Men's Health poleca:
Profil beloved
-
-
Podpisuje się pod opiniami kolegów - już myślałem, że ktoś na dobre zaniedbał ten serwis, a tu taka miła niespodzianka Cieszy oko i ma dużo sensownej treści - i zanosi się na więcej
beloved, 2008-12-27 20:37:06 -
Przeglądając oferty też bym miał problemy z wyborem odpowiedniego Dlatego preferuję opcję WinAmp + dobrej klasy, elegancko wyglądające w pokoju głośniki
beloved, 2008-12-27 20:47:37 -
Moda zawsze wraca ciekawe kiedy będzie wielki powrót dzwonów..
beloved, 2008-12-27 20:54:26 -
Kiedyś słyszałem (nie wiem czy to fakt czy mit), że znaczenie ma też podobno krew sama w sobie - jedną komary lubią bardziej, a inną mniej.. To by poniekąd wyjaśniało skąd w całym towarzystwie komery lgną przeważnie do mnie (o higiene nóg dbam )
beloved, 2008-12-27 21:30:03 -
Trudno wygrać z tradycją niestety.. Wiele rodzin uznałoby sandacza a la italiano na polskim wigilijnym stole za profanację
beloved, 2008-12-27 21:33:20 -
Możliwości sporo, to fakt, każdy może sobie wybrać coś co mu odpowiada Ja osobiście mam wzmacniacz podpięty do komputera, a do wzmacniacza dwie piękne i stare kolumny Altus, niestety już nieprodukowane. A szkoda, bo stary Polski przemysł audio był klasą samą w sobie! Jestem bardzo zadowolony z takiego połączenia. Słuchanie muzyki z komputera jest dla mnie dużo bardziej wygodniejsze niż słuchanie płyt CD. Ale to już kwestia gustu.. Niektórzy lubią oldschool i słuchają winyli
beloved, 2008-12-27 21:47:59 -
A ja sobie nigdy nic nie zakładam na nowy rok bo nigdy nie wychodziło Staram się by nowe cele przychodziły wraz z ukończeniem poprzednich, ale mimo wszystko chciałbym by nowy rok był przede wszystkim dobrym rokiem A ponadto chciałbym gładko zaliczyc kolejny rok studiow i regularnie trenowac.
beloved, 2008-12-28 10:47:35 -
Oj to na pewno Do tej pory największy skok adrenaliny miałem na bangee - swojego czasu na rynku ustawili dźwig do bungee jumpingu. Trzeba przyznac, że sceneria lotu robiła swoje . Chciałbym kiedyś spróbowac skydivingu..
beloved, 2008-12-28 13:38:28 -
Foobar też jest dobrym programikiem, podoba mi się jego system katalogowania. Ja jednak jestem od lat przyzwyczajony do winampa - będąc wzrokowcem cenię go też za wygląd, ładnie prezentuje się na pulpicie . A jesli chodzi o korektor to z calej tej trojki co wymieniles wydaje mi się, że najgorszy zostal zastosowany w Media Player..
beloved, 2008-12-28 13:44:29
REKLAMA
TOP 5
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Obwodowy trening w domu [Siła, mobilność, wytrzymałość]](https://www.menshealth.pl/home_images/15063/270x124.jpg?v=1614537980)
FITNESS
Obwodowy trening w domu [Siła, mobilność, wytrzymałość]
Ten zestaw trzech miniobwodów wzmocni Twój triceps, barki, nogi i brzuch. Dodatkowy bonus to brak...
![Biegi przełajowe [Technika + porady treningowe]](https://www.menshealth.pl/home_images/15060/270x124.jpg?v=1614424080)
FITNESS
Biegi przełajowe [Technika + porady treningowe]
F1 może być dla niektórych bardziej fascynująca niż WRC, ale w bieganiu prawdziwe wyzwania zaczyn...

MĘSKIE SPRAWY
Kajko i Kokosz
Fani polskich komiksów czekali na to od lat. Choć kilka wcześniejszych podejść do przeniesienia n...
DIETA
12 przepisów na kanapki pełne białka
Jesteśmy narodem kanapkolubnym. Grubo ponad połowa z nas wrzuca je rano, wieczorem, a jeszcze jak...
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]
Im młodsza branża, tym łatwiej o szybką karierę. Awokado wykorzystało swój czas wyśmienicie i moż...

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?
Czy żeby być zdrowym, naprawdę trzeba robić makaron z cukinii? Zastanawiamy się, jak żyć w świeci...

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę
Kilka piwek wypitych na grillu z kumplami nie musi zostawiać śladów na Twojej wątrobie. Pomiędzy ...

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut
Która kobieta oprze się facetowi, który potrafi wyczarować takie danie? Nie musisz jej mówić, ż...
beloved, 2008-12-27 20:32:05