem jednocześnie!Na słodko!powodzenia;)CO!? Budyn z torebki?! Kretywnosc jak cholera ;]
alek, 2012-09-28 01:14:07 -
\'Brylant\' napisał(-a):średnia z ostatnich 3 miesiecy 7 tys ale chciałbym zarabiać 10 tys- choć wiem, że utrzymanie takich zarobków czy podwyższenie to bardzo cięzki orzech do zgryzienia. w życiu wszystko jest czarno białe/ ma plusy i minusy :/Ja j**e, ciekawe kiedy Ja będę mógł liczyć na takie zarobki pracując w gastronomii. Chyba tylko jak wyjadę za granicę
alek, 2012-09-30 01:39:23 -
\'Fleay\' napisał(-a):Zakładaj własny biznes Restauracja, catering etc. Jeśli wypali to siano będzie po jakimś czasie.Samobójcą nie jestem
alek, 2012-09-30 12:22:06 -
Pamiętajcie moi mili, że gotowanie jest seksowne
alek, 2013-01-08 17:45:02 -
Ostatni gasi światło. Czas się uczyć dobitnie języka i jechać tam gdzie można żyć na przyzwoitym poziomie. Przestałem się łudzić Życie się ma tylko jedno i nie warto tracić czasu i nerwów.
alek, 2013-01-17 23:12:16 -
Tak
alek, 2013-01-23 11:29:24 -
Robie to co lubię czyli jestem kucharzem z zawodu i pasji. Co bym doradzil?Skończ studia, znając tak wiele języków próbowałbym zachaczyć się w zagranicznych firmach które potrzebują takich osób jakTy, chodzi mi o Twój kierunek studiów i to co możesz po tym kierunku robić. A nuż ktoś Ciebie zauważy. Reasumując. Znajomość języka w dużym stopniu może zagwarantować wysoką pozycje w Twojej przyszłej branży. A tak na marginesie. Co lubisz w życiu robić?
alek, 2013-01-26 00:25:38
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE

MĘSKIE SPRAWY
Jan Błachowicz – spokój przed walką
Ścieżka Jana Błachowicza nie była usiana samymi zwycięstwami. Ale właśnie dzięki temu jest teraz ...

ZDROWIE
Śmiech i jego wpływ na zdrowie
Nawet gdy znalezienie powodów do śmiechu nie jest łatwe, warto się postarać, bo śmiech to zdrowie...
GWIAZDY MH
Nowy album od Kings of Leon!
Wyróżniony nagrodą Grammy i licznymi platynowymi płytami zespół Kings of Leon zapowiada nowe wyda...

MĘSKIE SPRAWY
Kto zarobił najwięcej na pandemii?
Świat odetchnął z ulgą 31 grudnia, że ten cholerny rok już się skończył, ale czy cały świat? Sorr...
![Trening siłowy a oddychanie [Shorty MH]](https://www.menshealth.pl/home_images/15074/270x124.jpg?v=1614760260)
FITNESS
Trening siłowy a oddychanie [Shorty MH]
Chcesz obniżyć poziom stresu i odetchnąć wreszcie pełną piersią? Musisz więcej czasu poświęcić n...
![Podatek cukrowy – czy był potrzebny [Opinia dietetyka]](https://www.menshealth.pl/home_images/15073/270x124.jpg?v=1614698098)
DIETA
Podatek cukrowy – czy był potrzebny [Opinia dietetyka]
Czy cukier naprawdę jest tak złym składnikiem odżywczym, że należało go opodatkować? Nie lepiej, ...

PROMOCJE
Mistrz wagi półciężkiej UFC Jan Błachowicz poleca ZEW for men
Jan Błachowicz – mistrz wagi półciężkiej UFC, który znalazł się w gronie najlepszych sportowców 2...

PROMOCJE
Trwa plebiscyt Mobility Trends 2020!
Trwa głosowanie na produkty i usługi technologiczne, które miały premierę w 2020 roku. Do 10 marc...
alek, 2012-08-28 20:24:32