Men's Health poleca:
Profil adder
-
-
o dzieki;d nie wiem czy skorzystam ale na pewno to przetestuje:D wypas od razu wszystko ładnie podane
adder, 2009-01-05 00:13:39 -
Ja paliłem kilka lat temu(nawet 18 nie miałem:)) i nie miałem wielkich problemów z rzuceniem, możne dlatego że dużo nie paliłem... ale wiem z obserwacji moich znajomych ze jeśli silna wola nie pomaga to zawsze można pójść do lekarza pierwszego kontaktu...jeśli ma się problem i nie wiadomo co wziąć jako pomocnika;d A co do wróżek to musiałbym byc bardzo zdesperowany żeby tam pójść
adder, 2009-01-05 23:22:12 -
A ja mam pytanie a propos jak łączyć ćwiczenia w pary żeby zwiększyć tępo i zmniejszyć czas treningu. ja trenuje dokładnie tak jak moj poprzednik znaczy klata +biceps; plecy+triceps; nogi+barki. Jak łączysz i jakie ćwiczenia?
adder, 2009-01-05 23:36:28 -
jestem bardzo zadowolony ze jest wreszcie co poczytać w internecie;d dzięki bardzo
adder, 2009-01-05 23:46:50 -
fajne!może nie zastosuje się w całości ale wykorzystam część patentów oraz przepisów dzięki bardzo pomagają takie art. do stworzenia swojej diety
adder, 2009-01-05 23:49:50 -
to trochę wymagające ale na czymś takim mi zależało. Spr dzięki bardzo spróbuje użyć tego CPC. chociaż nie jestem przekonany bo np podciągnę się tylko ze 4 razy i to z trudem wiec nie chce tego wciskać jako ćwiczenie na razie, podobnie jest z pompkami tricepsowymi zrobię z 6 i nie będę miał siły na więcej ale na pewno postaram się zastosować do twoich rad. dzięki!
adder, 2009-01-06 00:04:05 -
Ja używałem 1.5 roku temu kreatynę (trec) i jakieś dezoxe (nazwy nie jestem pewien) to naprawdę dawało efekty:) przez 1 miesiąc dali mi naprwade dużo ale więcej dała mi l-karnityna. to polecam działa! l-karnityna + areoby i kilogramy lecą (oczywiście dieta tez jest potrzebna)
adder, 2009-01-06 00:35:29 -
a ja bym po prostu wnioskował za założeniem tematy/działu na forum gdzie można by się dzielić przepisami jest coś takiego co prawda juz na wielu innych stronach o kulturystyce itp ale mysię ze MH podchodzi do sprawy trochę inaczej (nie zeby przypakować tylko żyć zdrowo) Myślę ze wiele osób zna fajne zdrowe mało kaloryczne przepisy czy sposoby na dane posiłki
adder, 2009-01-06 00:40:46 -
\'empir\' napisał(-a):Jeżeli przesyłanie analogowe jest lepsze od cyfrowego, to czemu sie od niego odchodzi?z tego co ja wiem to sie mylisz. Cyfrowe wejścia są przede wszystkim szybsze i bardziej wydajne... głowy nie dam ale przy analogowych jest utrata jakości choć nieznaczna w stosunku do cyfrowego. Czy ktoś może wie który z medium jest lepsze do przesyłania dzwięku z PS3 do Kina Domowego ? Mam do dyspozycji kabel HDMI lub kabel optyczny. Chodzi mi tylko i wyłącznie o jakość samego dzwięku.Wybrał bym kabel optyczny choć nie zrobiło by mi pewnie dużej krzywdy wejście HDMI Kabel optyczny na pewno działa szybciej od standardu
adder, 2009-01-06 00:50:38
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE

MĘSKIE SPRAWY
Kajko i Kokosz
Fani polskich komiksów czekali na to od lat. Choć kilka wcześniejszych podejść do przeniesienia n...
DIETA
12 przepisów na kanapki pełne białka
Jesteśmy narodem kanapkolubnym. Grubo ponad połowa z nas wrzuca je rano, wieczorem, a jeszcze jak...
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]
Im młodsza branża, tym łatwiej o szybką karierę. Awokado wykorzystało swój czas wyśmienicie i moż...

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?
Czy żeby być zdrowym, naprawdę trzeba robić makaron z cukinii? Zastanawiamy się, jak żyć w świeci...

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia
Candy RapidO ROW4964DXH\1-S to wszechstronna i niezawodna pralko-suszarka z 10-letnią gwarancją n...

PROMOCJE
Trzeci wymiar w kuchni – lodówka 3D Haier
Trzydrzwiowa lodówka Haier A3FE742CGBJ to innowacyjne urządzenie łączące klasyczną stylistykę z n...
adder, 2009-01-04 11:39:12