Men's Health poleca:
Profil maark
-
-
\'Mystery\' napisał(-a):Właśnie łabędź się zamienia w brzydkie kaczątko w teście, a czasem w życiu bywa, że jak się wypije trochę za dużo brzydkie kaczątko wydaje Ci się łabędziem.. Nazajutrz dostrzegasz, że ta dziewczyna wcale nie jest taka piękna i żałujesz tego co zrobiłeś .. Znam kilka takich przykładów z życia moich kumpli ^^Sprawa komplikuje się jeszcze bardziej, gdy dodatkowo poza takim "porannym szokiem" okaże się, że będziesz ojcem dziecka pani leżącej obok... Znam takie przypadki wyłącznie z doświadczeń innych osób. Niemniej jednak, nikomu nie życzę takich wrażeń.
maark, 2009-01-03 13:14:38 -
\'saber\' napisał(-a):Ciekawe jak oni to opatentowali, że potem w drodze powrotnej nie mają bliskiego spotkania ze ścianą, z której skaczą ;] Fizyka nigdy nie była moją mocną stroną A co powiecie na takie skoki? Świetnie nakręcony filmik. Frajda z takich skoków-lotów również musi być nieziemska, ale oprócz takiego (zapewne kosztownego) kombinezonu "latającej wiewiórki" potrzeba wielkiego doświadczenia i umiejętności, by nie rozbić się o skały, co sprawia, że to nie jest hobby dla każdego. Pozostałym zostaną skoki na bungee.
maark, 2009-01-06 14:36:23 -
\'SoltyS\' napisał(-a):A ile średnio wody wypijacie podczas treningu?Ja podczas godzinnego treningu i 30 minut aerobów wypijam najczęściej ok. 1,5 litra. Pewnie ta ilość byłaby większa, gdybym zabierał ze sobą więcej butelek.
maark, 2009-01-23 13:10:51 -
Zdjęcia są naprawdę szokujące. Bez liposukcji i skalpela się pewnie nie obeszło, ale efekt tej przemiany jest miażdżący. Nie uwierzyłbym, że to ten sam gość.
maark, 2009-01-23 13:13:56 -
Ja czytam od numeru wakacyjnego 2004, który wpadł mi w ręce zupełnie przypadkiem. Wracałem wtedy z pobytu w górach i zaciekawiony okładką pożyczyłem go od znajomego. Pozytywnie zaskoczyłem się zawartością do tego stopnia, że przeczytałem praktycznie cały. Od tamtej pory wiedziałem, że muszę go nabyć po powrocie do domu, ale niestety nie było już tego numeru w sprzedaży. Na pocieszenie zakupiłem wrześniowy i tak do dnia dzisiejszego.
maark, 2009-01-30 16:15:36 -
\'Bubol\' napisał(-a):Też dodałem . Tylko coś mało tych znajomych . . . Bo nie liczy się ilość, tylko jakość. Ja również dołączyłem do tego zacnego grona.
maark, 2009-02-06 11:44:17 -
Czas trwania konkursu jest pewnie nieograniczony, więc przy stałej aktywności uczestników nie wygra nikt...
maark, 2009-02-10 12:45:20 -
Jak już zrywać z taką dziewczyną, to z pompą! Bezczelna, jeszcze pytała o cenę pierścionka.
maark, 2009-02-12 22:52:07 -
Ten temat wywoła zapewne interesującą dyskusję, ale to dobrze, bo forum potrzebuje ożywienia. Legalizacja marihuany - ile osób, tyle opinii, można by o tym książki pisać. Ja przyznam szczerze, że nigdy nie nie zapaliłem, choć miałem masę okazji. Już sam, moim zdaniem, ohydny zapach marihuany mnie skutecznie do niej zniechęca. Wiadomo, jak to jest, przeważnie podczas różnych imprez i wypadów nadarzy się okazja i znajduje się "życzliwy" człowiek, który zapragnie nas "poczęstować" i wprowadzić w lepszy nastrój. Czy warto? Moim zdaniem nie, bo widziałem, co potrafią wyprawiać osoby po jej zażyciu. Z tym jest jak z alkoholem, jeśli zażywającemu brak rozumu to będzie stwarzał zagrożenie nie tylko dla siebie, ale również dla innych osób.Założę się, że kwestia zalegalizowania marihuany w naszym kraju wywołałaby kolejną ogromną burzę wśród władz i społeczeństwa, podobnie jak ostatnio będące na fali DOPALACZE, które wg producenta są "środkiem przeznaczonym tylko do celów kolekcjonerskich".
maark, 2009-02-15 00:13:17
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Biegi przełajowe [Technika + porady treningowe]](https://www.menshealth.pl/home_images/15060/270x124.jpg?v=1614424080)
FITNESS
Biegi przełajowe [Technika + porady treningowe]
F1 może być dla niektórych bardziej fascynująca niż WRC, ale w bieganiu prawdziwe wyzwania zaczyn...

MĘSKIE SPRAWY
Kajko i Kokosz
Fani polskich komiksów czekali na to od lat. Choć kilka wcześniejszych podejść do przeniesienia n...
DIETA
12 przepisów na kanapki pełne białka
Jesteśmy narodem kanapkolubnym. Grubo ponad połowa z nas wrzuca je rano, wieczorem, a jeszcze jak...
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]
Im młodsza branża, tym łatwiej o szybką karierę. Awokado wykorzystało swój czas wyśmienicie i moż...

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?
Czy żeby być zdrowym, naprawdę trzeba robić makaron z cukinii? Zastanawiamy się, jak żyć w świeci...

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia
Candy RapidO ROW4964DXH\1-S to wszechstronna i niezawodna pralko-suszarka z 10-letnią gwarancją n...
maark, 2009-01-02 17:37:35