Forum - Dieta
Chcesz mieć płaski brzuch, ale większość czasu spędzasz przykuty do biurka? Nawet bez treningów na siłowni zrzucisz oponę – wyrzuć z talerza wszystko, co niepotrzebne, nałóż to, co niezbędne, a już po 4 tygodniach zauważysz efekty. Inni również.
Przejdź do artykułu-
przez ~mh,
2008-12-21 21:23:50Chcesz mieć płaski brzuch, ale większość czasu spędzasz przykuty do biurka? Nawet bez tsiłowni zrzucisz oponę – wyrzuć z talerza wszystko, co niepotrzebne, nałóż to, co niezbędne, a już za miesiąc zauważysz efekty. Inni również.
-
przez ~patryq92,
2008-12-27 00:10:43spróbuję się zastosować zobaczymy co z tego będzie ale wierze że będzie dobrze chociaż zawsze jadłem dwa albo trzy posiłki pewnie będzie się trudno przyzwyczaić ;PP
-
przez ~esper,
2008-12-27 08:53:10dasz radę Panie! Odmeldowuj się na bieżąco z postępów, to może i ja się w końcu wezmę za siebie
-
przez ~saber,
2008-12-27 15:10:56Też czytałem ten artykuł i jest ciekawy, nie da się ukryć. Dodatkowo polecam z najnowszego (1-2/2009) "Zgarnij pulę!" s. 48. Po tym artykule wreszcie zakumałem, że nie do końca chodzi o to co jemy ale równie ważne jest kiedy to jemy. I tak, jakby ktoś miesiąc temu powiedział mi że spokojnie mogę wsuwać boczek to bym się po głowie popukał. A to mnie tylko utwierdza w tym, że dbanie o to co jemy to wcale nie jest tak dużo wyrzeczeń, trzeba tylko z tych produktów, które zostają w lodówce wiedzieć i um...więcej
-
przez ~lep1,
2009-04-27 16:17:34co to za shit to forum , Admin powinien zareagować bo to nic więcej niż reklama forum tego usera ; )
-
przez ~noob,
2009-04-29 08:43:38"Płaski brzuch w 4 tygodnie" hehehe to takie głupoty jak "schudnij 30kg w 1 tydzień" (niezbędny składnik kokaina ) a posiłki są z dupy-wędzony łosoś na redukcji jest niewskazanyzupa brak białka, bulion sam syf ala zupka chińska, kasza manna eleganckie zródło wegli kurczak dzięki łyżeczce cukru podnosi się indeks glikemiczny, bardzo przydatne na redukcji
- ODPOWIEDZ +
REKLAMA
NAJNOWSZE

SEKS
Punkt G – instrukcja obsługi

PIENIĄDZE
Polscy studenci w dobie pandemii

MĘSKIE SPRAWY
Jan Błachowicz – spokój przed walką

ZDROWIE
Śmiech i jego wpływ na zdrowie
GWIAZDY MH
Nowy album od Kings of Leon!

MĘSKIE SPRAWY
Kto zarobił najwięcej na pandemii?
![Trening siłowy a oddychanie [Shorty MH]](https://www.menshealth.pl/home_images/15074/270x124.jpg?v=1614760260)
FITNESS
Trening siłowy a oddychanie [Shorty MH]
![Podatek cukrowy – czy był potrzebny [Opinia dietetyka]](https://www.menshealth.pl/home_images/15073/270x124.jpg?v=1614698098)