Forum - Waszym zdaniem: Fitness/Sport
-
przez ~SoltyS,
2009-02-09 19:22:37Podczas rekrutacji na AWF będę musiał podjąć się testów sprawnościowych z pływania-50m i biegania-1000m. Chciałbym szczególnie dobrze przygotować się do tego testu z biegania. Biegam tylko sezonowo początek wiosny i jesień.Mój obecny czas na dystansie 1km to 3.15min.(bez żadnego przygotowania). Chcę uzyskać czas 2.50.Cały rok ćwiczę na słowni,więc moje mięśnie są silne i wykształcone lecz kiepsko z moją wytrzymałością. Mam ok. 4-5 miesięcy na przygotowanie się do tego testu sprawnościowego.Czy moglibyście jakoś ...więcej
-
przez ~rogal12321,
2009-02-09 22:15:18\'SoltyS\' napisał(-a):Podczas rekrutacji na AWF będę musiał podjąć się testów sprawnościowych z pływania-50m i biegania-1000m. Chciałbym szczególnie dobrze przygotować się do tego testu z biegania. Biegam tylko sezonowo początek wiosny i jesień.Mój obecny czas na dystansie 1km to 3.15min.(bez żadnego przygotowania). Chcę uzyskać czas 2.50.Cały rok ćwiczę na słowni,więc moje mięśnie są silne i wykształcone lecz kiepsko z moją wytrzymałością. Mam ok. 4-5 miesięcy na przygotowanie się do tego testu sprawnościowego...więcej
-
przez ~figo87,
2009-02-09 22:44:24biegaj długie dystanse ale niezbyt wolnym tempem.. polecam tez interwały... czyli bieganie ze zmiennym tempem..odcinki szybsze i wolniejsze. do zaliczenia 1000m nie potrzeba zbyt specjalnego przygotowania i super kondycji.. jeżeli sie dostaniesz na AWF to bedziesz miał do czynienia z testem Coopera:) do tego myślę że już bedziesz musiał się przygotowywac bardziej:) Ale skoro tak bardzo chcesz się biegowo przygotować to zajrzyj na stronkę tam masz dostępne treningi zarówno dla zaawansowanych jak i początkujących. pozdrawiam i powodzenia i wytrwałości życzę
-
przez ~bosky88,
2009-02-27 22:47:19\'SoltyS\' napisał(-a):Tzn. to są testy sprawnościowe na fizjoterapie, na wf jak będę składał to będę miał więcej testów i inne,ale głównym celem jest fizjoterapia:)A zaraz looknę tę stronę,kiedyś kilka razy na niej byłem,ale tak pobieżnie ją przejrzałem Dzięk panowie iJa startowałem dwa lata temu na awf w Gdańsku niestety niedostalem sie przez kontuzje łokci i nie mogłem zrobić wymyku na drązku wysokim;/
-
przez ~prochos,
2009-02-27 23:04:45pływania-50ma jak tam Twoja czasówka na Basenie ? W ogóle ile trzeba zrobić żeby się dostać ?
-
przez ~bosky88,
2009-02-27 23:14:45\'prochos\' napisał(-a):a jak tam Twoja czasówka na Basenie ? W ogóle ile trzeba zrobić żeby się dostać ?teraz nie pamietam jaki miałem czas, ale wiem ze zaliczylem na 4
- ODPOWIEDZ +
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Herbata - mocne kości i dobra kondycja do późnych lat? [Shorty MH]](https://www.menshealth.pl/home_images/15189/270x124.jpg?v=1618654063)
DIETA
Herbata - mocne kości i dobra kondycja do późnych lat? [Shorty MH]
![Śniadania białkowo-tłuszczowe [Okiem dietetyka]](https://www.menshealth.pl/home_images/15188/270x124.jpg?v=1618653680)
DIETA
Śniadania białkowo-tłuszczowe [Okiem dietetyka]

MĘSKIE SPRAWY
To nasza wspólna historia