[ X ]

Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej (również poprzez zamknięcie tego komunikatu), wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych na zasadach wskazanych w "Polityce prywatności"

Kontynuuj przeglądanie

REKLAMA
REKLAMA
PODZIEL SIĘ


OCEŃ
2.5

Dieta na spalanie tłuszczu: zupa Tom Yum

Owoce morza są świetnym źródłem aminokwasów, których Twoje mięśnie potrzebują aby nie ulec zniszczeniu, podczas gdy redukujesz tkankę tłuszczową. Papryczka chili oraz imbir zawarte w zupie przyspieszą metabolizm, by Twój organizm spalił zbędny tłuszcz niczym piec hutniczy.

zupa Tom Yum fot. shutterstock.com
Składniki:

100 g mrożonych owoców morza

szczypiorek

pół zmiażdżonego ząbka czosnku

garść kolendry

250 ml bulionu drobiowego

½ posiekanej papryczki chili

1 łyżeczka startego imbiru

1 łyżeczka cukru palmowego (może być zwykły)

2 pomidory pokrojone w kostkę

REKLAMA

Sposób przygotowania:

Smaż wszystkie składniki w dużej patelni na średnim ogniu około 15-20 minut. Co jakiś czas mieszaj. Gotowe.

Wartości odżywcze w 1 porcji:

Energia 478 kcal

Białko 34 g

Węgle 27 g

Tłuszcz 8 g

MH 02/12

Komentarze

 (1)
ZOBACZ KOMENTARZE
REKLAMA
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij