[ X ]

Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej (również poprzez zamknięcie tego komunikatu), wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych na zasadach wskazanych w "Polityce prywatności"

Kontynuuj przeglądanie

REKLAMA
REKLAMA

Forum - Dieta

Dyskusja do tematu: Przepis na idealny stek wołowy

Koniec kulinarnego teoretyzowania, koniec z chowaniem się po krzakach – pora podjąć rękawicę. Sprawdzamy się w boju. Pora na wołowinę, czyli to, co tygryski (my zresztą też) lubią najbardziej. Od nas dostajesz wypróbowany przepis na stek. Reszta należy do Ciebie.

Przejdź do artykułu
  • avatar zgłoś
    przez ~mh,
    2016-08-19 11:12:23

    Koniec kulinarnego teoretyzowania, koniec z chowaniem się po krzakach ? pora podjąć rękawicę. Sprawdzamy się w boju. Pora na wołowinę, czyli to, co tygryski (my zresztą też) lubią najbardziej. Od nas dostajesz wypróbowany przepis na stek. Reszta należy do Ciebie.<br /><br /><a href="/dieta/Przepis-na-idealny-stek-wolowy,5439,1"></a>

  • avatar zgłoś
    przez ~ja,
    2016-10-05 15:39:22

    Od kiedy stek wołowy soli się przed smażeniem ??? Brawo oto przepis jak usmażyć podeszwe.

  • avatar zgłoś
    przez ~R@zer,
    2017-06-10 11:03:37

    Stek soli się po usmażeniu nigdy przed wrzuceniem na patelnie bo w ten sposób straci caly swoj aromat i smak brawo widać że nir znacie się na tym

  • avatar zgłoś
    przez ~Morlock,
    2018-03-01 13:13:03

    5-6 minut z jednej strony ... Cóż jeżeli ktoś lubi konsystencje tektury to jego sprawa.

  • avatar zgłoś
    przez ~Adn,
    2018-03-03 13:38:12

    To przepis od zmywaka chyba

  • avatar zgłoś
    przez ~Krzysztof,
    2018-09-01 11:58:08

    Pomijając solenie przed smażeniem (nie polecam), to te 5-6 minut z jednej strony zabija temat. Po takim czasie zdjęlibyśmy z patelni... lekko zwęglony... karton? Cały myk polega na tym, aby stek miał usmażoną "skórkę" i ładną, przynajmniej różową (jeśli nie krwistą, ja taką wolę) wołowinkę wewnątrz. Jeśli mięso zrobi się szare.. to już zabiliśmy większość jego walorów. Jeśli twarde i szare... to jest po temacie. :( I jeszcze jeden HINT: polecam wołowinę sezonowaną, lub chociaż przetrzymaną we własnej marynaci...więcej

  • avatar zgłoś
    przez ~dry,
    2019-01-11 23:31:45

    Robiłem według przepisu i kupa wyszła gumiasta podeszwa. Takie strony pełne bzdur powinni blokować

  • ODPOWIEDZ +
REKLAMA
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij