[ X ]

Drogi Użytkowniku,

W związku z tym, że począwszy od dnia 25.05.2018 r. na terenie Polski obowiązują nowe przepisy regulujące kwestie ochrony Państwa danych osobowych, Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), (dalej zwane RODO), Motor-Presse Polska sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu (53-238) przy ul. Ostrowskiego 7, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Wrocławia – Fabrycznej we Wrocławiu, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS: 0000151026, NIP: 8990026326, REGON: 930327847 o kapitale zakładowym w wysokości 2.860.000,00 złotych zachęcamy do zapoznania się ze zaktualizowaną treścią "Polityki prywatności" naszych Serwisów. Znajdują się w niej szczegółowe informacje na temat zasad przetwarzania danych osobowych na naszych stronach internetowych.

Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej (również poprzez zamknięcie tego komunikatu) z wykorzystaniem domyślnych ustawień przeglądarki internetowej w zakresie prywatności, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Motor-Presse Polska Sp. z o. o oraz naszych Zaufanych Partnerów do celów marketingowych, w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres zmieniając ustawienia plików cookies w przeglądarce.

Kontynuuj przeglądanie

PODZIEL SIĘ



OCEŃ
3.7

Dieta na spalanie tłuszczu: gulasz warzywny

Warzywa wchodzące w skład gulaszu dostarczą Ci niezbędnych składników, których potrzebujesz, aby uzupełnić utracony glikogen i dojść do siebie po wyczerpującym treningu cardio. Dzięki zawartemu w nich błonnikowi szybko poczujesz sytość. Prawdziwa bomba witaminowa.

gulasz warzywny fot. shutterstock.com
Składniki na 2 porcje:

• oliwa z oliwek

• 2 marchewki

• 1 ząbek czosnku

• 1 por

• 1 cukinia

• 50 g świeżego zielonego groszku

• 1 garść natki pietruszki z szczypiorek

• 6 pomidorków koktajlowych

• skórka z cytryny

• 400 ml bulionu warzywnego

Sposób przygotowania:

1. Pokrój warzywa i smaż je przez 3 minuty na małej ilości oliwy z oliwek (najpierw ją podgrzej).

2. Dodaj bulion i gotuj przez 30 min.

Wartości odżywcze w 1 porcji:

• Energia 397 kcal

• Białko 25 g

• Węgle 40 g

• Tłuszcz 11 g

MH 02/12

Komentarze

 (5)
ZOBACZ KOMENTARZE
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij