Men's Health poleca:
Profil bernardhopkins
-
-
nie znam mas niektorych produktow wiec postaram sie podac jak najwiecej.a wiec:sniadanie: 3 duze garsci platkow kukurydzianych,garsc musli i 400 ml mleka 3,2%2 sniadanie: 400 g jogurtu naturalnego + 3 lyzki musli+ 3 srednie banany lub 3 jablkaobiad:100 g brazowego ryzu/100 g makaronu spagetti + 300 g piersi z kurczaka(jezeli sos robie na bazie jogurtu naturalnego to do tego 100g jogurtu + 3 lyzki majonezu)podwieczorek:3-4 duze jajka,2 srednie pomidory+mala cebula+200g jogurtu naturalnegokolacja: puszka tunczyka w duzych kawalkach z wody(niestety nie pamietam wagi tego tunczyka,puszka jest wg mnie malych rozmiarow)+2 jajka+ 200g serka wiejskiegotak to mniej wiecej wyglada
bernardhopkins, 2010-05-01 21:20:11 -
pierwszy trening czyli bieganie planuje miedzy sniadaniaminajpierw sniadanie,bieganie i 2 sniadanie.trening na silowni planuje miedzy obiadem i podwieczorkiem.mam 5 posilkow i zostaje sprawa tych owocow z 2 sniadania.to moze one beda tym 6 posilkiem?powiedzmy ze miedzy 2 sniadaniem i obiadem bedzie odstep 4-5 godzin.miedzy tymi dwoma posilkami zjem te owoce z 2 snaidania.tak chyba lepiej?czy tez nie bardzo?
bernardhopkins, 2010-05-02 22:08:17 -
CYTAT(Bender @ 02-05-2010, 21:30) a kiedy szkoła albo praca? niestety szkola wyslala mnie na przymusowe wakacje ogolnie ostatnio znalazlem duzo wolnego czasu wiec chcialbym go jak najlepiej wykorzystac;)praca od czerwca wiec zostalo troche czasu;)czyli jak Waszym zdaniem moglaby wygladac kolacja?bo nie do konca rozumiem pojecie "katabolizm"...
bernardhopkins, 2010-05-02 22:45:32 -
Dziekuje za pomoc
bernardhopkins, 2010-05-02 23:33:32 -
chetnie poznalbym trening i diete Brada przed "Troja".a poza nimDwight Howard-gwiazdor Orlando Magic,niedawno goscil na okladce amerykanskiego MHAlain Bernard-"Mariusz Pudzianowski" wsrod plywakowtrening Hugh Jackmana tez pewnie bylby hitem
bernardhopkins, 2010-05-08 19:59:21 -
tez mam kurza klatke i pare lat temu lekarz zalecil mi plywanie na basenie,szczegolnie zabka gdyz ona najbardziej wchodzi w miesnie klatki piersiowej.z Twoich parametrow wnioskuje ze jestes chudy a wiadomo ze kurza klatka to wada kosci.tak jak poradzili poprzednicy,musisz nabrac masy i wada klatki nie bedzie tak widoczna.w Twoim wieku mialem podobna wage i wzrost i ta klatka tez byla dla mnie ciezarem.nabralem masy i jest znacznie lepiej.czas na Ciebie:P
bernardhopkins, 2010-05-09 19:07:08 -
przejrzyj dzial "dieta",zobacz jakie sa proponowane diety na mase,uloz cos na tej podstawie,daj do oceny i bedziemy myslec dalej.ogolnie zasada jest prosta-zdrowe odzywianie i 6 posilkow dziennie.do tego oczywiscie dochodzi trening w silowni zeby nabrac tej upragnionej masy miesniowej
bernardhopkins, 2010-05-09 19:42:39 -
Flaga na twarz i za ojczyzne
bernardhopkins, 2010-05-12 10:14:27 -
Chelsea Londyn i Real Madrytfinal CL?jestem za Jose Mourinho zrobil z Interu druzyne ktora,powiedzmy sobie szczerze,nie miala jaj a teraz jest potworem.zrobil druzyne ktora potrafila w 10 wytrzymac ataki FCB.Inter zawsze kojarzyl mi sie z Ronaldo,od paru tygodni-z Jose Mourinho.swoja droga niezly byl mecz o puchar ligi europejskiej.Atletico chyba zasluzenie wygralo.
bernardhopkins, 2010-05-13 11:01:58
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
ZDROWIE
Jeszcze nie wiesz, na co Cię stać! Z Natural Nation osiągniesz zamierzony cel
Tylko skuteczne i bezpieczne suplementy mogą podnieść rzeczywistą efektywność treningów, pozwolić...
![Jazda na rowerze [Technika + trening]](https://www.menshealth.pl/home_images/14983/270x124.jpg?v=1611324042)
FITNESS
Jazda na rowerze [Technika + trening]
Po tych ćwiczeniach jedyne, o co się musisz martwić, to sprzęt. Twoje mięśnie na pewno nie będą n...

PROMOCJE
Suzuki Boxing Night IV – Starcie Mistrzów w Lublinie
To będzie najgorętsze bokserskie starcie tej zimy! Suzuki Motor Poland i Polski Związek Bokserski...
FITNESS
Mobilność bioder [4 ćwiczenia]
Popracuj nad ruchomością bioder, a zapomnisz o bólu pleców od siedzenia przy biurku, poprawisz te...
FITNESS
Superserie na biceps i triceps [Rozgrzewka + trening]
Zbudowanie bicepsów, o jakich marzysz, może trwać dłużej, niż myślisz. Szczególnie wtedy, gdy pró...
![Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]](https://www.menshealth.pl/home_images/14976/270x124.jpg?v=1611160783)
FITNESS
Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]
Nartorolki to bezśniegowa wersja biegania na nartach. Oto odpowiedzi na pytania, których, być mo...

PROMOCJE
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 pochłania nawet 99,97% zanieczyszczeń
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 to niezwykle innowacyjny oczyszczacz i nawilżacz powietrza ...

DIETA
Kofeina, synferyna, EGCG i kapsaicyna – spalacze tłuszczu pod lupą
Suplementów. mających pomóc Ci spalać tkankę tłuszczową, jest tyle, że uginają się pod nimi półki...
bernardhopkins, 2010-04-29 13:38:11