Forum - Dieta
Gregg Avedon - facet, który pojawił się na największej liczbie okładek w historii Men's Health - wyjaśnia dlaczego to odpowiednia dieta jest kluczowym narzędziem do zbudowania doskonale umięśnionego ciała.
Przejdź do artykułu-
przez ~mh,
2009-01-21 17:07:29Gregg Avedon - facet, który pojawił się na największej liczbie okładek w historii MH - zdradza sekrety swojej diety i wyjaśnia, dlaczego właśnie ona jest kluczowym narzędziem do zbudowania doskonale umięśnionego ciała.
-
przez ~czytacz,
2009-02-12 12:17:01Kolejny madrala, ktory ma wyraznie blade pojecie o dietetyce i suplementacji...
-
przez ~luki,
2009-02-16 14:27:35\'Abdiel\' napisał(-a):Ale czy da się na tak "skąpej" diecie zrobić masę :/ ?Jesli chcesz wygladac jak panowie z okladek MH to tak. Chociaz oni pewnie ukladaja zycie pod trening zamiast odwrotnie.Natomiast jesli chcesz wygladac jak statystyczny forumowicz SFD.pl to musialbys podwoic ilosc kalorii. Zrobisz mase i bedziesz bestia. Luki
-
przez ~abdiel,
2009-02-16 22:55:10Właśnie czasem czytam forum sfd.pl i te diety, które tam proponują, a te tutaj różnią się diametralnie i szczerze czasem się gubię.
-
przez ~luki,
2009-02-17 09:39:01\'Abdiel\' napisał(-a):Właśnie czasem czytam forum sfd.pl i te diety, które tam proponują, a te tutaj różnią się diametralnie i szczerze czasem się gubię.Dzieje sie tak, poniewaz na tamtym forum ludzie maja inne idealy jesli chodzi silownie, sylwetke, diete.Wiem, bo sam tam kiedys bywalem. Pierwsza roznica? My tu lubimy zjesc zaje...iscie zdrowo, ale tez i smacznie. A tam ludzie mogliby jesc same twarogi light. :/ Jako, ze mam 1.95 m to powinienem wazyc mniej wiecej 85-90 kg. I wiekszosc kolegow z MH sie zgodzi....więcej
-
przez ~czytacz,
2009-02-17 11:00:54Dokladnie tak. Tam glownym zalozeniem jest maksymalizacja masy, ktorej efektem jest czesto karykaturalny wrecz wyglad, z przerostem pewnym partii miesni, tutaj zbudowanie wiekszej masy, ale w granicach proporcjonalnej sylwetki, poprawa ogolnej sprawnosci, sily, kondycji i formy. Tam budowanie miesni jest celem samym w sobie, tutaj - srodkiem do lepszego zycia.Pozdr
-
przez ~abdiel,
2009-02-17 15:37:18Jeżeli chciałbym zbudować odpowiednią sylwetkę to ile kalorii dziennie powinienem spożywać. Czy w bilansie mam wliczać np. owoce i warzywa?Mam 24 lata i 176 wzrostu. Ważę obecnie 75kg. Ćwiczę od półtora roku, mam dietę, ale zauważyłem, ze zaczęło mnie zalewać.Ćwiczę 3 razy w tygodniu treningiem z "Trenera MH", obecnie ma masę. Staż na siłowni to półtora roku.
-
przez ~abdiel,
2009-02-17 15:55:51Wyliczyłem dokładnie, że dieta z artykułu zapewnia: 2421Kcal 233Białka 198Węgli 88Tłuszczy
- ODPOWIEDZ +
REKLAMA
NAJNOWSZE
![Masaż brzucha - skuteczne odchudzanie? [Shorty MH]](https://www.menshealth.pl/home_images/14985/270x124.jpg?v=1611525522)
FITNESS
Masaż brzucha - skuteczne odchudzanie? [Shorty MH]
ZDROWIE
Jeszcze nie wiesz, na co Cię stać! Z Natural Nation osiągniesz zamierzony cel
![Jazda na rowerze [Technika + trening]](https://www.menshealth.pl/home_images/14983/270x124.jpg?v=1611324042)
FITNESS
Jazda na rowerze [Technika + trening]

PROMOCJE
Suzuki Boxing Night IV – Starcie Mistrzów w Lublinie
FITNESS
Mobilność bioder [4 ćwiczenia]
FITNESS
Superserie na biceps i triceps [Rozgrzewka + trening]
![Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]](https://www.menshealth.pl/home_images/14976/270x124.jpg?v=1611160783)
FITNESS
Jazda na nartorolkach [Kardio inaczej]