Forum - Waszym zdaniem: Men's Health - strona i magazyn
-
przez ~MH Admin,
2010-05-05 18:28:23Jak zapewne zauwazyliscie od poniedzialkowego popoludnia strona i forum MH byly niedostepne. Zwiazane to bylo z planowanymi od dluzszego czasu przenosinami calego serwisu na nowe, znacznie szybsze, wydajniejsze i bardziej niezawodne serwery. Niestety, ku naszemu zaskoczeniu, administratorzy serwerowni w Niemczech przeprowadzili cala operacje 2 dni wczesniej, niz zapowiadali, pozbawiajac nas mozliwosci uprzedzenia was o tym, ze strona MH moze byc tymczasowo nieczynna.Przepraszamy wszystkich za wszelkie niedogodno...więcej
-
przez ~czytacz,
2010-05-05 18:47:38Faktycznie, stronka smiga wyraznie szybciej, wiec laskawie wybaczam te przerwe. A juz mialem pisac do Was maila z pytaniem, o co kaman
-
przez ~Brylant,
2010-05-05 19:01:59Ja nie omieszkałem napisać maila:) i w ramach sprostowania chciałem powiedzieć, że forum nie było czynne od niedzieli popołudnia!!Dopiero jak forum nie było czynne zdałem sobie sprawę jak mnie wciągnęło...
-
przez ~bender,
2010-05-05 19:06:46Trzy dni nie wiedziałem co mam z sobą zrobić . Muszę ograniczyć wejścia tutaj, bo się uzależniłem już od forum
-
przez ~marcinxc,
2010-05-05 19:06:57Zdecydowanie lepiej działa i sama strona MH, jak i forum, duzy +!!!
-
przez ~damn,
2010-05-05 19:09:46A myślałem, że tylko u mnie coś jest nie tak. W sumie to wyszło na dobre bo nieczynność forum zmotywowała mnie do powtórzenia materiału na maturę Pozdro
- ODPOWIEDZ +
REKLAMA
NAJNOWSZE
DIETA
12 przepisów na kanapki pełne białka
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia

PROMOCJE
Trzeci wymiar w kuchni – lodówka 3D Haier