Forum - Waszym zdaniem: Czas wolny
-
przez ~lep1,
2009-02-04 21:45:50No więc chciałem się dowiedzieć jak jest z wami czy macie czas żeby pograć czasem na konsoli czy piecu ? czy w ogóle nie gracie ? bo nie macie czasu ? Czy nie gracie bo panuje stereotyp że gry pc są dla dzieci i co mnie śmieszy bo jak bym miał nawet 40 lat też zagrałbym czasem w jakiś ciekawy tytuł chociaż to moje pokolenie mogę inaczej myśleć więc jakie jest wasze zdanie ? zapraszam do dyskusji , ogólnie o pojedynczych grach możemy też pogadać np GTA IV które strasznie spartolili na pc pozdro
-
przez ~luki,
2009-02-04 21:55:57Kiedys gralem w gry. Teraz tylko snooker rekreacyjnie na wp.pl. Chcialbym kupic X-Boxa lub Playa 3 i pograc troche, lecz mnie nie stac na takie fantazje. Kiedys napewno...I 60-latek moim zdaniem moze grac i bedzie to normalne. Dopoty, dopoki nie bedzie tego robil czesto i dlugo. Takie moje skromne zdanie. Luki
-
przez ~lep1,
2009-02-04 21:58:17a nie sądzisz że panuje bynajmniej na razie w większości takie podejście że ten 60 latek pójdzie z psp po gierkę i nie zostaję uznany za dziwaka ? bo tak mi się wydaje że jest u nas tak że tylko dla młodych rozrywka a "starzy" to już po Chryzantemy:Pchciałbym spotkać taką osobę dużo starszą i pograć z nią na prawdę byłoby to pozytywne
-
przez ~czytacz,
2009-02-04 22:29:09\'Lep\' napisał(-a):GTA IV które strasznie spartolili na pcTak spartolili, ze swoje zdanie o tej grze wyrazil w ostrych slowach pewien zly czlowiek z wasikiem:[yt]OJ3frqb1Zf8[/yt]
-
przez ~saber,
2009-02-04 23:08:35Kiedyś byłem niezłym maniakiem gier, ale już od kilku lat doznałem cudownego ozdrowienia. Teraz gram bardzo sporadycznie, kiedy najdą mnie albo jakiegoś mojego znajomego fazy.
-
przez ~czytacz,
2009-02-04 23:17:48Championship Manager! Ta gra zabrala mi spory kawalek zycia. Ale warto bylo - doskonala gierka Dzisiaj jednak sie juz jej nie tykam (tzn. jej kontynuacji, czyli Football Managera) - boje sie, ze znow znikne z zycia na kilka tygodni
-
przez ~beloved,
2009-02-04 23:50:13Oj spędziło się wiele nocek przy FMie.. przy 20-stym sezonie zaczyna się wykrzaczać . Ale rzuciłem to, chociaż bardzo uzależnia.
-
przez ~mantik,
2009-02-05 00:36:00Ja gram w Plemiona taka gra w przeglądarce internetowej bardzo fajna, polecam www.plemiona.pl
-
przez ~SoltyS,
2009-02-05 16:15:28Ja parę lat temu bylem mocno uzależniony od gier komp. Potrafilem naprawdę dużo h siedzieć i grać,rodzice sie darli a ja i tak swoje Jak poszedlem do LO to sie wziąłęm za sport porządnie i wyszło mi to na zdrowie 2 lata temu gralem w Return to Castle a Wolfenstein: Enemy Territory na sieci. Fajna gra,bylem nawet w klanie,który w tym roku zakwalifikował się do mistrzostw Polski,ale niestety nie wyszli z grupy:/ Potem wciągnął mnie Canter Stike tylko ze non steam i tak gram w niego do dzisiaj. Nie gram dużo,bo ...więcej
- ODPOWIEDZ +
REKLAMA
NAJNOWSZE
ZDROWIE
Jeszcze nie wiesz, na co Cię stać! Z Natural Nation osiągniesz zamierzony cel
![Jazda na rowerze [Technika + trening]](https://www.menshealth.pl/home_images/14983/270x124.jpg?v=1611324042)
FITNESS
Jazda na rowerze [Technika + trening]

PROMOCJE
Suzuki Boxing Night IV – Starcie Mistrzów w Lublinie
FITNESS
Mobilność bioder [4 ćwiczenia]
FITNESS
Superserie na biceps i triceps [Rozgrzewka + trening]
![Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]](https://www.menshealth.pl/home_images/14976/270x124.jpg?v=1611160783)
FITNESS
Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]

PROMOCJE
Hoover 4w1 Oczyszczacz H-PURIFIER 700 pochłania nawet 99,97% zanieczyszczeń