Men's Health poleca:
Profil SebastianJ
-
-
A co gdy wakacje się kończą? Jak się ma 20 lat to można bawić się w takie rzeczy, chociaż i tak jakoś nie jest to według mnie zbyt dobry sposób na spędzenie lata. Gdy, tak jak ja ma się 40 lat, albo więcej, jest się po rozstaniu to może atrakcyjna wydaje się wizja letniego romansu, ale później spędza się samtone wieczory i nie jest już tak kolorowo. Czasami niektórzy poprostu nie mają czasu albo odwagi do rozpoczęcia nowego związku, tak miałem ja i wielu moich kolegów z biura, co okazywało się dopiero gdy rozmawialiśmy ze sobą przy piwie i odważyliśmy się na chwilę szczerości. Byłem na spotkaniach z osobami z Aspire Matchmaking, jak się okazało nie tylko ja szukam kogoś na stałe i nie tylko ja mam problem z budowaniem staych relacji... No i nie tylko ja nie mam zbyt dużo czasu, własna firma pochłania jego większość.
SebastianJ, 2015-07-08 10:38:23
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Burpee + podciąganie [Wyzwanie MH]](https://www.menshealth.pl/home_images/14967/270x124.jpg?v=1610790951)
FITNESS
Burpee + podciąganie [Wyzwanie MH]
Zwiększ swoją siłę i spal przy tym sporo kalorii, robiąc po treningu BURPEE z podciąganiem na do...
![Wyciskanie sztangi na ławce poziomej [Błędy techniczne]](https://www.menshealth.pl/home_images/14966/270x124.jpg?v=1610789995)
FITNESS
Wyciskanie sztangi na ławce poziomej [Błędy techniczne]
Jeśli my zrobimy literówkę w tekście, poprawi ją zespół korektorów. Błędy w siłowni, gdy wisi nad...
FITNESS
Wiosłowanie sztangą [Błędy techniczne]
Nie bez powodu wioślarze mają plecy jak lotnisko. Ty nie musisz jednak wsiadać w kajak czy łódkę ...

FITNESS
Taśmy TRX - 4 przydatne ćwiczenia
Lekkie, przenośne i proste – taśmy TRX to najlepszy sprzęt dla faceta, który nie ma za dużo czasu...

FITNESS
Syzyfki - świetny trening ud
Być może praca Syzyfa była skazana na porażkę, ale wykonując ćwiczenia nazwane od jego imienia bę...

DIETA
7 mitów o kaloriach, makroskładnikach, etykietach i nie tylko
Jedni uważają, że liczenie kalorii to przeżytek, inni są zdania, że bez niego nie ma mowy o reduk...

PROMOCJE
4F x RL9 – Robert Lewandowski dołącza do Drużyny 4F
Jeden z najlepszych piłkarzy na świecie, strzelec 71 bramek w Champions League, napastnik Bayernu...
SebastianJ, 2015-07-08 10:24:15