[ X ]

Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej (również poprzez zamknięcie tego komunikatu), wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych na zasadach wskazanych w "Polityce prywatności"

Kontynuuj przeglądanie

REKLAMA
REKLAMA

Forum - Przepisy

Dyskusja do tematu: Forma na talerzu: La Dolce Vitamina

Poszukujesz inspiracji, by odświeżyć swój jadłospis? Postaw na kuchnię, przez którą przemawia radość do życia i smaku - kuchnię włoską! MH proponuje, nawet kulinarnym beztalenciom, przepisy, które z włoskiego klasyka zrobią superzdrową potrawę. I to smaczniejszą niż u mamy. 

Przejdź do artykułu
  • avatar zgłoś
    przez ~Marcia,
    2016-12-07 19:03:52

    Kuchnia włoska zawsze kojarzy mi się z aromatycznymi, czerwonymi pomidorami. Niestety w trakcie zimy nie mamy dużego wyboru w sklepach a kupne pomidory szklarniowe nie pachną jak te, które dojrzewają w słońcu. Wybieram za to przetwory pomidorowe. Najlepiej sprawdzają się Primo Gusto - prosto z Włoch.

  • avatar zgłoś
    przez ~Marcia,
    2016-12-07 19:06:20

    Kuchnia włoska zawsze kojarzy mi się z aromatycznymi, czerwonymi pomidorami. Niestety w trakcie zimy nie mamy dużego wyboru w sklepach a kupne pomidory szklarniowe nie pachną jak te, które dojrzewają w słońcu. Wybieram za to przetwory pomidorowe. Najlepiej sprawdzają się Primo Gusto - prosto z Włoch.

  • avatar zgłoś
    przez ~Jola,
    2016-12-10 12:38:24

    To prawda, że produkty Primo Gusto są wysokiej jakości. Ostatnio robiłam lasagne właśnie z ich makaronem i okazało się, że smak pasty również ma duże znaczenie w daniu. Wyszło przepysznie.

  • avatar zgłoś
    przez ~ShaunSed,
    2017-02-21 10:31:33

    xcdex 軟體網http://interior-plan.com/

  • ODPOWIEDZ +
REKLAMA
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij