[ X ]

Drogi Użytkowniku,

W związku z tym, że począwszy od dnia 25.05.2018 r. na terenie Polski obowiązują nowe przepisy regulujące kwestie ochrony Państwa danych osobowych, Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), (dalej zwane RODO), Motor-Presse Polska sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu (53-238) przy ul. Ostrowskiego 7, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Wrocławia – Fabrycznej we Wrocławiu, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS: 0000151026, NIP: 8990026326, REGON: 930327847 o kapitale zakładowym w wysokości 2.860.000,00 złotych zachęcamy do zapoznania się ze zaktualizowaną treścią "Polityki prywatności" naszych Serwisów. Znajdują się w niej szczegółowe informacje na temat zasad przetwarzania danych osobowych na naszych stronach internetowych.

Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej (również poprzez zamknięcie tego komunikatu) z wykorzystaniem domyślnych ustawień przeglądarki internetowej w zakresie prywatności, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Motor-Presse Polska Sp. z o. o oraz naszych Zaufanych Partnerów do celów marketingowych, w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres zmieniając ustawienia plików cookies w przeglądarce.

Kontynuuj przeglądanie

REKLAMA
REKLAMA
PODZIEL SIĘ



OCEŃ
3.3

Gotowanie na parze: bomba witamin i mikroelementów

Wystarczy opłukać produkty, pokroić, dodać wodę, przyprawy i zaczekać kilkanaście minut. Gotowanie na parze jest najprostszym, najbardziej naturalnym i najzdrowszym sposobem na świetne dania. 

Gotowanie na parze Gotowanie na parze może i powinno być smaczne. Wszystko zależy od kompozycji składników i dodatków.

Bomba witamin i mikroelementów

  • 1 żółta i 1 czerwona papryka
  • seler naciowy
  • 1 cebula 6 2 marchewki 6 sól, pieprz
  • sos beszamel
  • 1 bakłażan
  • zioła

Rada MH: Gotując na parze, zachowasz wszystkie najbardziej wartościowe składniki, które wypłukałaby woda.

1. Upgrade na seks

REKLAMA
  • 6 obranych krewetek tygrysich
  • 2 ząbki czosnku

Dlaczego?

Zawarty w owocach morza cynk jest jednym z najważniejszych mikroelementów. Poprawia potencję, zwiększa produkcję plemników, podnosi – podobnie jak czosnek – odporność, zwiększa wrażliwość zmysłów smaku i węchu oraz dba o nasz wzrost i rozwój umysłowy.

2. Upgrade na spalanie tłuszczu

  • 1/2 szklanki ryżu
  • 5 plasterków świeżego imbiru

Dlaczego?

Ryż jest stałym składnikiem wszystkich diet niskosodowych, szczególnie zalecanych dla osób z podwyższonym ciśnieniem tętniczym. Usuwa nadmiar wody z organizmu, odciąża nerki, a imbir wspomaga przemianę materii i przyspiesza spalanie tłuszczu.

Upgrade na formę i wygląd

  • 1 filet z łososia norweskiego
  • sok z ćwiartki cytryny

Dlaczego?

Zawiera związek DMAE, który zwiększa wydolność fizyczną i koordynację nerwowo-mięśniową. Stymuluje neuroprzekaźniki odpowiedzialne za napięcie skóry, a wykorzystywany w kosmetyce działa jak naturalny lifting przeciwzmarszczkowy. Cytryna wzmaga działanie DMAE. 

Zobacz, jakie jeszcze warzywa powinieneś włączyć do swojej diety - oto warzywna siódemka wspaniałych!

Komentarze

 
DODAJ KOMENTARZ
REKLAMA
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij