Men's Health poleca:
Profil Casioner
-
-
W zależność od godziny treningu, jeśli jeszcze zdążę, zjadam standardowe śniadanie bądź obiad bardzo często jest to coś innego, jednak zawsze mieszczącego się w granicach pokarmu wszem znanego jako zdrowe i wartościowe dla naszego organizmu pożywienie. Natomiast jeśli przed treningiem nie mam już czasu lub jestem długo po większym posiłku staram się pochłonąć jednego banana, a po? Oczywiście uzupełnienie płynów, tylko i wyłącznie wodą oraz szybki i zazwyczaj zdrowy posiłek już po powrocie do domu. Istotne jest może to, że trenuje sprinty.
Casioner, 2013-08-31 13:51:30 -
@Bylon to się zwie treningiem sprinterskim, bo co serie biegniesz 100m sprintem, nigdzie nie napisałem natomiast, że sprinterzy wykonują taki trening. :) Choć faktem jest, ze na treningach często wykonuje się np 6x 40m na 100% + 30m wolniejszym tempem.
Casioner, 2013-08-31 20:50:31 -
Witajcie! Od urodzenia nazywam się Daniel i również od urodzenia mam aktywność we krwi. Stronę Men\'s Health jak i magazyn staram się czytac regularnie już od dłuższego czasu, każdego dnia poprawiając dzieki temu przydatną każdemu mężczyźnie wiedzę. Od dziś natomiast postanowiłem włączyć się w życie forum i mam nadzieję, że wyniknie z tego bardzo ciekawa i też swego rodzaju owocna przygoda! Od niedawna trenuję sprinty. Staram odżywiać się zdrowo i nadal brzydzić się alkoholem oraz papierosami. Mam nadzieję, że z pomocą tego forum ta codzienna, zdrowa i aktywna droga będzie jeszcze łatwiejsza.
Casioner, 2013-08-31 21:19:07 -
A ja ostatnio znalazłem coś takiego. Bardzo do mnie przemówiło. http://youtu.be/ZIRdTnQrDIg
Casioner, 2013-08-31 21:47:32 -
Poznałem ten trening już dłuższszy czas temu, dzięki Google Play i appce Just 6 Weeks, którą bardzo polecam, nie jest droga a w pewnym stopniu motywuje do ćwiczeń oraz znacząco ułatwia nam wszelkie rozpiski poprzez prowadzenie automatycznych statystyk i innych tego typu bzdet. Oprócz pompek oferuje też inne ćwiczenia, robię wszystko jak appka wskazuje. A teraz o samym programie ćwiczeń. Przeskoki z tygodnia na tydzień rzeczywiscie są ogromne, w szczególności, że ja za ćwiczenia zabrałem się dopiero od początku wakacji, skończyło się na tym, że zrobiłem około 4 tyg i potem nie dawałem już niestety rady... a więc postanowiłem zabrać się za plan od samego początku. Aktualnie jestem w trzecim tygodniu i problemów nie widzę, zobaczymy czy tym razem dotrwam do samego końca.
Casioner, 2013-08-31 22:01:25 -
Mam takie bardzo trudne (przynajmniej dla mnie) pytanie. Nie oczekuje tutaj oczywiście rozpiski treningu czy diety, interesuje mnie tylko i wyłącznie to co kieruje tym, że mam taki brzuch a nie inny. Nie chodzi mi tutaj oczywiście o najprostsze odpowiedzi, typu odpowiedni trening i dieta, która pozbawi mnie tego całego zalegającego pod skórą tłuszczu. Przechodząc jednak do sedna, swoje pytanie utworzę na podstawie zdjęcia: Wiele osób kojarzy gościa z twarzy (szczególnie Ci zafascynowani serialem: \"Vikings\"). Niepozorny chłop, a jednak. Pierwszy raz w życiu widziałem takie (tak wyglądające/tak prezentujące się?) mięśnie brzucha. Ciekawi mnie bardzo, jedynie czym spowodowane jest to, że on am taki brzuch a 90% ćwiczących chłopów całkowicie inny. Jak wypracować coś takiego? To odpowiednia dieta? Całkowicie inny trening brzucha niż znany większości? Czy może geny? (Ewentualnie taka poza?) Ktokolwiek potrafi odpowiedzieć na to pytanie? :)
Casioner, 2015-07-11 13:30:09
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE

MĘSKIE SPRAWY
Gentleman. Kodeks nowego mężczyzny
Tak jak nikt nie rodzi się wybitnym sportowcem ani naukowcem, tak też nikt nie rodzi się gentlema...
2
PROMOCJE
Deser bez wyrzutów sumienia, za to z dużą zawartością białka?
Pudding o smaku czekolady lub karmelu z wysoką zawartością białka, bez laktozy i bez dodatku cukr...

DIETA
Lasagne - przepis na spalanie tłuszczu
Jeżeli myślisz, że lasagne obowiązkowo wiąże się z gigantyczną dawką kalorii i tłuszczu, to musis...

PROMOCJE
Black Week w Militaria.pl
Popularny okres przedświątecznych wyprzedaży to już nie tylko “czarny piątek”. W Militaria.pl pro...
1

DIETA
Spalanie kalorii - czy można ufać pulsometrom?
W powszechnej świadomości wystarczy rzut oka na wyświetlacz bieżni, fitnessowej opaski czy pulsom...

DIETA
Czy wszyscy trawimy jedzenie tak samo?
Naukowcy przyjrzeli się składowi mikrobioty jelitowej i odkryli, że u różnych osób może ona wyglą...
Casioner, 2013-08-31 13:24:35