Forum - Waszym zdaniem Męskie sprawy
-
przez ~luki,
2009-02-04 17:42:03Chlopaki nie rycza i nie robia tego tak czesto jak baby. Ale czasem placza, albo lza sie w oku zakreci... Jest o wiele wiecej i gorszych niemeskich zachowan. Na Twoim miejscu bym sie tym nie przejmowal.Luki
-
przez ~Pafii,
2009-02-04 17:48:28\'*Luki*\' napisał(-a):Chlopaki nie rycza i nie robia tego tak czesto jak baby. Ale czasem placza, albo lza sie w oku zakreci... Jest o wiele wiecej i gorszych niemeskich zachowan. Na Twoim miejscu bym sie tym nie przejmowal.LukiA widzisz Luki, łzy dopadają wszystkich, ale większość się chowa po kątach i udaje.Patrzyłem ja Federer płakał jak dziecko po meczu z Nadalem. Zupełnie zmieniłem zdanie o tym gościu. Polubiłem go. Jego zachowanie było naturalnym potwierdzeniem jego wrażliwości, bez względu na sytuację.
-
przez ~lep1,
2009-02-04 18:09:15C.Ronaldo też płakał jak przegrali LM co do straty psa mam owczarka niemieckiego od małego teraz będzie miał 2 lata tak się przywiązałem że jak bym ją stracił też bym zapłakał i pewnie nie tylko jeden dzień .
-
przez ~saber,
2009-02-04 18:35:38Nie uważam, żeby łzy były niemęskie. Wszystko zależy od sytuacji i okoliczności. Swoimi czasy wykształciło się takie podejście, że płaczący facet jest niemęski, czy nawet taki nazbyt okazujący emocje facet jest niemęski. Z drugiej strony kobiety, chcą abyśmy byli romantyczni i najlepiej codziennie okazywali te emocje miłe i przyjemne w stosunku do nich. Jedno wyklucza trochę drugie, bo w życiu nie jest tylko kolorowo.Tak, że jak dla mnie łzy są ok, taki mam co prawda charakter, że często chowam w sobie różne emo...więcej
-
przez ~luki,
2009-02-04 18:54:47\'saber\' napisał(-a):Nie uważam, żeby łzy były niemęskie. Wszystko zależy od sytuacji i okoliczności. Swoimi czasy wykształciło się takie podejście, że płaczący facet jest niemęski, czy nawet taki nazbyt okazujący emocje facet jest niemęski. Z drugiej strony kobiety, chcą abyśmy byli romantyczni i najlepiej codziennie okazywali te emocje miłe i przyjemne w stosunku do nich. Jedno wyklucza trochę drugie, bo w życiu nie jest tylko kolorowo.Tak, że jak dla mnie łzy są ok, taki mam co prawda charakter, że często ch...więcej
-
przez ~whitechocolatte,
2009-02-04 20:38:27podobno ....tak mi się przypomniał cytat z jednej ksiązki " płacz przynosi tylko radość kiedy płaczemy w samotności" jest w tym troszke racji
-
przez ~andrzej09,
2009-03-22 00:03:05Zabawne jest dla mnie martwienie się tego typu sprawami. Płacz to rzecz normalna i jeśli chcesz płakac to nie powstrzymuj się. Jedni sa wrażliwsi, drudzy mniej. To czy będziesz płakał czy nie to twoja sprawa i nie radze się czyms takim zamartwiać...Pozdrawiam
- ODPOWIEDZ +
REKLAMA
NAJNOWSZE
FITNESS
Superserie na biceps i triceps [Rozgrzewka + trening]
![Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]](https://www.menshealth.pl/home_images/14976/270x124.jpg?v=1611160783)
FITNESS
Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]

PROMOCJE
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 pochłania nawet 99,97% zanieczyszczeń

DIETA
Kofeina, synferyna, EGCG i kapsaicyna – spalacze tłuszczu pod lupą
FITNESS
Swing amerykański [Progresja + technika wykonania]
![Martwy ciąg [Błędy techniczne]](https://www.menshealth.pl/home_images/14972/270x124.jpg?v=1610965956)
FITNESS
Martwy ciąg [Błędy techniczne]
![Przysiad ze sztangą [Błędy techniczne]](https://www.menshealth.pl/home_images/14971/270x124.jpg?v=1610965367)
FITNESS
Przysiad ze sztangą [Błędy techniczne]