Forum - Seks
-
przez ~romeo18,
2009-08-29 20:04:40Mi też się podoba, ale i bez niego nie mam problemów z nawiązywaniem dalszych i bliższych kontaktów
-
przez ~romeo18,
2009-08-29 20:19:28CYTAT(SoltyS @ Aug 29 2009, 20:02 PM) No tak,bo Ty żeby zainteresować kobitki rozpoczynasz z nimi rozmowę używając tego ,,amerykańskiego'' akcentu. Potem zaczynasz im opowiadać skąd go nabyłeś, czego się tam nauczyłeś, co robiłeś itd.. Się ma to się korzysta ale coraz mniejszy akcent na oczy niebieskie i namiętne usta się podrywa
-
przez ~romeo18,
2009-08-29 20:25:48CYTAT(SoltyS @ Aug 29 2009, 20:14 PM) Ja mam piwne i dlatego tak ciężko mi coś wyrwać. Kupie sobie haskiego i będę go oprowadzał pod klubem,może jakaś poleci na niebieskie ślepia, jego ślepia Ps. Dobra już poważnieje,bo się rozbrykałem dzisiaj pod wieczór za bardzo Kamil lepiej nie bo laski powiedzą że męczysz psiaka o tak późnej godzinie
-
przez ~arush,
2009-09-08 22:57:46Jakoś mi się wierzyć nie chce, że dziewczyny tak bardzo wszystko obserwują i analizują zwłaszcza po odrobinie alkoholu. To taki psychologiczny "bullshit"(znaczy się nie wszystko jest takie złe) zawarty w tym artykule a nie prawdziwe zachowanie dziewczyn. Według mnie dziewczyny raczej patrzą na to jak wyglądasz, jak się ruszasz na parkiecie. Zaciekawił mnie akapit "Zadbaj o tło", czyli mam się zadawać z ludźmi gorszymi od siebie, żebym lepiej wyglądał. Może od razu zacznę wynajmować bezdomnych i zabierać ich na imprezy, wtedy żadna mi się nie oprze.
-
przez ~czytacz,
2009-09-09 01:16:40CYTAT(ArusH @ Sep 8 2009, 22:50 PM) Jakoś mi się wierzyć nie chce, że dziewczyny tak bardzo wszystko obserwują i analizują zwłaszcza po odrobinie alkoholu. To taki psychologiczny "bullshit"(znaczy się nie wszystko jest takie złe) zawarty w tym artykule a nie prawdziwe zachowanie dziewczyn.Oj, stary, widac mlody jestes i jeszcze niewielu babskich pogaduszek byles swiadkiem, kiedy nie wiedzialy, ze slyszysz. O jakich szczegolach poznanych albo tylko widzianych facetow wtedy mowia, to glowa mala....więcej
-
przez ~uncle1dzo1dzo,
2009-09-13 23:15:36Artykuł jest ok! Z moich obserwacji wynika, że kobiety w klubie dzielą się na 3 typy... Pierwszy (tracą głowę, po 3 drinkach, albo 2 piwach i będą się bawić na parkiecie jeśli będzie dobra muzyka -jeśli podejdziesz to nim się spostrzeżesz jej biodra tyłeczek będzie obok Ciebie...) Drugi ( przychodzą z koleżanką/ dwoma max 3ma i chociaż byłbyś goły (bez ubrania) będą udawały, że interesuje je tylko wspólna zabawa z koleżankami... niedostępna twierdza opcje trzy,albo ma chłopaka,albo precyzyjnie określony ty...więcej
- ODPOWIEDZ +
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]](https://www.menshealth.pl/home_images/15055/270x124.jpg?v=1614240972)
DIETA
Jak awokado zawładnęło światem? [Krótka historia]

ZDROWIE
Fitness propaganda – jak nie dać się nabrać?

DIETA
Przepis na detoksykującą surówkę

DIETA
Uwodzenie w kuchni – przepis na kuszące danie w 20 minut

PROMOCJE
Candy RapidO – nowy wymiar prania i suszenia

PROMOCJE
Trzeci wymiar w kuchni – lodówka 3D Haier