REKLAMA

Profil Cruzz

  • avatar
    zgłoś
    Sylwetka na wynos: co jeść w pracy?
    Ja pokochałem zdrowe jedzenie z parowaru. Zrobiliiśmy z żoną inwestycję w zakup z philipiaka i używamy non stop. Wszystko robi się ekspresowo, do pracy mogę zabrać coś treściwego, a i jak wracam z pracy i nie chce mi się gotować to też szybko wstawiam i samo się robi.
    Cruzz, 2015-08-23 14:49:52
  • avatar
    zgłoś
    Przepisy na 4 drinki pełne energii
    Robienie ciekawych drinków i ich wymyślanie uważam za rodzaj sztuki. Dopiero zaczynam się tego uczyć. Kupiłem zapas Absolwenta czystego i smakowego, bo to moja ulubiona wódka i na niej chcę bazować, do tego trochę syropów, gin, martini. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
    Cruzz, 2015-09-03 19:20:06
  • avatar
    zgłoś
    Zdrowa dieta dla serca – 4 kroki by rozpocząć zdrowe odżywianie
    No ja od siebie dodałbym robienie mięsa, i warzyw oczywiście też, na parze. Zdrowiej, bez zbędnej filozofii (wrzucasz, doprawiasz i samo się robi). Tylko radzę od razu zainwestować w porządniejszy sprzęt typu philipiak, a nie bawić się z wkładkami do garnków, bo te się niszczą i nie ma tej szczelności w garnku, przesz co robi sie wszystko bardzo długo.
    Cruzz, 2016-02-07 23:19:26
  • avatar
    zgłoś
    Patelnia
    Może od philipiaka? z dnem groszkowym to lepsza od teflonu, można spokojnie dodać tyko odrobinę tłuszczu.
    Cruzz, 2016-02-20 23:23:17
REKLAMA