[ X ]

Drogi Użytkowniku,

W związku z tym, że począwszy od dnia 25.05.2018 r. na terenie Polski obowiązują nowe przepisy regulujące kwestie ochrony Państwa danych osobowych, Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), (dalej zwane RODO), Motor-Presse Polska sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu (53-238) przy ul. Ostrowskiego 7, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Wrocławia – Fabrycznej we Wrocławiu, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS: 0000151026, NIP: 8990026326, REGON: 930327847 o kapitale zakładowym w wysokości 2.860.000,00 złotych zachęcamy do zapoznania się ze zaktualizowaną treścią "Polityki prywatności" naszych Serwisów. Znajdują się w niej szczegółowe informacje na temat zasad przetwarzania danych osobowych na naszych stronach internetowych.

Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej (również poprzez zamknięcie tego komunikatu) z wykorzystaniem domyślnych ustawień przeglądarki internetowej w zakresie prywatności, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Motor-Presse Polska Sp. z o. o oraz naszych Zaufanych Partnerów do celów marketingowych, w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres zmieniając ustawienia plików cookies w przeglądarce.

Kontynuuj przeglądanie

REKLAMA
REKLAMA
PODZIEL SIĘ



OCEŃ
3.0

Dieta na spalanie tłuszczu: sałatka po tajsku

Ta sałatka to idealna przekąska na chwile zwątpienia. Dzięki sporej zawartości białka pochodzącego z kurczaka i krewetek, dostarczysz swoim mięśniom komplet aminokwasów, a imbir będący jednym z jej składników, podkręci metabolizm tak, byś jeszcze szybciej spalał tłuszcz.

sałatka po tajsku fot. Johanna Parkin
Składniki:

½ cebuli

1 łyżeczka imbiru

1 ząbek czosnku

1 pierś z kurczaka

garść krewetek

odrobina octu ryżowego, sosu rybnego oraz sojowego

garść orzeszków ziemnych

100 g posiekanej kapusty pekińskiej

1 marchewka pokrojona w kostkę

REKLAMA

Sposób przygotowania:

1. Umaż cebulę, imbir i czosnek na odrobinie oliwy z oliwek, dodaj pokrojonego kurczaka i krewetki. Po 10 minutach wrzuć na patelnię kapustę pekińską i marchewkę.

2. Wymieszaj ocet ryżowy i sosy sojowy oraz rybny, polej potrawę, a na koniec – już na talerzu – posyp ją orzechami.

Wartości odżywcze w 1 porcji:

Energia 376

Białko 28 g

Węgle 20 g

Tłuszcz 11 g

MH 02/12

Komentarze

 (4)
ZOBACZ KOMENTARZE
REKLAMA
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij