Men's Health poleca:
Profil ksin
-
-
Miałem okazję oglądać całą galę łacznie z walką na żywo, bo odbywała się w Arenie w Łodzi. Największym problemem było to że... przeciwnik był mało wyrazisty Jakby Adamek albo Gołota biłby się tam z kimkolwiek z zagranicy a najlepiej z kimś ciemnoskórym to by ludzie gardła zdarli od kibicowania, a tak to każdy kibicował tak sobie i temu kto w danej chwili lepiej bił. Jak się bije na ringu Polak z Polakiem to nie ma takich emocji.
ksin, 2009-10-27 22:10:49 -
CYTAT(Damian88 @ Oct 27 2009, 23:38 PM) Poza tym jak już nosisz szkła i jesteś do nich przyzwyczajony to jest opcja noszenia szkieł kolorowych np na imprezę.Całkiem duży wybór, a reakcja może być naprawdę ciekawa, nagle masz błękitne oczy lub zielone:D:DJak masz oczy przyzwyczajone to można sobie kupić bardziej szalone szkła kontaktowe Sam mam takie ale już bardzo rzadko je zakładam, a jeżeli już to na parę godzin tylko. Kilka lat to już mają. Jaskrawo niebieskie z białą gwiazdą Ludzie w pubie potrafili wypuścić piwo z ręki z zaskoczenia. To nie żart, mogę gdzieś wyszperać zdjęcie
ksin, 2009-10-27 22:57:28 -
Chyba grafik miał kaca, bo już dwa pomieszane rysunki w tym numerze zobaczyłem., nie dopasowane do treści.
ksin, 2009-10-28 17:32:33 -
Ja jeszcze zaproponuję wariant ekonomiczny jako uzupełnienie diety, kupić:-kilka litrowych kefirów (2,30-2,70zł, Jogo jest dobry)-kilogramową dużą pakę płatków kukurydzianych lub kulek kukurydzianych czekoladowych (4,50-5zł kilogram w Carrefour), najlepiej kupić to i to, będzie na zmianę- białko Ostrowia (smak bananowy jest dobry) ok 58 zł za 1,8 kg, można też kupić 0,9 kgDwie duże łyżki białka wymieszać w kubku z jogurtem + miseczka płatków/kulek do tego, 2-3 razy dziennie i sprawdź po tygodniu wagę, nawet nie zmieniając dotychczasowej diety Jak się nie ćwiczy to po Ostrowi szybko się tyle. Chyba to przez laktozę. Zrobiłem sobie tydzień przerwy od ćwiczeń a tym się dodatkowo objadałem i 2,5 kilo w tydzień mi wskoczyło. Od tamtej pory Ostrowię wyłącznie w dni treningowe biorę.
ksin, 2009-10-28 18:00:33 -
Ja bym wypił jakiś kefir z białkiem przed snem po takim treningu. A jak byłbym głodny i by mnie ssało w żołądku , bo wiadomo że po basenie to woda wyciąga bardzo, to bym zjadł jakąś sałatkę czy coś innego z minimalną ilością kalorii (mały kawałek ryby/mięsa+ sałata pekińska, pomidor, pieczarki) .
ksin, 2009-10-28 23:25:49 -
Apropo musicali polecam Czytacz film Dreamgirls jak nie widziałeś , świetna obsada i znakomity soundtrack.
ksin, 2009-10-28 23:33:00 -
CYTATjeszcze wczesniej robilem unoszenie nog w zwisieI po tym nie miałeś widocznych efektów ? Na pewno warto robić rowerek bo przy tym brzuch najbardziej pracuje, dorzucić wypychanie nóg do góry na same dolne partie brzucha. Ja ostatnio na siłowni zwłaszcza jak poćwiczę nogi i nie mam już siły na rowerek czy unoszenie nóg , to robię:-spięcia na ławce skośnej z talerzem trzymanym na brzuchu 15 kilowym-spięcia na ławce skośnej z talerzem 10 kilowym z równoczesny wypychaniem go na rękach do góry-spięcia na ławce skośnej z talerzem7,5kilowym z wypychaniem rąk na przemian na boki i skrętem tułowia-skłony boczne w staniu ze sztangielką (czyli to co ty)-na koniec skłony na wyciągu (allahy) A jak nie jestem na siłowni to nie patrzę na serię tylko koncentruję się na jak największym i najszybszym wywołaniu palenia mięśni brzucha (wypychanie, rowerek, ruski twist, nożyce, mostki proste i boczne, unoszenie nóg bokiem + przyciąganie bokiem itd itd, za każdym razem coś innego.
ksin, 2009-10-29 21:21:49 -
Sam zrzuciłem w ciągu ostatniego roku 18 kilo. Wskoczyły mi przez rok jak dwa lata temu rzuciłem fajki. Ale już jest ok i waga i znaczna poprawa formy. Podobnie jak ty regularnie basen podczas odchudzania , na początku 2 razy w tygodniu, pływanie własnym tempem przez 45-60 minut. 30 minut przed pływaniem brałem L-Karnitynę , firmy Trec, dwie tabletki, tą polecam http://allegro.pl/item789775929_rzezba_odc...trec_9otab.html . Kupisz w każdym sklepie z suplementami. Starcza na bardzo długo. Pływałem po L-Karnitynie i bez była różnica. Po 30 minutach pływania właczał się jeszcze taki 2 bieg, nie dostawałem zadyszki i nie łapały skurcze mięśni, bo zdarzało się często bez L-Karnityny. Dodatkowo jak masz możliwość to sauna raz na tydzień-dwa. Na odchudzanie najbardziej wpływa sauna IR (infrared, inaczej nazywana sauna na podczerwień w której do generowania ciepła wykorzystuje się promienie podczerwone IR). Jest tam znacznie mniejsza temperatura niż w fińskiej. W przeciwieństwie do fińskiej rozgrzewa kilka centymetrów w głąb ciała a nie samą skórę. Na początku wydaje się że mało grzeje ale po 20-30 minutach człowiek wypoci się lepiej niż na fińskiej.
ksin, 2009-10-31 10:33:55 -
CYTAT(Noob @ Oct 31 2009, 15:13 PM) L-karnityna to placeboJa opieram się na własnych obserwacjach i na tym co jest na jej temat podawane , w tym podawane właśnie na Men's Health, np tutaj, akurat jest na samej górze: http://www.menshealth.pl/fitness/Suplement...sni-3192-4.html , jak twoim zdaniem L-Karnityna to placebo to wejdź z nimi w polemikę, że nie wiedzą co piszą Bo ktoś tu się myli, albo Ty albo oni.
ksin, 2009-10-31 18:15:20
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
ZDROWIE
Jeszcze nie wiesz, na co Cię stać! Z Natural Nation osiągniesz zamierzony cel
Tylko skuteczne i bezpieczne suplementy mogą podnieść rzeczywistą efektywność treningów, pozwolić...
![Jazda na rowerze [Technika + trening]](https://www.menshealth.pl/home_images/14983/270x124.jpg?v=1611324042)
FITNESS
Jazda na rowerze [Technika + trening]
Po tych ćwiczeniach jedyne, o co się musisz martwić, to sprzęt. Twoje mięśnie na pewno nie będą n...

PROMOCJE
Suzuki Boxing Night IV – Starcie Mistrzów w Lublinie
To będzie najgorętsze bokserskie starcie tej zimy! Suzuki Motor Poland i Polski Związek Bokserski...
FITNESS
Mobilność bioder [4 ćwiczenia]
Popracuj nad ruchomością bioder, a zapomnisz o bólu pleców od siedzenia przy biurku, poprawisz te...
FITNESS
Superserie na biceps i triceps [Rozgrzewka + trening]
Zbudowanie bicepsów, o jakich marzysz, może trwać dłużej, niż myślisz. Szczególnie wtedy, gdy pró...
![Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]](https://www.menshealth.pl/home_images/14976/270x124.jpg?v=1611160783)
FITNESS
Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]
Nartorolki to bezśniegowa wersja biegania na nartach. Oto odpowiedzi na pytania, których, być mo...

PROMOCJE
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 pochłania nawet 99,97% zanieczyszczeń
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 to niezwykle innowacyjny oczyszczacz i nawilżacz powietrza ...

DIETA
Kofeina, synferyna, EGCG i kapsaicyna – spalacze tłuszczu pod lupą
Suplementów. mających pomóc Ci spalać tkankę tłuszczową, jest tyle, że uginają się pod nimi półki...
ksin, 2009-10-27 21:37:59